Durerea unei pierderi de sarcina (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Andreea, felicitari! Refacere rapida! Bine ai venit, micutule David!

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Teo2rina, Ignatica, va multumesc din suflet ca mi-ati povestit experientele voastre cu sarcinile pierdute. Va sunt recunoscatoare. Doamne, Teo2rina, din prima clipa cand am citi despre tine pe forum am simtit ca experientele tale se aseamana atat de mult cu ale mele... Stii si eu am pierdut 2 sarcini, una la 5 sapt si una la 8 sapt si am facut analiza ureaplasma si a iesit prezenta, dar valorile sunt<10.000. Tu ai facut tratament pentru ureaplasma? Daca da, cu ce antibiotic?
Felicitari proaspetei maici si lui bebe !!!
Va pup pe toate, tare imi mai sunteti dragi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Felicitari Andreea!!!!!!!
Bine ai venit pe lume bebe David mic si scump!!!!!

Imi pare rau ca am ratat galeria, dar ieri bebele meu s-a jucat cu firele de la calculator si le-a deconectat pe cele de la internet. Si eu nu stiam ce are de nu merge!!!! Am innebunit fara internet toata ziua! Dar eram sigura ca ai nascut!!!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Felicitari Andreea!!!!!! Sa ai parte de un bb cuminte cuminte de tot si sanatos si cu pofta de mancare!!!!!!

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

BINE AI VENIT PE LUME DAVID!!!
SA CRESTI MARE, SANATOS SI MANCACIOS !!!
FELICITARI ANDREEA, SA VA TRAIASCA FECIORUL SI SA VA UMPLE VIATA DE BUCURII SI FERICIRE!!!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by IreneCAM

Andreea, felicitari! Refacere rapida! Bine ai venit, micutule David!

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Ce ma bucur ca au aparut pe aici fete care nu mai scrisesera asa mult in ultima vreme IreneCAM, irlandeza... hai si blueeyes Ce mai faceti fetelor?

Felicitari Andreea pentru minunatul David!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Alinushule, , eu v-am urmarit din umbra, nu scapati asa usor de mine. Am avut o perioada f aglomerata, recunosc insa ca mi-a si placut sa muncesc. Nu am noutati, atestatul de familie apta sa adopta il vom avea in mai si apoi o sa mai vedem ce surprize ne asteapta...

Almiona, Sara, Jasmine, imi pare foarte rau, ma doare sufletul cand ma gandesc la suferinta voastra.

LauMeli, m-ai intrebat in capitolul trecut cum imi mai merge, sunt bine, cat se poate:).

Michelle, mi-a parut rau ca si luna aceasta ai fost dezamagita...off, sper si eu sa nu mai dureze mult asteptarea ta

Mav, sper ca te simti mai bine azi, nu mai pune atat la suflet problemele legate de sora ta, stiu ca e greu, dar acum mai mult ca oricand trebuie sa te concentrezi asupra ta, a lui Sebi si a bb-ului. Ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Felicitari ,Andreea ! Multa sanatate Un pentru toate fetele.http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

felicitari, Andreea!!!!!!!
un bebe sanatos, voios, voinic!

pupici la toate fetele! eu sunt bine, sangerarea mi s-a oprit dupa 5 zile de la chiuretaj...acum am o scurgere maronie doar!
in rest, ma simt in forma,gata sa incerc din nou, desi stiu ca mai am de asteptat!

as vrea sa va intreb ce analize sa fac, in afara de toxo, CMV, rubeola, Chlamidya?
doctorita mea mi-a spus ca nu are rost sa le fac, ca a fost doar un accident, dar eu vreau sa stau linistita!
credeti ca ar trebui sa fac si progesteronul, avand in vedere ca eu nu am sangerat deloc pe parcursul sarcinii? adica nu am avut semne ca s-a oprit in evolutie!
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

miruna, fa din secretie ureaplasma, mycoplasma si chlamydia. e bine sa le faci chiar daca dr ti-a zis sa nu.
jasmine, ma uit acasa pe retete si-ti zic luni. eu am facut de doua ori tratament, am schimbat antibioticul ca nu mi-a cedat dupa prima cura. mi-a dat antibiotic in ordinea in care mi-a iesit pe antibiograma, tie ti-a facut-o? dar sa stii ca la ureaplasma asa trebuie sa iasa valoarea, sub 10000 U.I. peste 10000 este pozitiva, sub este negativa. mie asa mi-a iesit. poate ma insel, dar tin minte f bine. a, si inainte de a doua cura de antibiotic am facut 20 de polidine. aveam o anexita, dar dr mi-a zis ca intareste sistemul imunitar si ajuta sa-si faca mai bine antibioticul efectul. si in luna urmatoare am si ramas insarcinata, cu toate ca inainte ma chinuisem doi ani. dar inainte de a 3 sarcina am zis foarte convinsa ca eu voi ramane din prima insarcinata si asa a fost. ma uit sa vad de antibiotice.

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput