Piticlonti de iulie - august 2004 (251)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,it's a sunny,sunny day....dupa o saptamana de ploaia non-stop,se intrezareste soarele...asta-nseamna ca fac muschi la spate dupa amiaza,iesim cu rolele
Liliana mai ai maseaua cu pricina sau ai rezolvat-o??
Vivia ce misto ca aveti timp de filme...
Cristalina pupacim galushtele mucioase...mei ce-a trecut timpul..mai este foarte putin si face si Barosana un anishor..felicitari pentru primii pasi facuti..meii cum adik mananca cu seringa??
Roxi insanatosire grabnica lui Pat
Leeloo vorba Darie bine ca nea doctorul mai merge si la nasteri:))hai ca mai este putin,facem galerie sa treaca saptamanile repede si fara probleme!
Daria ce ai mai invatat la gradi???
Noricicaa,se facu sefa bine,de nu mai dai pe la noi??Hai ca mi-am luat margele rosii,vrei sa ti le imprumut.....
hai pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
La noi ploua :-)
Cristal, felicitari umblaretei !
Rox, raman datoare pt sfaturi !
Ioana, am luat diploma aseara :-) A fost super fain tot cursul, eu mai vreau !

Si sa fim in rand cu lumea, tusim si mucim, asa ca nix gradinita, dar avem suparari la greu pe chestia asta ...

Sanatate muuulta tuturor !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata! Uite ceva activitate a fost dupa-amiaza, ca ieri...

Cristalina - felicitari Barosanei pentru primii pasi!!

Sanatate multa la puisorii bolnavi!

Mai, ce ma bucur ca e asa soare si cald afara - mai ca as pleca de la birou sa ma plimb prin Herastrau.....

Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Buna fetelor,

Dana- Felicitari pentru sarcina, sa ai o sarcina usoara.

Cristalina- Felicitari pentru pasii Barosanei. De acum o sa fie mai usor. Multa sanatate Barosanei, si piticilor bolnaviori ca am vazut ca sunt mai multi.

Gabi- nastere usoara si sarcina usoara in continuare. Cum o sa masti? Am uitat daca ai nascut normal sau prin cezariana?? Eu cand ma gandesc la nastwere, ma ia cu ...... de nu mai imi vine sa imi fac altul. Dar totusi noi tot mai incercam si inca fara rezultat.
Cred ca o sa o iau la tratament de luna viitoare , daca nu se intampla nimic.

Va pup
pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by Marcelle
Gabi- nastere usoara si sarcina usoara in continuare. Cum o sa masti? Am uitat daca ai nascut normal sau prin cezariana?? Eu cand ma gandesc la nastwere, ma ia cu ...... de nu mai imi vine sa imi fac altul. Dar totusi noi tot mai incercam si inca fara rezultat.
Cred ca o sa o iau la tratament de luna viitoare , daca nu se intampla nimic.

Marcela si Bianca cea cuminte (05.07.2004)

Cezariana, asa am nascut si la sarcina cu Stefan... Daca nu iese nimic, ceva investigatii ati facut? Sau ai deja tratamentul dar nu l-ai facut pina acum?
Bianca ce mai face? Ceva poze mai noi? sau ai pus si le-am scapat eu...?

Restul fetelor - pe unde umblati? Cred ca vremea frumoasa de afara va tine departe de net...

Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehe as vrea eu sa umblu departe de net cu vremea asta. macar la o cafea pe terasa, nu pe malul marii ca sufla crivatu acum acolo dar la un pom ceva
Marcelle ce face Bianca cea cuminte?? tu stii ca a doua oara e mai usor.... ia exemplu' lu Mitzurel
a propos Mitzuuuuuuuu iar ai absente cu ghiotura!! da si tu un semn ca steti ok pls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noah vin io cu la toate cele care chiulesc nemotivat

Marcelle, la ce doc mergi ?

Io abia astept sa fie vineri sa decolam ... tralalalalaaa Giulia e in extaz, ma intreaba in fiecare seara daca acum mergem Si eu ii tot repet cam ce reguli avem de respectat cu totii ... si ce sanctiuni se aplica tuturor din gashk ... poate o impresionez inainte sa faca scandal

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Helou!
In mine nu dati cu bata, va rog, eu consolidez capitalismul in UK...
Pe zi ce trece ma intreb ce caut eu aici, cu cat muncesc mai mult cu atat primesc mai multe feedback-uri negative dar se stie ca unii au si decedat muncind la firme patronate de anumite natii...

Matei se inscrie si el in clubul mucio-tusitorilor, noi ii dam Humex si Ketof 9are o tuse seaca ciudata), nu e rau dar nu e bine. Si dragul de el e pe baricade la gradi ca nu avem nici o solutie sa ramana acasa.

Duminica am fost la petrecerea fetitei cu care am fost la mare anul trecut (iubita lui "importanta" cum ii zice el) intr-un spatiu dedicat petrecerilor pentru copii si a fost superb, de atunci tot face liste pe cine invita la ziua lui... in august...

Cam atat, in rest ne agitam sa ne rezervam vacanta la Albena.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Wow ce de absente!Roxa tratament obisnuit..stii tu din ala fara reteta..si eu as lua o carte in loc de filme dar nu am romanesti deci efectul nu este acelasi!
Sanatate puiutilor bolnaviori!

edit ca am uitat s-o felicit pe Barosana pt primii pasi! Acum sa vedeti povesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
zau asa, la atatea absente ar cam trebui scoasa bata aia a comitetului
Oliv hihii nu vrei niste carti in romana? (pana una alta iti recomand in engleza John Irving : "The fourth hand" care mi-a placut muuult muuult de tot si Orhan Pamuk "Istanbul" - au un farmec aparte in engleza!) esti mai bine azi? ce mai zice Uka?
Daria plecati la praid? cat stati?
Danule, cum te simti azi?
Robi construieste mama construieste....dar nu prea mult . mai si sapam nitel sanatate multa lui Matei, eu ii zic tusei asteia "de gradi"... ca e vesnica
Felicia uite ca am omis sa iti scriu ieri... i-am dat rhinathiol si panadol lpus plantussin, seara ketotifen ca sa mai potolesc tusea de noapte. pupicei sper sa va fi trecut si voua!!
Gabi vorba fetelor.... e bine ca merge la nasteri Badiu, macar e un semn incurajator pentru 24 mai
ieri m-a sunat educatoarea lui Patrick sa ma intrebe cand vnie la gradi ca-s prietenii lui innebuniti ca lipseste... asa ca azi s-a dus cu surle si trambite
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput