Copii de 1995-1998 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

flower_power, hahaha...m-ai amuzat cu chestia aceea ca ajungi tu sa intrebi, tu sa raspunzi. Vezi, noi fiind incepatoare avem mai multa verva. Cunosc sentimentul asta. Stii, asta-toamna/iarna, dupa ce-am colindat prin subiecte, m-am bagat si eu in seama aici. Si dupa-aceea a fost tare fain/frumos ca au mai aparut cateva fiinte simpatice. Si cu pizza l-ai vrajit pe TB!!!

ANDRA aproape ca lipsea, nici n-o cunosteam prea bn pe cea care se autointitula "closca sefa" Si-asa, fc cea mai grozava ?shaorma.

mQQm, asa scapi tu de explicatii necesare culturii generale, ca uite, fac la scoala. Daca e pe gustul tau, n-am ce zice.

MIHAELA, imi pare rau, am lipsit de la cafea astazi.

Ieri, fi-mea a fost la ziua unei fetite si a remarcat cate jucarii de plus avea(mai fusese la ea). Asa si alta colega de-a ei. Noi nu i-am "asasinat" cu plusuri si v-am spus ca tot dam din jucarii. Au mai ramas cateva asa de suflet. Sau mai nou-primite.

flower_power, cred ca TB nu mai are loc de-ntors in camera.Si lui And. ii trebuie o placa noua. El nu are role, fiindca nu a vrut, dar acum se pare ca vrea.
Ieri dupa-amiaza s-a indurat tatal lor sa se ocupe de biciclete si i-a scos o ora afara. Ce bine, ca azi plouuua bacovian
Dimineata am fost plecati de-acasa, asa ca dupa-amiaza am bagat un "nani" de pomina. Am lipsit de la cafea
Si mai devreme, Ana cerea ceva-dulce si le-a luat tatal lor ciocolata cu alune si din cea cu cocos, dar si niste limbi de pisica tot de ciocolata ...asa ca n-am scapat de facut niste budinca (din plic, evident), dar m-a ajutat si Ana si-asa am scapat mai repede.

pe toate...oricum, de la cafea au lipsit mai multicele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna dragelor!
Si noi am avut azi o petrecere, adica cea mai buna prietena de la gradi a Silviei si-a serbat ziua de 5 ani si a fost si Silvia invitata...cu emotii si pentru noi sa nu se simta stinghera pe acolo (a durat 2 ore doar, timp in care eu si Ovi ne-am plimbat pe malul marii) dar si pentru ea, ca mu a mai participat aici la asa ceva si din Ro a uitat. Insa s-a simtit foarte bine cu copiii, au fost fetitze colege de la camin, asa ca nu au fost probleme. Acum Silvia intreaba cand va fi si ziua ei.... Maine?

Zilele trecute i-am facut Silviei 2 coditze impletite in fata si cand le-am desfacut a avut parul "cretz" asa ca acum i-am impletit si Dianei cozi ca sa aiba si ea parul cretz, e tare curioasa sa vada maine dimineata cum va arata. Acum e ca un rastaman .
Pentru scoala au de pregatit un nou proiect despre o tara, au in manual mai multe tari din care sa aleaga. Ea a ales Austria. Si e si Romania in manual...sa vedeti cum s-au inghesuit colegii si colegele ei sa "ia" Romania. Diana ma intreba azi daca sa-i ajute pe colegii ei care au ales Romania , ca precis vor veni cu intrebari la ea.

Ah ce mamici bucatarese avem aici ....eu recunosc ca pizza nu mai fac acasa de o vreme(4-5 ani), imi place mai mult sa merg la pizzerie si cum nu am primit obiectii ne executam . La shaorma nu ma bag, am mancat de vreo 2-3 ori dar nu e printre preferatele mele. Pe aici se mananca Taco, astia sunt amatori de mancare mexicana, spaniola si thai ca pe acolo isi petrec vacantele si probabil se amagesc cu mirosurile de pe-acolo in timpul iernii scandinave . Eu fac clatite si muffins mai nou, iar de cateva zile au aparut vafe in magazin, aici sunt la moda primavara, au chiar si o zi dedicata lor, a fost undeva pe la sfarsit de martie, asa ca am schimbat meniul de desert. cu dulceata si frisca

katy, nu stiu despre film din ce an e facut, saptamana viitoare va fi vizionarea, acum a fost un musical prezentat de copiii de la liceul unde s-a tinut spectacolul.

Va pup pe toate, poate maine la cafea vom fi mai multe....

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna dimineata, va invit la o cafeluta.
Katy, si Tatiana se epileaza de pe la 15 ani, la-nceput am dus-o la cosmetica iar acum se epileza singura cu Braun-ul. Nu-mi seamana deloc, eu ma depilez cam de 2-3 ori/an, de fapt nu stiu cu cine petru ca nici sotul nu este prea paros.
Si eu am patit la fel ca Agho cu copiii mei. Cand Tina era mica toata lumea imi spunea,,ce baietel frumos, zici ca-i fata,, iar de Mihai nu mai zic nimic si acum ii spun,, domnisoara ce doriti, sau domnisoara imi compostati si mie biletul, .....,si tot asa,, iar el se supara si raspunde ,,Sunt BAIAT,,.
Cine-mi spune si mie, la ce varsta incepe pubertatea la baieti? Mihai ara aproape 13 ani si doar 1.55m, as vrea sa fie mai inalt un pic, nu vreau un Irinel la usa.

Mihaela,Tatiana si Mihai
Poze http://community.webshots.com/user/mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Mercic de cafea ,uite cu asa colege de treaba ramane a mea nebauta ,ca mi-am adus cu tonele din Austria ,imi place mult ,si era si mai accesibila la pret(asta nici nu-i prea greu ,la preturile noastre ) ca era oferta de sarbatori.La noi de sarbatori ,ati observat ca in loc sa se ieftineasca ,cresc ?Da ,asa suntem noi ,mai deosebiti...

Pubertatea la baieti incepe ,ca sa fac o gluma ,cand vrea ea ...Oricum ,de regula mai tarziu decat la fete ...Da acu depinde de o groaza de factori ,si zau daca merita sa ne batem capul cu ei ,decat daca sunt probleme serioase .Se fac niste investigatii ,la Parhon ,daca e cazul ,cu radigrafie de pumn pt a determina varsta osoasa si a vedea daca sunt probl ale hipofizei ,parca astea ,glandele, sunt responsabile cu cresterea si daca se constata ca sunt probl,tratamentul e destul de nasol cu injectie intravenos zilnic ...Da ,lasa ,stai tu linistita ,ca nu ai de ce -ti face probl...Voi ce inaltime aveti ?Si-apoi dac-o avea si banii lui Iri ,ce-i de colea ?Sper ca nu te-ai suparat pe mine ,da sa stii ca si eu am acceasi probl ,numai ca la mine e posibil sa fie si alti factori si nici sport nu putem face cat ne-am dori ...A propos ,excelent pt crestere este inotul ...
Iar cu Sunt BAIAT ,am patit-o si eu ,adicatelea nu personal ,am un var mai nonconformist el ,asa ,si cand eram ciutani ieseam creanga prin oras ,ma vizita ca nu stateam in acelasi oras ...Si lui ii placea parul mare ,avea niste degete lungi de pianist si se mai imbraca si c-un fel de ii (sora-sa facea p-atunci Tonitza ).Mie ,una ,imi placea ca si eu eram mai truli ,truli de felul meu si nu mi-a placut sa port fusta dreapta cu slit la spate ,da unii ii ziceau domnisoara ...Important e sa stea bine cu pisihu ,ca-n rest ...

Agho ,ce sa-l mai vrajesc ,ca-i vrajit gata ,n-auzisi ca l-am dus si eu la pizzerie ca tot omu ' si el nu , ca nu-i ca a mea .Vezi ,daca m-a mancat in cui ,cum zicea o nepotica ,cand era ea mai micuta ? Cu jucariile ,ce sa zic ,daca tot n-am fost in stare sa-i facem un fratior sau o fratioara ,macar sa ne linistim constiinta asa ...Parinti denaturati ... Asa ,si sa stii ca te-am luat si la bucatarie ,desi nu stiu ce m-o fi plesnit ,ca in week-end imi place sa trandavesc .So ,am pus ieri de-o pizza la comanda +salata de telina cu maioneza si alte chestiuni p-acolo ....La desert nu m-am mai bagat ,ne-am multumit cu neste compot de ananas ...

Miha ,noi am socializat de vineri ,a fost la un prieten ,unde-au mai venit si altii ,au un nush ce campionat Fifa pe calculator .Interesant tare ,sa vezi cand vine si incepe sa-mi povesteasca cum a sutat Ronaldinho (I guess) lu nu stiu care si l-a fentat ,si-a dat o foarfeca ...Va dati seama ce probleme am io ...?

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Dragelor, cafeaua nr. one am baut-o de la 7.30 cu aprox...ca altminteri nu ma pot deplasa in sensul "inainte" catre serv. De restul nu va zic...sa nu ma certati.
Si cum ploua intens de dimineata, va dati seama cat de greu e sa gasesti directia!!!
Noutati: Copiii vor merge separat, la distanta de o sapt. (inainte de sf. lunii mai si la sf. lunii mai) in excursie de 2 zile la Sighisoara.

Nu ma pricep sa raspund la ce varsta se vor dezv. baietii mai bn si mai bn, mhldrvc. Dar ca sa te linistesc, uite, un nepot a fost slab si firfirel pana pe la 14-15 ani. Ei, si in liceu a crescut atat de muult ca a ajuns la 192 cm. Tatal e mai inaltuz (170 cm si...), mama mai mica. El i-a intrecut ff bn.
Nici baiatul meu la 12 ani nu e f inalt (152 cm , cred) si are colegi mai inalti decat el deja, dar si mai mici. M-astept sa tot creasca, dar posibil in liceu sa castige mai mult in inaltime.
Iar fi-mea, la fel, e printre colegele cu inaltimea cea mai mica. Nu-mi fac probl. fiindca si eu, abia in liceu am crescut mai mult si mai mult.
Acum, Mihai cu fetzisoara lui finutza si cu pletele de fata (apropo, sunt mai lungi decat ale fetei mele), cred si eu ca il abordeaza lumea cu "domnisoara", mai ales daca e cu spatele.

Mai, flower_power, la "bucatarit" cred ca toate de p-aici ma luati. Deci si tu. Gatesc, dar nu e placerea mea maxima.Dar ma straduiesc sa nu mi se sfarseasca membrii familiei de inanitie.
Mama si sora mea sunt super-tari in ale gatitului. La mama mea, copiii se desfata cu de toate. M-au si parat la mama. May, si ma credeti sau nu, dar inainte de maritish aveam carnetzele cu retzete pe care le si preparam. Dac-ar sti ei de ce eram in stare, m-ar pune si-acum. Chestia e ca noi chiar avem o probl. cu cuptorul, nu-mi place deloc cum coace ca in rest e bn.
Hai, ca am "haladuit" p-aici cam multicel, dar nu prea aveam ce sa va dau de "rontzait".

Mergi la inceput

MIHAELA, rugaminte speciala! Poze cu fetele cu parul cretz!!! Plizzz!!! Si pacat ca nu ai poze de la petrecerea la care a participat Silvia! Nici eu nu am de la petrecerea la care a fost Ana.
Si cred si eu ca i s-a deschis apetitul de party.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Hai ca am facut o pauza de smotru si v-am citit.

Mara frigiderul era sexi acum e full,in plus aseara am si bucatarit niste profiteroale si aripioare la cuptor,si cam asta a fost ziua libera zice-se.
Faza cu balconul nu mi se pare corecta pai cum frate cu cu 3 si eu niciunul?!dar las' ca in vara bag casa in renovare si construiesc si eu sa am macar unul,asa de samantza.

MIhaela stai linstita creste baiatul cand nici nu te astepti daca vrei o sa-ti arat poze cu Ursu' la 18 ani si acum, sa-ti dai seama ca el a mai crescut si dupa ce s-a insurat.

Agho te poftesc s verifici shaorma mea ,cand vrei tu

Mihaela s mi-ai facut pofta de maaaaare si de plimbari in doi fara urlatori dupa noi,cred ca m-am crizat si eu de la atatea maraieli ,ca ii ies dintzii lui Edy.

Gata pauza a luat sfarsit ma duc sa mai robotesc ceva si apoi dau o fuga pan' la banca.

Va pup.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Multumesc, fetelor! Mi-a mai venit inima la loc, nu-i el cel mai mic din clasa, dar nici departe nu e. Problema mare este ca nu a-ntarcat de tot, si nu stiu ce efect are atata lapte 1l/zi, uneori chiar mai mult. Daca nu-i cumpar face scandal. Anul trecut a fost in tabara la Cambridge(crede-am ca acolo se va ,,intarca,,), dar au avut destul lapte.
Am sa vad cum il dezobisnuiesc.

Mihaela,Tatiana si Mihai
Poze http://community.webshots.com/user/mhldvrc

Mergi la inceput

ANDRA, tu suferi d emania shmotrului!Imi pare rau ca piticului tau ii este rau din cauza dintisorilor. dar cum tu esti closhcutza, o s-o scoti la capat onorabil.
Multumesc d einvitatie, dar mi-e rushine

mhldvrc, din cate bag seama, si de prin alte interventii de-ale tale prin alte subiecte, ai zis ceva de engleza. Si copiii nostri sunt de de anul acesta la aceeasi sc. de engleza.
Am citit ca si fiica ta a fost acolo si ca s-a descurcat ff bn la examene. Ma bucur. Mihai e intr-o cls. mai avansata, cred, la PET, cumva? Si l-ati lasat anul trecut in tabara la Cambridge? Care au fost impresiile? Il mai lasati si anul acesta? Ei, vezi, te-am provocat la Si care e atmosfera la Cosbuc? Acum vreau totul, nu te las sa scapi asa, cu una cu doua.
(E bn ca avem mamici cu ceva mai multa experienta!)

Mergi la inceput

mhldvrc...lasa-l sa bea lapte! E fffff bineeeee! Si-ai mei beau, mai ales seara, cu cereale. Decat sa le dai pastile cu Ca si Vit. D3 cum mai incerc eu sa procedez cu ei, e mai bn asa.

Mergi la inceput