Copii de 1995-1998 (17)
Raspunsuri - Pagina 15
mikimihaescu spune:
Ca sa nu credeti ca toate sunt roz la noi, am avut o mare problema acum o spatamana. Mi-a venit Andreiu batut mar de la scoala de catre un coleg catalogat de diriginta ca labil psihic. Asa ca m-am deplasat la scoala impreuna cu sotul si am purtat o discutie cu diriginta, directoarea si chiar mama copilului. Eu una nu sunt pentru confruntarile intre parinti. Copilul a fost batut in scoala, in timpul pauzei, deci e problema dirigintei a directiunii scolii, eu nu am de ce sa ma cert cu mama razboinicului, nu? Voi ce parere aveti. Asta e problema scolii, nu a noastra a parintilor. Daca e, sa cheme pe mama aluia si sa discute profesoarele cu ea, nu eu.
Va invit sa vedeti cateva poze din excursia noastra in meleaguri gorjene si valcene la Targu Jiu, Horezu si Ranca.
Horezu aprilie 2008
Mihaela mhldvrc, si ai mei au parul cam lung si ma lupt cu ei sa si-l ingrijseasca, altfel ii tund. Sa vedem cat il mai suporta pe cel mare antrenorul la baschet. O sa plece in Serbia la cantonament si cred ca atunci nu scapa.
Si ai mei se cearta rau si isi numara dumicatzii, se tot uita sa nu faca unu ceva si altu sa ramana fara. Ma omoara asta, dar cica e smen ca se iubesc (nu stiu ce destept a spus asta).
mhldvrc spune:
Alma, nu contest ca Mihai seamana c-o fata, deocamdata e mic. Nu sotul meu a avut probleme doar in liceu, dar si-l prindeape dedesupt cu zeama de lamaie(asa povesteste). Eu l-am cunoscut in 82, pe vremea aia lucra la Magurele, si nu avea astfel de probleme. Acum lucreaza la BNR, nu-i zice nimeni nimic.
Iron Meiden vine pe 4.08.2008,in Bucuresti, pe Cotroceni.
http://www.metalfan.ro/articol.php?sectiune=8&id_doc=2403
De Nightwish nu stiu nimic, si mie mi-ar place sa-i vad in concert.
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
http://community.webshots.com/user/mhldvrc
mihaela_s spune:
Saluti!
Gata, am preluat azi casa, am aruncat un ochi in fiecare camera sa vedem cum "stam" dar nu am avut mai mult timp sa stam. Eu plecasem de la scoala, Ovi intra la 12 la munca, asa ca saptamana asta nu prea avem ce socoteli sa facem. Asteptam week-endul...
Maine am sedinta cu unul din profii Dianei, sa vedem ce rezultate are la testele nationale. Initial am crezut ca merg doar eu singura, o alta piatra de incercare pentru suedeza mea, dar azi mi-a spus Diana ca si ea trebuie sa vina si ca va face prezentarea in fata mea si a profului. Sunt curioasa ce si cum, e prima data cand particip la asa ceva.
Nu stiu daca maine apuc sa va dau vesti despre rezultate, ca am de invatat putin, poimaine am testul la vorbit la suedeza si maine primesc subiectul si trebuie sa lucrez lutin pe marginea lui. Poate inanite de culcare...
miki, wow ce urata faza! Ai dreptate, sunt de acord ca profesoara ar trebui sa discute cu mama, in conditiile in care s-a intamplat evenimentul.
agho, imi cer scuze...am citit printre randuri si de acolo confuzia cu zilele .
Multzam de stire. Stiam si eu ca are un Volvo vechi de vreo 15 ani, dar nu stiam de restul. Citisem pe undeva ca e zgarcit si ca la varsta lui inca tine foarte din scurt fraiele Ikea. In general suedezii sunt asa, nu zgarciti dar nu le place sa iasa in evidenta si sa exceleze prin palate, masini si mai stiu eu ce. Desigur ca sunt si exceptii, care confirma regula .
Frumos de tot evenimentul cu copacelul! Tare imi place. Cred ca stii vorba aceea: un om trebuie sa planteze un copac, sa faca o casa si sa aiba copii, asa stie ca nu a trait degeaba pe pamant.
alma, tinem pumnii pentru rezulat cat mai bun pentru Diana, sa va intalniti cu Ana la Galati! Si tie in continuare...chiar ca se dezbate mult (eu sper ca si bine) rezultatul la concursul de la jobul tau!
katy, spor la wii Anei! Ai si tu noroc cu el .
mihaela, acum vad ca pe tine am uitat sa te trec pe lista...imi dai te rog datele de nastere ale lui Mihai?
Wow ce fain sa aiba Mihai par lung...pe aici asa sunt mai toti baietii, pletosi mai degraba si eu ma tot uit luuuung la ei, inca nu m-am obisnuit....
Dana, bafta joi lui Andrei la test!
Ana draga, acum inteleg motivatia unui drum alaturi de Alex la Galati. Nici eu nu mi-as lasa fata la asa un drum lung cu masina. Sper sa rezolvati totusi altfel, dar daca nu e posibil, alegerea de a merge si tu cu el, e foarte buna.
Mara, greva greva...da' cat tine?
MqqM, tot in Vegas? Sau ati luat potul mare de la un cazino si acum "belferiti" prin USA?
V-am pupat pe toate, numai bine!
vorbe de copil...
Hobby
mhldvrc spune:
Mihaela, sa stapaniti sanatosi noua casuta si mult noroc la test. Data de nastere a lui Mihai este pe 1 August 1995.
Miki, ai dreptate! Diriginta trebuie sa discute cu parintii copilului. Nu inteleg ce cauta acest copil cu probleme, intr-o clasa normala, deranjaza si orele? La Mihai a fost un astfel de specimen, dar l-au transferat la alta scoala.
Am vazut si eu pozele, ai niste copii superbi. Sa-ti traiasca si sa fie fericiti alaturi de voi!
Alma, mult noroc Dianei!SA va calificati in urmatoarea etapa.
Dana, bafta lui Andrei , la testul de joi!
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
http://community.webshots.com/user/mhldvrc
Sanca spune:
Buna fetelor,
Ieri am intrat pe fuga, si eram si cu mintea in toate directiile. Acuma, sa va zic pe indelete, de ce era asa de dragastos Elliot. Saptamana trecuta, l-am pedepsit, si i-am zis ca nu-l las sa mearga la o zi onomastica, care avea loc sambata. Pe vechiul motiv, ne-am luat la cearta intr-o dimineata pe tema “dar de ce eu trebuie sa fac…” si i-am zis si eu: “dar de ce eu trebuie sa te las la petrecere…” Asa ca sambata a venit si a trecut, si baiatul meu nu a mers la ziua colegului de clasa. Duminica la meciul de fotbal, am aflat detalii. Dupa ziua de nastere, s-a lasat cu “sleep over” la sarbatorit acasa, dar nu a dormit nimeni, si la 5 dimineata s-au urcat pe un vapor si au mers cu totii la pescuit. Asa ca numa Elliot si inca un baiat erau odihniti, ca restul, functionau cu numa 4 ore de somn. Deci din vina mea a pierdut Elliot petrecerea anului, si eu nu am nici o remuscare…
Trebe sa fug sa-l iau pe Matei de la scoala. Contagios cu conjuctivita….
Ma iertati ca iara nu am avut timp sa va raspund pe rand.
katy spune:
Mihaela_s sa stapaniti sanatosi casa!Asa e la inceput arzi de nera bdare sa ai cheile si apoi constati ca ai atatea de facut...Sa vezi cand te muti cum e sa dormi/sau nu in casuta ta.Eu cateva zile desi eram rupta de oboseala nu am dormit ca eram prea entuziasmata...Am slabit vreo 4 kile in saptamanile alea si sunt de la mama natura o slabanoaga aratam schelet ambulant nu alta.Ti-am zis asta ca sa le luati usor mai ales ca mai ai inca scoala ,o sa le faceti cu timpul si e important ca e mama ta cu tine.
agho asta cu stransu banilor si motivat copii e doar o data pe an.De obicei fondurile se strang si la carnavaluri,festivaluri,vandut prajituri si alte chestii (adica scoala vinde noi cumparam).Ana are acum asa multe proiecte ca ma indoiesc sa aiba timp de Wii nu am avut probleme inca adica aseara nu s-a atins de el era obosita dupa 3 ore de lectii.Mie mi se pare enorm 3 ore si asta doar ce are de la scoala eu nu am indraznit sa mai pretind si altceva...E drept ca ieri a avut o compunere care de obicei o fac la scoala dar pt. ca profesoara lor a intrat in criza de timp le-a pasat-o acasa.Iar la compuneri eu nu o ajut ca se vede diferenta dintre modurile de exprimare eventual ii spun cateva idei si ea construieste pe baza lor.Imi place sa citesc ce scrie ,am pastrat toate compunerile si imi mai pierd timpul cateodata ratacind printre foi.
Ana68 bine faci ca nu il lasi pe Alex cu masina sunt total de acord sa mergi cu el.Aici se circula super civilizat si nu as avea curajul sa o las pe Ana in masina altcuiva pe o distanta asa mare.
Katy
alma spune:
Buna dimineata, va invit la o cafea!
Miki, imi pare rau ca Andrei a fost batut, urate lucruri se intampla in scolile zilelor noastre. Conflictul trebuie aplanat de catre diriginta, discutat cu copilul si cu parintii lui. Asa am facut si eu cu fetita care o tot ameninta pe Diana, m-am confruntat cu parintii ei si am ajuns sa fiu si eu amenintata de taica-su. Mai bine imi vedeam de treaba...
Mihaela, multumesc pentru data concertului! Nightwish la Sibiu am inteles ca va concerta, tot prin vara.
Mihaela_s, acum chiar ca sunteti proprietari de drept! Ma bucur pentru voi, s-o stapaniti sanatosi! Sa ne spui cum a fost la sedinta si ce progrese a mai facut Diana. Succes la test!
Anca, bravo tie ca esti stapana pe pozitie, asa ar trebui sa le raspundem cand dau din colt in colt! Dupa fapta si rasplata, nu faci ce trebuie sa faci, te tai si eu de la portie... Elliot cred ca e imbufnat acum ca a auzit ce distractie a fost, nu? Sanatate lui Matei!
Katy, cam asa sunt si eu... cand am ceva de facut, ma agit si uit sa mai mananc, cel putin acum, cu concursul asta am slabit vreo 2-3 kg, trebuie sa le pun la loc, cad pantalonii de pe mine, nu-mi place sa fiu asa slaba.
Diana nu s-a calificat la faza nationala, a avut al 4-lea rezultat si pleaca doar primii doi, dar a fost anul trecut, sa mai lase loc si la altii . Asa ca o astept pe Ana sa povesteasca, cand o sa se intoarca. Anul viitor nu mai poate participa, concursul e pana la clasa a 6-a. Ei au fost cu trenul la Caransebes, vreo 10 ore pe drum, toti 4 (clasa a 5-a si a 6-a) au mers cu o singura profesoara, din scoala Dianei. Cu masina n-as fi lasat-o, atata drum.
Mara, Agho, Mqqm...? Acum e randul meu sa va chem la apel .
flower-power spune:
Nu pot sa rezist ,trb s-o intreb pe Ana :ti-ai propus sa-ti lasi plete ?? ,lui Alex ? sau asa de curiozitate ?Oricum ,n-ar trebui sa fie mai complicat decat cu parul Luanei .Vedeti ce a dracu is
?
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
mikimihaescu spune:
Alma de aceea nici eu nu vroiam sa dau ochii cu parintii baiatului bataus. Ca nu am de gand sa ma insulte vreun dobitoc. Pentru ca, sa recunoastem, copiii sunt de cele mai multe ori copii ale parintilor, nu? E treaba scolii sa gestioneze conflictele astea care se petrec pe teritoriul ei.
Cele cu copii de a 5-a in Ro, si ai vostri termina temele pentru acasa intr-o ora? Ca al meu asa face. mi se pare ca le da foarte putin de lucru. Iasr de invatat nu invata, ca zice ca a retinut la ore. Ma capiaza, nu stiu cum sa il fac sa deprinda invatatul la materii cum ar fi geografia, istoria, biologia.
Ana68 spune:
Salutare fetelor...
May,o vreme mai de kkt ca cea din Timisoara...sa mor de am mai vazut!Ma enerveaza atat de tare,ca imi vine sa mor cu dintii in jugulara cuiva...
Sa va zic,ca ieri am vorbit cu profa de mate,a admis si ea ca nu poate face drumul de Galati dintr-o bucata...ma mir! si ma tot intreba daca merg eu cu el.Am zis ca da,ca plec cu trenul...si am intrebat si eu daca nu vrea sa vina cu noi.Mi-a zis ca nu-i voie...sanchi!Asa o fi?Ma rog,ma abtin la comentarii ca nu ma pricep...Mi-a cerut datele lui Alex de pe certificatul de nastere,copie,precum si CNP de la mine si copie CI.Mi-a zis ca se organizeaza cazare la internat,undeva...acolo,ca daca imi convine pot sta cu Alex la internat(ce are?)si ca totul va fi intre 16-18 Mai si ca sa stau pana duminica in 18 si la decernarea de premii.Mah...asa cevaaa....i-a spus ca eu luni dimineata trebuie sa fiu la servici,ca traim in era comunicarii,ca exista telefoane mobile si fixe,internet...si posta romana.Ca,cica,sa stau acolo sa vad rezultatul si ca daca Alex ia premiu sa stam sa si-l ridice.Ce premiu?Pai o diploma...Ha,sanchi!Adica sa stau o zi in plus pentru o diploma?!Nu mi se pare ok...Sunt eu defecta?Am zis ca o sa cer un nr. de telefon pentru intrebari si de ia diploma o sa rog pe careva sa o puna cu posta...e greu?Imposibil?Sunt eu nebuna?
In fine...
Mara,eu l-as lasa pe Alex cu plete,dar nu vrea el...cum ii creste putin mai mult de 5 cm lungime incepe cu smiorcaiala,ca sa-l tundem...ca avem masina de tuns acasa,iar pe baieti ii tund eu...Cu parul Luanei..nu imi aminti...tot mereu descalcesc la el si nu vrea sub nici o forma sa il tina legat...
Alma...felicitari Dianei pentru premiul asta!Bravo fetei...si bafta la orice alte concursuri va mai participa.
Katy...pai cum sa-l las?O fi innebunit el lupu',dar nici chiar asa...nu plec eu la atata drum,ca sunt destui nebuni pe sosele si il las cu doamna...?????
Hai,may Anca,ca nu-i un capat de lume si petrecerea aia si poate ca pana la urma ai luat o decizie buna si Elliot o fi tras vreo concluzie din asta!
Miha....cum o fo prezentarea cu profu?
Miki...ce sa mai zic?Poate tu esti stilul mai "make peace"...eu cred ca il prindeam pe copilu' cu pricina si-l cotonogeam oleaca...nah!vrabia Mihai Viteazu'...sincer mie una imi e sila la astfel de chestii si bine ai facut ca te-ai infipt putin in directoare,parinti si diriga...nu se poate asa.Si sa sti ca eu i-am zis lui Alex ca atunci cand cineva il bate ,sa se apere,sa dea,bay frate!,ca altfel va fi sac de box....mai putin cu fetele,mda!
Mihaela,bine ca ati ajuns la un compromis cu parul lui Mihai...sa sti ca si eu am crezut ca-i fata...scuze!
No fete,va pupez si sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana