Copii de 1995-1998 (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Si de la mine buna dimineatza si o duminica minunata!

La multzi ani tuturor celor ce poarta nume de flori!Sau celor ce au in familie nume de flori

Sa va distratzi si daca papatzi pete sa va ginditzi si la noi astia care nu putem minca!

Noi suntem bine(fl.power eu u stiu daca tzi-am multzumit pina acum,daca nu o fac acum,bineintzeles ca nu m-am tzinut de nimic dar si gargaunii au plecat),asteptam sa vina si la noi in sfirsit primavara!Astazi s-au anuntzat 20°c si soare si bineintzeles ca e innorat(n-a inceput inca sa ploua dar...)

Plecam in vizita la cafea si prajitura,asa ca o zi minunata tuturor!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

La multi ani Florilor!

Mihaela, e cumva ziua ta de nastere azi? Daca e asa, iti doresc sa te bucuri de tot ce e mai bun in viata, sa aveti si de acum inainte satisfactiile din ultima vreme si sa fiti fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Intru si eu mai tarzior (am fost la distractie ,mea culpa)sa-i spun inca o data Mihaelei sa fie sanatoasa si fericita langa ai ei ,merci pt tratatie

La multi ani! tuturor sarbatoritilor forumisti sau din familiile aferente

Dana,sa stii ca am mancat eu peste si pt tine si tare bine mi-a picat ,la gratar ,cu lamaie ,verdeata si cu ciuperci cu mirodenii la gratar(n-am un size mai mic ,ca n-as vrea sa ma-njure pofticiosii)

Pupici

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Mihaela_s, LA MULTI ANI!! nu am stiut ca e ziua ta. Sa traiesti, sa fii fericita pe meleaguri suedeze alaturi de familia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

LA MULTI ANI, MIHAELA!
SA TI SE IMPLINEASCA SI CELELALTE DORINTI, CA VAD CA MUNELE DEJA TI S-AU IMPLINIT!

Declar ca nu sutn in greva, dar a m fost asa de ocupata ca nici de citi macar n-am reusit! (Raspuns pt. Mihaela, SANCA SI FLOWER_POWER)

Joi seara am intrat si n-am reusit sa postez ce scrisesem asa ca din copy paste in calc. la mine preiau textele si vi le transmit. Cum nu-mi place doar sa scriu un pic si sa fug, voi reveni...zilele urmatoare.

ANDRA, SA-TI TRAIASCA PUSTIUL PE CARE URMEAZA SA-L BOTEZATI! SA SE BUCURE SI PARINTII LUI DE EL!

RASPUNSURI DE JOI: DUPA CE LE CITIT VETI INTELEGE CA SUNT FOARTE DEFAZATE

MIHAELA, muuulte felicitari! Ce sa mai! sarbatoriti, sarbatoriti. Bravoo! (REFERITOR LA REZULTATELE DIANEI SI ALE TALE)

ANA68, e , e, e cum spui tu...Se pare ca daca sunt copii care fac performanta fie la mate, fie la literatura, fie la sport, fie la un instrument muzical etc., toate cheltuielile sunt suportate de familie. Nu-ti doresc decat sa ai nervii tari si sa te bucuri pt. Alex ca el chiar merita toate incurajarile, tot sprijinul, iar din partea mea, toata admiratia! Felicitari pt. calificare si bafta la concurs!
(Am citit ca intretimp domnul sot a avut o dicutie spectaculoasa cu d-na profesoara si...pauza...)

SANCA, sper ca atat costa biletul dus-intors. Costisitoare drumurile astea in Ro! Dar Elliot e la varsta cand sigur se va bucura de-atat libertate. Plus ca nu va mai avea o mama "cicalitoare". Nu te supara. Si-ai mei de cate ori merg la mama si verile chiar au stat si cate 2 luni, asa se-nvata cu gustul libertatii ca And. are grija sa-mi spuna verde-n fata cat de bn era fara noi acolo. Si tot ar vrea sa mai stea acolo. Viseaza bietul la munti, la locuri rustice, indepartate de lumea dezlantuita si ostila de-aici!

KATY, Anei mele incerc sa-i iau pantaloni comozi totusi, adica nu prea stramti pt. ca ea are o burticutza mica si poarta curea la blugi. Si ea se mai strange ca sa nu-i alunece pantalonii, dar ea isi alege starea de confort. Sau mai cumpar pantaloni sport care au elastic in partea din spate, dar poarta si curea, tot ca sa aiba libertate de miscare. Dar pantaloni stramati (blugi) nu am luat fiindca asa cum am spus, treb. sa incapa si burticutza. Asta e constructia ei, n-am ce face, pt. ca in rest e frumos proportionata.

MIKIMIH., pentru moment avem planuri de mers pe 1 mai la Bacau. E vorba de un eveniment in familie, un botez al copilasului nepoatei mele. Nu stim cum vom face, daca mai mergem la mama de Pasti, sa ne intoarcem in Buc si iar sa ne ducem la ea ca pe urma sa ne-ndreptam catre Bacau. Suntem inca nehotarati. Iar la vara, sigur mergem la "pensiunea" mama. Copiii abia asteapta fiindca au prieteni si se simt ff bine. Poate mai ajungem si la munte, dar nu ma mai urc pe sanie. Mai avem timp de gandi(ci)re.
Ahh! Si Mikimih., am uitat ca in cls. a V-a si And. invata si nu-nvata acasa la istorie, geografie, biologie, tehnologie, religie etc. La istorie mai avea teme, il mai tineam din scurt sa vad stie, n-are habar, dar asa, prin sondaj. Nu-ti face griji pt. and. al tau, pt. ca daca a trecut in sem. II, prof. si-au mai facut idee despre elevi si important e sa fie atenti la ore, politicosi, sa dea raspunsuri inteligente. . In clasa a V-a asa mi l-a laudat prof. de istorie pe And. ca si-ar dori sa aiba un copil la fel. Bine, mi-a explicat ca mai are in alta cls. un elev exemplar. Deci poate va avea propriul copil, asa, o combinatie.
Si fac eu o conexiune, ca aveai tu un "cui" imp. religiei si daca pustiul tau e la scoala la care banuiesc eu, chiar ca ati incurcat-o, fiindca aveti o prof. de religie care preda fff muuulta teorieee. E ca si cum ai preda retete de bucate la nesfarsit si niciodata nu i-ai da cuiva sa guste din produsul gatit ca sa-i simta gustul. May, ce explicatii "savante" stiu sa dau. La noi la scoala e atat de bineee!!!

MHLDVRC, ce-ti mai face iubitorul de sporturi extreme(skate)? El are muulte teme pt. acasa? And. nu are in mod exagerat. Chiar mi se pare ca are timp berechet. Si niciun stres pe capul lui.

Am citi ca pleaca mam lui Mqqm plus una bucata MR. P.Atunci spooor la bagaje si drum bun!

Drum bun si sotului lui Flower power ca cica a azi a dat de baut!
Alma, imi pare rau ca inca n-ai reusit la cel concurs.
Dana, ma bucur ca au plecat gargaunii si a venit soarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

CAPITOL NOU!!!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput