Copii de 1995-1998 (17)
Raspunsuri - Pagina 4
katy spune:
Mihaela ce frumos trebuie sa fi fost spectacolul. Merita citita cartea,cam trista, Ana a citit-o in iarna,apoi am vazut filmul impreuna.Filmul e vechi?- ca nu am auzit de vreo ecranizare noua, dar mai stii, oi fi ramas eu in urma cu stirile...Noi l-am vazut pe cel de prin 1994.
Da de picioare era vorba,ce altceva? Nu toate sunt asa fericite ca tine.Eu m-am epilat prima data la facultate si atunci din prostie ca nu prea aveam par si purtam mai mult pantaloni.De atunci ma epilez cam la 3 luni, vara cam o data pe luna.Nici la ea nu se observa si cum e bronzata foarte tare nu se vede.Bine ca m-ai linistit ca mai sunt si altii care nu practica...
Katy
CriPOD spune:
Ei, ROA nu-i important ce-i, da' ce ziceti de spartaaaaniiii? E o materie care se numeste "romance of anitquity". Succes la tradus! Dar ati inteles ca a anulat doar partea cu dormitul, da? Pe la 10 seara le-am cules de la dans si le-am imprastiat pe la casele lor, cred ca s-au distrat grozav. Mai ales ca au inceput de pe la 3:50, cand s-a terminat scoala, prietenele ei au asteptat-o in fata scolii (ele au avut zi libera azi). Si s-au dat pe fleoashter pana pe la 5 (a mea s-a dat in barci pe-acolo ca ea stie centrul), dupa care au venit acasa (a mea iar s-a dat in barci de ce bine stie ea treaba cu metrouri si autobuse). Au mancat, s-au bagat toate 3 in baie si-au incercat haine, si-au potrivit cercei, s-au dat cu rimel si lip-gloss si pe 7 le-am dus inapoi la scoala, unde s-au dansat si s-au ras pana pe la 10 cand, asa cum am zis, le-am ridicat si distribuit pe la casele lor. Erau tare incantate, toate! Sa va spun ca pe una din fete am ajutat-o cu rimelul, ciudat e sa pui rimel pe ochi de chinezutza, hihi.
Katy, fata mea are mult par, eu sunt plesuva rau, asa ca invat si eu cu ea, nu am ce face, dar imi pare tare rau. Asa ca noi am inceput cu epilatul sub-brat cam acum un an si pe picioare cam anul trecut cand s-a trecut la haine de vara (mai, poate). Sub-brat o dau cu epilatorul cel mai adesea. Pe picioare se da singura cu epilatorul (de la genunchi in jos) sau mergem la cosmetica pt tot piciorul, sprancene, etc. Mi-e tare mila de ea, dar tat-su i-a promis ca dupa ce creste, el ii va plati epilare cu laser, ca se simte su musca pe caciula (cu gena pe caciula, mai precis). Toate fetele de la scoala se "curata", majoritatea folosesc lama. Asta e la noi. Of!!! Noroc au altii!!!
Mihaela, dar cum, asa i-a bagat in nasteri direct, dupa o scurta introducere intr-ale sexologiei? La noi le povesteste separat, fete-baieti. Baietilor nici macar nu le zice de ciclu si stuff. Pe mine m-au distrat intrebarile pe care le pun, sunt tare la obiect. Exemplu: se rupe himenul daca folosim tampon (soarece de-ala)? Tre' sa stii ce faci cand te bagi pe chestii de-astea intr-o clasa de hormonei.
Va pupez pe toatele si va doresc un weekend superb!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
flower-power spune:
Eiiii ...,asa mai merge... ,fetitili ...sa aiba si ochiu meu ce citi ...si mqqm sa nu indraznesti sa ma mai traumatizezi ca te tarasc la cremenal ,sa stii
Deci Agho asta e rostul tv ului ? Sforai o tura ,dupa care esti fresh-boboc la calculator ahaam...
Am vrut sa-ti scriu si data trecuta cand te plangeai de Bacovia ,au tu nu stii ca "de la rusi vine ploaia "?Ne-or fi facand astia voo-doo ,sau alte chestii para ,radem noi radem da chiar stiu sigur ca se poate ,depinde cat de tare ne iubesc .N-ai auzit ca Base a fost "invitat" putin la Putin ?Oricum stai linistita ca si la noi bureaza ,ca n-a mai plouat de mult...Da ,daca n-a mai aparut rainbow -u si de data asta ,tot nare facon ...(intalnirea clinton iliescu )
Cu iepurasu' ,stai linistita ca n-a gasit decat dulciuri ,da da-mi si tu o sugestie ce sa-i mai iau ,hai ca tu le ai ci shoppingu'
Katy ,sa-mi dati un premiu ,Da? In traducere libera lipsa de socializare sau pur si simplu n-am chef sa vad mutra nimanui ...Mai am si momente de-astea .Pe voi nu va incadrez la mutre (Ca nu vi le prea stiu)Si ,lasa copilu ,Katy ,c-o sa aiba ea par cand o fi sa fie .Fi-miu e mai mare c-un an si tot n-are cine stie ce (ooops ,dau din casa ,cred ca m-ar taia feliuta cu feliuta si m-ar da cu sare ,dac-ar sti),fiecare are ritmul lui .Va dati seama ,eu care-am trecut prin situatii crancene c-ar trebui sa fiu super,extra speriata si infricosata.Este inca cel mai mic de inaltime din clasa ,si oricat m-as stradui sa uit nu pot face abstractie de realitate ,ma uit pe-aici pe DC la poze de copii de 5 ani si fara sa vreau compar (zilele trecute mi-a adus sotul un cd cu niste poze de care uitasem ca nu le scosesem ,vechi de peste 5ani)si am crezut ca innebunesc ,privindu-le ...erau facute la mare ,la un an si ceva de la operatie ,el cu...Nicoleta Luciu .Era atat de slab ,si avea o privire ...Pur si simplu imi e greu mie sa ma uit ...Sunt absolut convinsa ca nici nu realizam ce ni se intampla ,si sigur ca e bine ca nu realizam si nu vedeam decat un lucru ...Sa treaca ,sa fie bine ...Sigur ca nu incape comparatie intre ce scriu eu aici si problemele voastre ...Si ,vorba Danei ,nici macar nu stiu pentru ce o fac ...Probabil ,fiindca face parte din viata mea ,din framantarile mele ...,cu bune si cu rele ...Curios cum de am fost in stare sa ma deschid in fata voastra ,eu care ,sunt poate oameni care ma cunosc 'de-o viata' si nu stiu poate nici 30%.Hai ca vin mai incolo ,ca nu vreau sa va stric week-end-ul
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
agho spune:
KATY, vorba lui FL_power, dac-ar sti si pe mine m-ar da c-un pic de sare!Sau mai muuulta. Din pacate, la noi e tocmai cum nu trebuie. Cand And. era mic-bebe-, lumea ma intreba daca e fata? cand era Ana bebe, ma intrebau daca e baiat. Asa ca And. are ten de fata acum si mai putin par deocamdata. Insa Ana, de cand era cu muult mai mica se vaita de faptul ca are par pe maini, pe picioare. Ei, eu ii zic ca e frumoasa, ca e firul deschis la culaore...si cand va fi mai mare vom aplica si procedee estetice. Deocamdata stam in stand-by
Katy, la filmul cu pricina apare precizarea ca e interzis copiilor sub 12 ani. Am impresia ca l-am vazut la TV.
MIHAELA, super-concert! E fain ca a fost jucat de copii.
MQQM, may, aia acolo inventeaza materii si locuri de munca?!...pt. ce-i pregatesc?
FL_power, scumpo, eu la cumparaturi sunt in pana de idei. N-ai auzit ca ultima data le-am luat carti si ai mei au fost desumflati, s-au bucurat de fesuri? Asa...si-aseara And. si-a facut ordine in jucarii si-a pregatit o cutie mare cu jucarii de dat.
Lui TB cred ca i-ai luat de toate. La 10 ani, And. inca era pasionat de robotii aceia-transformer,"bionicle", dar poate ca e "fumata" treaba...
Un joc de sah cu piese interesante, vazusem aici, unele aduse din Peru...si nu costau decat 100 lei. Uite, un pt. povestile tale de viata frumoase! Ne bucuram ca esti asa! (Si-au vrut sa scrii Bush...) A! Lui TB ii place skate-ul? Sau are deja?
Ana mea a plecat si ea la party la o colega, iar And. a avut lenea de-un km si treb. sa-i dau inapoi locul la comp., asa ca va pe toate la un loc.
CriPOD spune:
flower, nu-ti fa probleme, am mai avut absente, din motive obiective, ovcors. De fapt v-am si zis ca ma inghesuie astia cu proiectul, ori poate am vrut doar sa zic. In alta ordine de idei, baietii o iau mai tarziu la hormonat. Asta daca nu-i al meu, pe care la fix 11 ani jumate l-a pocnit si asa pocnit a ramas. Fi-mea a fost tare precoce in ale dezvoltarii. Cand avea 4 ani si-a schimbat incisivii inferiori. Dupa semnul ala am zis ca se marita la 15 ani. In final n-a fost atat de dramatic. Acum au ajuns-o din urma majoritatea fetelor. Asa ca, da, ai dreptate, fiecare are ritmul lui.
agho, intr-a 7-a nu-i pregatesc pt locuri de munca. Materia ajuta mult cu cultura generala . Sa fiu sincera, dupa 17 clase parcurse in tara asta prin scoli cu copiii, pt prima data sunt complet satisfacuta. Poate n-ati observat, da-n anul asta chiar n-am carcotit deloc. Ciudat rau pt mine! Sa vedem cat ma tine.
Fug acum!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
ralualexandrei spune:
POftiti la cafea tare si amara ca asa stiu s-o fac.
n-am chef de nimic,vremea asta ma deprima,vroiam sa megem afara dar ploua mocaneste asa ca le-am zis copiilor sa ramana in pijamale ca azi tandalim prin casa.Poate jucam un remy.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
mihaela_s spune:
Andra, eu am pus 2 cubuletze de zahar si lapte, o savuram impreuna .
Spor la remy!
Io azi dupa ora 16 am program de voie cu fetele, sotul intra de garda de noapte...poate ne plimbam putin daca nu incepe si aici ploaia ca e innorat...
O duminica frumoasa va doresc!
vorbe de copil...
Hobby
flower-power spune:
Merci ,Andra,de cafea , daca ma-ncordez un pic chiar ca-i simt aroma ...chiar ma gandeam sa-mi iau zborul pe la alte subiecte ca aici e cam vegetare ...Nu de alta da nu mai am mult si eu scriu ,eu raspund Si la noi ploua si am un chef .Ieri am iesit totusi la o pizza ,iar in dupa-amiaza asta ,am pus-o ,iar am comanda ,ca fii-miu e jmecher mare cica poate sa fie la cea mai cea pizzerie ,ca ca a lu ma-sa nu face nimenea si uite -asa mi-am facut rost de program dupa-masa ...
Si agho ai dreptate era bush ,si sa mai stii ca desi mai are un pic si-i ingropat in camera de tot felul de jocuri cu care nu prea are timp sa se joace ,chiar nu i-ar strica o placa noua ...Poate ne facem rost si de vreo mana rupta ,ca tot vine sezonul (puschea pe limba )
Mara mami de Tibi-Mares
ralualexandrei spune:
Ti-a facut-o fii-tu ,Mara ,asa si al meu le-a zis in gura mare la un fast-food ca habar n-au sa faca shaorma ca ma-sa..
Acum plec la cumparaturi ca bate vantu' in frigider
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
flower-power spune:
Deci sa-ntelegem ca frigideru tau e sexi...Hai ,ca sa va mai treaca spleenu , cica de saptamana care vine se-calzeste ,ar face bine ,ca io in weekendu viitor am ganduri mari, de curatenie cu spalat de geamuri ,intors totul cu susu-n jos (gradinarit in balcoane )asa c-ar face bine sa se tina de cuvant cu vremea ,caci altfel ...imi iau calu si plec mai departe ,ca ala din banc ...parca vad ca spal geamurile si p-orma ma ploua (si n-am decat vreo 3 balcoane ,ca daca stateam mai jos c-un etaj aveam 4 ...)
Mara mami de Tibi-Mares