Durerea unei pierderi de sarcina (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Teo2rina, tie ti-a iesit ureaplasma >10.000 sau <? Pentru ca am auzit ca daca e <10.000 nu e nevoie de tratament. Te doare mintea..cu bolile din ziua de azi.
Va pupicesc !

Mergi la inceput

Miruna, e bine sa iti faci progesteronul, pentru ca e posibil sa ai surprize. De asemenea e bine sa iti faci si analizele SAFL, ca sa fii sigura ca totul e ok cand incerci din nou. Apropo tie cat ti-a spus medicul sa astepti pana la noua incercare?
Fetele, o sa reusim toate cele care incercam, o sa vedeti ! Avem cateva exemple printre noi care ne-au demonstrat ca se poate. Doar sa avem incredere ca va rasari soarele si pe strada noastra.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

jasmine, prima oara mi-a iesit mai mare de 10000, >10000, cand am scapat, mai putin de 10000, <10000. am luat prima oara unidox,14 zile, la 12 ore, a doua oara am luat zanocin 7 zile.

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Jasmine, ma bucur sa vad ca ai ton tare optimist. Bravo!

Eu am fost aseara la Peoemedica, la dr Poenaru. Mi-a placut tare mult de el. I-am aratat ce analize am facut, el mi-a zic ca am facut prea multe , ca astfel de "accidente" se intampla, etc. Stiti voi mai bine decat mine.
Oricum, m-a luat cu intrebari de la Adam si Eva despre mine si sotul meu, dpdv medical. Mi-a vb mult despre fiecare tip de analize, ce inseamna, etc. M-a consultat, mi-a facut si o ecografie transvaginala unde mi-a zis ca toate sunt bune si frumoase si la locul lor. Se pare ca ma apropii de ovulatie, eu dupa chiureatj nu am mai tinut socoteala, aveam un folicul de vreo 19 mm. Nu mi-a zis decat "cam aveti treaba acasa sapatamana asta" . Oricum, "unda verde" imi daduse si doctorita la care mergeam, care imi spuse ca se pare ca totul s-a vindecat bine dupa chiuretaj. Ma cheama acum din 10 in 10 zile, inca de 2 ori, sa vada daca totul evolueaza ok pe acolo. Cam atat. In acest moment m-am oprit si eu cu analizele si toat cele. Concluzia pe care mi-a scris-o in fisa este "clinic sanatos". Om vedea ce-o mai fi.

Va pup pe toate si va urez un sf de spatamana cat mai placut. Eu ies cu al meu sot pe la cumparaturi azi, ca tot ma vait ca "n-am cu ce sa ma imbrac", stiti voi mai bine...

Mergi la inceput

Teo2rina. Iti multumesc frumos pentru raspunsuri ! Cand valorile la ureaplasma erau < 10000 tu ai mai facut tratament sau la aceste valori doctorii te-au considerat vindecata? Scuze ca te tot bat la cap...
Consi_s ma bucur ca esti bine si ca ai gasit un doctor bun in sfarsit. Spor la treaba, poate luna asta vii cu un test pozitiv !
Ignatica, te pupic
De fapt, va salut pe toate si va doresc un weekend cat mai frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andreea felicitari din suflet!!!!!!!!
Bebe David sa fie sanatos si norocos!!!!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

liana, cum esti? stiu ca nu ti-a fost usor deloc zilele astea

irene, bafta din mai atunci

michelle, cum esti?

mirelush, ma bucur ptr tine, e bine sigur, te mai ingrijorezi ca nu misca?

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Almiona-ma gandesc la tine...of iti este atat de greu...daca vrei sa vorbesti cu cineva sunt aici...ai grija de tine!multa putere!
Liana30-ce mai faci?
Oana-oana26-nu am mai zarit nici un mesaj de la tine...esti bine?ce face samburelul?
Idaira
Teorina-mersi(stii tu pentru ce)
Pepsi

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

ANDREEA felicitari din tot sufletul. Sa-ti traiasca bebitul, sa fie sanatos si mancacios. Si tu sa te refaci cat mai repede.
Abia astept sa vad poze si sa ne povestesti cum a fost.

Cristina 33+ viitoare mamica de
AMR 7 saptamani
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Consi s-ce mai faci?
Irenecam-ma bucur ca esti bine!te pup!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput