Copii de 1995-1998 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata dragelor....dap,ce sa fac?O data pasul facut...ramane asa veci pururi.Stiam de la bun inceput ca atunci cand am acceptat sa stau aici la secretariat sa tin locul cui lipseste ,intotdeauna voi tine locul,chiar si cand secretara de drept si de fapt se va intoarce la lucru din CIC,cand ea va lipsi.Acuma nu ca m-as lauda,dar atunci cand am ceva de facut fac cu simt de raspundere,cat mai bine,cat mai corect si in timp util.Colegii mei au fost socati prima data cand am stat aici,ca le duceam corespondenta la nas,ceea ce aveau de trimis cu posta sau altfel se trimitea rapid si in timp,nu exista gauri sau alte neajunsuri si totul se face prompt,indiferent daca am timp sau nu de fiecare in parte.Si ar mai fi o chestie,nu e chiar minora,un zambet si-o vorba buna si dulce aduce imens de mult.
Asa ca....mi-am facut-o cu mana mea,lucru manual se cheama...n-am ce face!Ce satisfactie am?Pai ar fi una mare si lata:sunt apreciata la adevarata mea valoare,pot dovedi ca stiu sa imi duc la capat ceea ce mi se da de facut,vorbesc direct cu seful cel mare(fara alti sefi intermediari)si imi pot imbunatati imagina creeata de altii care spun ca frec menta....intelegeti voi!

Gata....ca m-am revarsat destul...v-am scris aici doo vorbe intre 3 delegatii si vreo 5 numere de inregistrare!Va pup si va doresc o zi formidabila!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Sanca, concertul cu mettalica va fi in Bucuresti pe 23 iulie
http://icehot.Wordpress.com/2008/04/03/oficial-concert-metallica-in-romania
Flower-power, asta inseamna ca toti au luat examenele de Bac si au trecut de Testele Nat. Nu toti au ramas in liceu, a depins de obtiuni si media de la teste(unii au obtat pt alte licee, iar altii au avut medii prea mici).
In legatura cu taberele: Pt Cambridge-1300euro cu aproximatie(asa-mi aduc aminte) iar cea de la Devon in care a mers Tina 320lire+350euro biletul de avion, anul asta este ceva mai scumpicel
Oxford-1580euro,pentru detalii
http:/www.mirunette.ro

Mihaela,Tatiana si Mihai
Poze http://community.webshots.com/user/mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Am vazut pozele cu Diana creata, asa ii impleteam si eu parul fetei mele cand il avea lung, dar aveam de impletit, nu gluma, ca-l avea pana la fund si mult. O sa pun in curand si niste poze cu ea.

Concertul cu Metallica m-ar tenta si pe mine, insa nu-mi place sa stau pe stadion, in primul rand ca n-as vedea mare lucru (ca nu-mi permit eu bilet de cateva sute de lei noi sa stau in tribuna) si sigur o sa fie balamuc, imbranceli si transpiratie .

O sa studiez si eu oferta cu limba engleza, mi-ar placea si mie s-o pot trimite in Anglia, mai ales ca e pasionata de engleza, dar e inca prea mica si n-am curaj. Apoi mai e si partea materiala...

Ana, pana la urma in toate relele exista si ceva bun. Stiu ca fiind in ochii sefului toata ziua e imposibil sa nu observe eficienta ta si lucrurile bune pe care le faci. Eu iti urez spor la treaba! Maine pleaca iar casiera pentru 2 zile si sunt consemnata din nou la casierie.

Anca, spor la gasit un bilet cat mai ieftin. As vrea sa plec si eu in vara asta pe undeva si era bine sa iau bilet dinainte, insa astept rezultatul concursului, ca sunt niste evenimente de organizat daca e sa ocup postul si nu stiu in ce perioade.

Mara, ma multumesc si cu ce am, un singur balcon de 4 m, si-asa trebuie sa-l inchid si ma costa o gramada, mai ales ca sunt satula de mutat, in 5 ani m-am mutat de vreo 4 ori. Medicul i-a dat Dianei CalceVita, dar nu-i place, nu agreeaza tabletele astea efervescente. As fi vrut sa-i fac niste analize, sa vad cum sta cu calciul, fierul, ca e in crestere si nu stiu daca ia indeajuns din alimente. Lapte nu mai bea de pe la 3-4 ani, mai mananca iaurturi cu fructe, branza si cascaval.

Ma apuc si eu de lucru, desi nu prea am chef pana nu vad negru pe alb cum sta treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Ziua buna la mamici

Merci ,Agho pt site ,aveam si eu informatiile ,da vroiam sa aflu de la sursa si proaspete ,adica prin prisma copilului care a participat .Oricum ,daca-ti mai pica ceva in mana poti sa imi pasezi ,chiar daca nu mai sunt la scoala ,ma intereseaza din perspectiva juniorului .

Mihaela,iti multumesc pt lamuriri ,asta doream sa stiu .La noi ,de ex , la un colegiu bun ,dintr-o clasa de gimnaziu ,iau cam 14-15 peste 9.50 (e ceva ,zic eu ,peste jumatate de clasa ) la teste nationale ,acestia putand sa aleaga cam ce vor ,restul ,in ordinea nr.de pe tricou,deci de fapt cam asta te intrebam ...Te-am intrebat cati au ramas tot in Cosbuc ,in ideea ca la Cosbuc s-a intrat totusi cu medie mare si de aceea mi se parea concludent cati au ramas din clasa de gimnaziu si in liceu la acelasi profil .Si ma mai gandeam ca daca au avut profil lb.straine ,probabil ca si in liceu ar fi dorit sa continue pe aceeasi linie...Multumesc si pt site Am in vedere o astfel de experienta pt fii-mio ,asta in masura in care va fi si el interesat si va dovedi ca are ce sa caute pe-acolo.Oricum ,sa mai creasca ceva ,ca e pacat sa nu perceapa la adevarata valoare o astfel de experienta .Intr-o astfel de deplasare chiar m-as risca sa-l las fara noi .Adica e in scop lucrativ si atunci pot ingurgita mai usor distanta si timpul destul de lung petrecut departe ,sper

Miha, bine ai trecut de prima sedinta cu parintii in deplasare ,te-au bagat deci la dezorganizare (asa-i la inceput munci necalificate ,kidding ).Imi place cum fac suedezii bani de excursii ,ii cointereseaza si pe ei ,nu doar sa vina sa se tanguie acasa 'te roooog' , 'da vreeeeeau' .Miha ,eu cand ma refeream la ecologice ,vroiam ,de fapt sa spun cat mai naturale ,faza cu transportul nu ma deranjeaza in asa masura ,desi la noi nu e cazul Eu sunt cam ciudata ,asa ,si prefer sa-mi fac eu gemurile ,dulceturile ,zacusca ,zarzavaturile pt ciorbe si sosuri , muraturile ,varza ,fiindca nu pun deloc conservant ,da acu sa nu credeti ca asta e scopul meu in viata ,doar ca prefer asa ...

Ana , esti pe metereze ,ai grija sa nu ne dai si noua vreo doo numere de inregistrare cand mai intri p-aici Uite ia si tu o .Azi sunt darnica ,am trecut prin piata sa-mi iau branza da oi (aolica ,iar ma injurati )si mi-am luat un brat de lalele ,narcise si alte floricele de sezon .Si uite ,va ofer si voua ...

mQQm ,unde umbli ,iar ai disparut ,io stiu ca ne-ai amenintat ca vii din report in report da sa stii ca nu-ti merge .Nu te lasam .Ai niste responsabilitati ,ce naiba ...Hai ia si-o sa nu zici ca sunt fata rea

Aolica ,Alma ,nu-mi mai adu aminte ,ca si noi ne-am propus de-o reamenajare ,si crede-ma , cand ma gandesc la muncitori ,constructori si alte caractere ,ma apuca nebunia ...Nu stiu ,zau, daca o sa fiu in stare anu asta ,cred ca am nevoie de mai mult timp sa ma pregatesc sufleteste si nu numai .Pregatirea ,,am inceput-o de anul trecut ,doo concedii si-n vara ,si-n iarna ,zic ,sa-mi scot parleala ,sa ma pregatesc sufleteste ,da tare mi-e ca si-n vara asta esuez tot prin vreo locatie ,e mai distractiv oricum ,decat sa-mi mananc sufletu ' cu nea zugravu 'Partea mai nasoala ,e ca tot noi trb sa le facem si p-astea ,si desi la noi a fost totul nou cand ne-am mutat ,am luat cheia si ne-am adus mobila ,totul era shtoc ,pana si smotrul facut ,a trecut totusi ceva timp de-atunci ,si stii cum e ,cand ti se arata ...

Anca ,ia si tu o pt craps

Pupicei apasati

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Indrazniti ,va rog ,intru sa-mi fac rondu de noapte ceva mai incolo ,asa ca hai ,nu va mai coditi atat .Altfel nu primiti pupicu de noapte buna

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mara, sper ca nu te-ai culcat, sa primesc pupicu' .

Asaaaaa, seara buna la toata lumea!
Azi am fost la banca si aproape am terminat cu contractul cu casa, marti mergem sa semnam si sa devenim proprietari cu acte. O sa bem .
Am aflat ca la voi a venit direct vara, noi azi dimineata ne-am trezit pe ninsoare, noroc ca si-a revenit apoi si a urcat temperatura pana la 7 grade si a fost iar primavara . In rest, toate bune si frumoase!

Ana-Maria, e foarte bine daca stai cu placere la secretariat, sau macar cu constiinta impacata ca faci ceea ce trebuie si ca astfel esti mai bine vazuta in firma.

Mihaela wow, Mettalica...ascultam si eu in tineretze, acum am devenit mai putin zvapaiata, imi plac ritmurile mai dansante .

alma, spor la caserie! Si tinem pumnii in continuare.

Mara, o vreme faceam si eu compoturi si dulceata in casa, tot asa fara conservant, mai ales pana au fost fetele mai mici. La muraturi nu ma prea pricep iar zacusca punea mama. Aaaah, azi am luat 3 vinete(tot de la voi mi se trage pofta) si am de gand maine sa le coc....oare pe plita electrica se vor coace? Ca e prima data cand incerc asa ceva, poate se vor lipi? Sau mai bine le pun la cuptor, tot electric? Daca nu ies asa, data viitoare merg la padure si le coc acolo, poate imi atrag oprobiul public . Nu stiu astia cum gatesc vinetele...poate o intreb la scoala pe profa mea, maine.

agho, azi pe unde ai fost?

Va pup pe azi, somn usor...sau spor la treburi, dupa continent!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Sanca la fel ca fetele bafta la cautat ...spun ca stiu ca ai maaare nevoie la preturile astea.

Ana 68 spor cu secretaritu!

Mihaela-s frumoasa "creata" ...

Agho ceaiul verde e bun dar trebuie baut cel putin 2,3 cani pe zi.Eu nu pot atatea ca mai beau si cafea si pe urma incep sa fac ca flower bantui netu'la ore tarzii.

Acum ati ajuns la zacusca,muraturi,dulceta de casa...Pofta buna fetele!
La noi nimic nou ma chinui de cateva zile sa ma adun si sa fac curatenie dar tot aman ca poate da o minune si intr-o zi cand ajung acasa e totul luna...Saptamana asta mi-am mai luat niste ore ma mustr a constiinta ca nu mai produc nimic si deja cred ca saptamana viitoare fac pauza.De obicei scolile unde merg sunt nu din cele mai bune si vin cu "parul cret" acasa .au unii copii frate un talent sa te scoata din minti iar aici trebuie sa fii calm,calm ca altfel te trezesti cu ditamai reclamatia.Adica daca iti spune verde in fata"Doamna eu n-am chef sa fac asta..."eu trebuie sa il lamuresc sa faca ce le-am dat de lucru,ca e spre binele lui,ca altfel are mai mult de lucru acasa,bla,bla chiar daca asta imi ia juma' de ora si la sfarsit nu ajungem la nici un rezultat.Zic Doamne ajuta la sfarsitul zilei si data viitoare incerc sa nu mai predau la clasa respectiva dar ajung in alta parte mai rau
Acum merg la cumparaturi ca si al meu frigider gol,golut

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Sal'tare dragelor....

Incepe sa se verifice trebsoara aia:"cand pisica nu-i acasa,joaca soarecii pe masa".Adica vreau sa spun ca incepe sa se linisteasca agitatia in cladire....se vede treaba ca lumea a inteles ca distanta Timisoara -Tulcea(unde e sefu in delegatie) e destul de mare...hihihihi...Oricum de treaba este,dar nu asa ca atunci cand seful era in cladire...
Katy,multumesc...Treaba cu mintitul...mah sa mor de nu ajung sa zic ca-i congenitala....hehehehehehe...asa e la copii,cred eu.Si ai mei ingheata apele cu minciunile pe care le trag,insa nesansa lor e ca nu stiu s-o faca in adevaratul sens al cuvantului,ii prind...hehehehe...ii ghicesc si pana la urma tot zic adevarul!Sa ai si tu spor si elan la treburile de care scriai!
Miha,da...e corect zis "cu constiinta impacata ca faci ceea ce trebuie"...ca placere e nexam.Nu-mi iese nika la afacerea asta,poate doar ochii afara din cap ca la melc,ca alta satisfactie in afara faptului ca sunt apreciata pentru seriozitate si promptitudine...ciuciu!Deci,mult o fo'-putin o rama',ati semnat pentru casuta?Iupiiiiii!!!!May,da' ce propetari esteti voi....Bravos!S-o stapaniti sanatosi!Si-oi zice tot ase,pana o uzi...hihihihihihi...hai ca glumesc!Doamne ajuta!
Mara draga...orisice e posible...sa va treziti ca va spun ca pentru postarea de azi aveti numarul 1456 din 10.04.2008 si ca trebe pusa la mapa...hehehehehehehehe.....Sar'na de flocirica!Pai ai cumparat ceva floricele pentru casa...Noi nu le prea avem cu branzica de oi,doar eu manc asa ceva,la ai mei le pute,bay frate!Asa mofturosi n-ai vaz't...Asa ca noi cu telemeaua de vacutze...
Alma,pai si tie spor la casierit...nu te enerveaza ca tre' sa ti locul altuia cand deja ai destule ale tale de facut?No,mereti la Metalica?Mah,io am fost o data in viata mea la un concert rock,recunosc ca nu era concert metal greu...la Scorpions,cand or fo in Bucuresti.Am mers cu sor-mea care la vremea aia respira Scorpions,si cum gashca cu care trebuia sa mearga initial a renuntat si tata-meu n-o lasa singura,pe cine sa ia?Cealalta sora,geamana ei,respira Depeche Mode....Asa ca magareata a cazut pe mine....si am mers,pe banii ei,evident si dupa prima trupa concertanta i-am zis asa:"draga mea,e foarte frumos aici,veselie si distractie maxima,dar eu ma urc in ultimul rand din tribuna,acolo ai sa ma vezi ca voi fi singura si unica fiinta stand acolo pe ultimul rand si promit ca asta e primul si ultimul concert rock din viata mea la care particip,next time cauta-ti un rocker adevarat sa te insoteasca".Cam asta e experienta mea vis-a-vis de asa ceva...

Dragelor....cam asta o fo pe azi!Va pup si sa aveti o zi excelenta!Sa auzim de bine!Multe succesuri!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Asa va sa zica imi faceti pofta cu concerte Metallica basca zacusca care la mine s-a terminat ca anul asta e plin de gravide in neam si a batut-o vantu' din camara.

Ana
secretariat,Alma casierie spor la treaba fetelor sa vezi ce statuie frumoasa va fac astia .

Mihaela_s sa va dea Dzeu noroc si sanatate si sa va bucurati de casutza voastra,ca si eu cand am devenit proprietareasa am zis ca ma imbat da' n-am facut-o ,am zis acu' c-o fac cand mi-oi lua teren si mi-oi face casa pe pamant.

Katy muuuulta rabdare iti doresc in munca ta eroica,u n-am fost buna ptr asa ceva,eu pot preda eventual intr-o unitate militara,un batalion disciplinar ar fi excelent pt talentul meu pedagogic .

Mara puschea pe limba despre renovare ca intru in trepidatii ca tot am dat-o cotita de vreo doi ani dar anul asta nu mai scap si ma apuc de zugraveala zdrobit faiantza spart pereti etc si imi fac si balcon sic .

Agho uite pt tine

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Asa-i Miha ,a venit vara pt o zi ,pt unii ,ca la noi nu ploua inca ,e doar innorat ,in rest cica s-a pus pe ploaie .Da ,de maine cica iar ii fain stie ca am io treaba (dupa suflet hehehe ,mi-au murit laudatorii ...) Oricum primavara-i aici ,pomii infloriti ,totul verde crud ,nutret in piata (cum le zic eu la salate ,ceapa verde ,stevie ,lobode si alte din gama )Nush ce sa zic cu vinetele pe plita ,mai curand in cuptor (da sa nu ma injuri pe mine dupa )si cel mai bine direct pe flacara (asta din vasta mea incultura culinara ).Eu cand e vremea de facut zacusti si copt pt pus la congelator ma duc la BBQ ,si imbin utilul cu placutul ,asa imi crut si bucataria

Katy ,de ce trb baut ceaiul verde 2-3 cani pe zi ,zi si mie ,ca tare-as vrea sa ma dezintoxic si eu de atata cafea (chit ca-mi place ,al naibii drog ),stiu deasemenea ca-i si sanatos si revigorant si ajuta si la slabit .Am baut si eu o perioada ,da mi-a trecut ,tot cafeaua a invins ,ce sa fac ,sunt dependenta (stiu ca nu-i asa buna )Mai zi-ne si tu Anca ,vad ca tu esti fan ,sigur ne poti impartasi din experienta .Tu esti inteleapta ,faci sport ,bei ceai vd ,nu cafea ,iti faci timp pt tine (good for you),iti bagi copii in pat si citesti ,uite mie asta nu-mi iese ,fii-miu dac-ar putea ne-ar culca el pe toti ,numai ca nu poate(e adevarat ca doarme cand vine de la scoala si abia apoi face teme ...cat s-o mai putea )Ai citit "Eat ,pray ,love "?

Katy ,si zi asa ,iti mananca sufletul puradeii ,daca n-are omu chef ...da pen' ce s-o mai fi obosind sa vina la scoala ? Intreb si eu ...Hai sa-ti zic faza ,un fost coleg de-al meu ,prof de franc ,ajunge omu in state ,preda ...franceza . Nu trece mult si se trezeste cu reclamatii la directorul scolii .El ,omu ,ii impulsiona si el cum credea mai bine :"Se puate ,Gigel ,tu nu esti copil de nota C ,i-a pun'te tu cu burta pe carte ..."Si...i-a trecut ...Ce predai ?Te auzisem de ceva geologie ,sau n-am retinut ?
La zacusti ,muraturi si dulceturi am ajuns asa ,in discutie ,ca de mancat ,stai linistita ca eu nu le prea am cu gemuri ,dulceturi ,da mananca asta mic (barbata-miu adica ),asa l-a invatat mami ,untuletu si cu gemuletu ,nici TB nu se prea da in vant ...Vedeti ce sotie model is ,cum ii fac eu poftele jumatatii mele ? Iar m-am apucat sa dau din casa ...

Asa ,Anicik,vezi ca se poate ,parca mai vii de-acasa ,sa ne lasi tu balta ,pt lucru in folosul comunitatii ?Tragi nadejde la fro statue ,ceva ? Ca daca placere e nexam ,si okiu sefului lipsa ,bani extra ioc ,mai lasa si tu zelu' ,ca cu seriozitatea si promptitudinea nu prea se razbeste in Romanika ,n-ai aflat inca ?(glumeam)

Vad ca-i din ce in ce mai bine ...Agho si-a luat campii ,Sanca si ea ...,mQQm ,nu raspunde la provocari ...

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput