Pacientele gravi si optimiste dr Tutunaru cap 54

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myky13 spune:

buna
sunt si eu noua printre voi aspirantele la titlul de gravidutza
povestea mea ar fi cam asa: incerc de 2 ani sa raman insarcinata,insa fara succces......nu am ramas niciodata insarcinata...
am ajuns la dr T am facut monitorizari, am facut si laparo(unde nu mi-a gasit nimic), de ovulat ovulez in fiecare luna, spermograma sotului e buna...........si totusi nimic.......nici un rezultat...
incerc sa am rabdare insa cateodata dau gres...
dr T a zis sa facem inseminare de luna viitoare daca nu raman luna asta, insa nu stiu ce sa fac.....poate ma ajutati voi cu un sfat...daca toate sunt ok si nu avem nimic, poate nu se intampla din cauza stresului....nu stiu daca tb sa recurgem deja la inseminare..
sper sa avem cu toate rezultate cat mai repede si sa dam nastere unor copii frumosi si sanatosi........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

buna fetele ! sunt ziua 2 , si urmeaza sa fac cea de-a 3 a inseminare . mi-a spus T ca de data asta sa fac stimulare cu Gonal F de 75ui . Sa incep din ziua 3 , deci de maine , apoi joi sa merg la monitorizare . Ce n-am inteles eu , si nu a specificat.., CATE zile sa fac injectiile astea ? eu am cumparat deja 4 , ptr du-lu-m-mi , apoi urmeaza monito , joi. Voi ce ziceti , care ati mai facut . Cate zile se face stimulare cu Gonal ? Mi-e jena sa-l sun iar sa-l intreb....
Oricum , fac inclusiv miercuri , si joi o sa-mi spuna daca mai trebuie sa fac sau nu . Insa vroiam sa stiu si eu dinainte.... ce reactii dau , daca sunt dureroase ..etc . Deci cele care au mai facut , dati-mi si mie un raspuns va rog . ori aici , ori pm . Mercic.
o zi buna sa aveti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Anaconda , stimulare vei face pana aproximativ aproape de ovulatie , iti v-a zice dr. , in functie de ceea ce vede la eco , de rezultatele pe care le da corpul tau . Gonalul nu doare deloc , poti sa ti le faci singura . eu singura mi le-am facut si nu simteam nimic , ma intrebam daca oare mi le fac bine.... Scrie si in prospect ca poti sa ti lea faci singura . La subiectul FIV este un filmulet cu injectarea gonalului , pe prima pagina , eu de acolo am prins curaj..
Te pup si multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Alina...buna, ce bine ca ai inceput sa scrii, ITI TIN PUMNII, DOAMNE AJUTA SA FIE CU OCHISORI DE DATA ASTA, O MERITI DIN PLIN
Myky...sfatul meu este sa-l asculti pe Tutu stie el ce zice, crezi ca in 2 ani nu ati nimerit nici o luna in care sa sa fiti relaxati? imi este greu sa cred, asa am asteptat si eu .... am zis ca de la stres si s-au facut patru ani, sunt foarte multe persoane ce au colul stramt si nu patrund gigeii, ineseminarea te ajuta sa-i introduca direct in uter. si sa auzim cat mai curand de bebic.
Anaconda.. incep galeria o sa fie cu ochisori, ai sa vezi

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Anaconda , as veni eu sa ti le fac daca as sta in Bucuresti .... dar cum nu stau.... te incurajez inca odata sa ti le faci singura ..... s-ar putea sa nu stie toate asistentele sa faca inj in burta ca am intalnit si eu , de exemplu vecina mea care in trecut imi facea menogonul un fund , iar la injectatul in burta nu s-a bagat .......
Crede-ma pe cuvant ca eu de fel am oroare de ace , nici nu puteam sa ma uit , dar apoi sa imi fac singura .... dar la inj in burta este mult prea usor , prima data este mai greu , dupa aia ai sa razi , iar cu flacoanele si mie mi s-a parut complicat , mai ales ca eu imi dizolvam 2 odata , Du-te sa iti arate cineva prima data , poate prinzi curaj . Mie Tutu mi-a zis ca mi le pot face singura , ca nu am ce sa patesc , acul este miniscul , scurt si subtire . Hai curaj !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Alina1974, Myky13, bine ati venit in clubul tutunareselor. Sper sa ne plecam toate de aici si sa ne vedem la Odisee.
Anaconda, curaj, eu mi-am facut Pregnyl singura, nu e mare scofala!
Lauravoinicu, tu ce mai faci, frumusico?

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

laura , am vazut si pe youtube , filmulete cu cele care-si fac singure inj cu gonal ! insa eu n-am curaj , nu-mi fac singura , pare si prea complicat cu cate flaconase sunt pe-acolo !! cine mi le face si mie ?? mi-e ca merg la spital la mine in zona si habar n-au asistentele alea sa-mi faca injectia ! azi am cautat de nebuna prin farmacii gonal , si erau unele don'soare farmaciste care nici nu stiau de gonal , nu auzisera ! deci...care vine sa-mi faca si mie injectia ? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Buna feteleorAm si eu o intrebare. Am fost la monitorizari la dr T, pt. prima oara saptamana trecuta, m-a urmarit am ovulat si mi-a dat utrogestan 10 zile, 2 pe zi, in vagin. Am citit in prospect ca daca sunt luate pe gura apar niste simptome, dar la mine au aparut si daca le-am introdus in vagin, adica greturi, somn, ameteli. Ce ma ingrijoreaza este faptul ca am facut si nitica febra de 2 zile, 37.5 ieri si azi, nu-mi curge nasul nu am nimic altceva. Este posibil de la utrogestan sa fi facut febra? nu am mai folosit pana acum. Ati mai auzit la altcineva de reactia asta la utrogestan?Ma tot gandesc daca nu o fi o reactie la sarcina, sa nu radeti de mine. Daca va aduceti aminte, in ian. am pierdut o sarcina si imi aduc aminte ca in perioada in care am conceput-o am avut tot asa o stare febrila si am luat paracetamol sinus, numai ca atunci nu stiam ca sunt insarcinata.Daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi pana luni, cand am sa-l sun pe dr T si sa-l intreb si pe el.multumescaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

ralu, si mie mi-a zis Tutu de un tratament gratuit pentru endometrioza. a zis sa vedem ce se intampla luna asta si daca n-o fi nimic sa incepem tratamentul de luna viitoare. insa eu sunt in dubii.. pentru ca nu stiu nimic de acest tratament...nici macar nu am apucat sa-l intreb cum se numeste
fetelor, voi stiti ceva mai mult? daca aveti ceva informatii dati-mi si mie un pm.

pupici

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

upssss, ce mesaj am dat

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput