Concurs, votare, corectitudine, frauda
Raspunsuri - Pagina 6
desprecopii spune:
bnica - good point, da intentionam sa avem si un fotograf din Romania in evaluarea finala. La urma urmei = alegem imaginea DC si este foarte important sa fie o poza de calitate.
Intentionam chiar sa promovam pozele castigatoare intr-o revista de succes din Romania...
ca doar de asta e concurs foto.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
alinamoro spune:
Sa inteleg ca se reseteaza voturile si incepe o noua votare?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Siminaf spune:
Hmmmm..... mi se pare cel putin ciudat. Adica eu trebuia sa-mi trimit sotul din dotare sa caute un internet pe undeva pe strazi, ca sa-si voteze proprii copii... Imi pare si rau acum ca am trimis poze. Si am sa sterg si semnatura.
b.nica spune:
Voi chiar nu intelegeti ca nu este un concurs "muncitoresc"cel mai "tare din parcare" user de pe DC!
Sunt unele poze instant de mare calitate artistica care pot sa dea satisfactii acelora care le admira, acelora care le-au imortalizat, dar si forumului, care ofera cadrul unde se pot etala aceste instantee remarcabile de viata.
Nu am vrut sa comentez dar am vazut o poza a unui copil care mi-a provocat initial stupoare si ulterior oroare:este clar ca a fost regizata nu de copil, cum vrea sa spuna comentariul asociat,iar imaginea cred ca era un deliciu pt. vanatorii perversi de imagini ale minorilor.
desprecopii spune:
Simina - tu de obicei ai reactii pe care eu nu le inteleg. Adica noi facem eforturi sa fie corectitudine si tu te superi pe sat? Adica pe cine te superi tu? ma rog, faci ce vrei tu.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Liana30 spune:
hmmm..
s-a plecat de la......s-a ajuns la-----
mai bine zambitii.
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
szivarvany spune:
Eu astept deznodamantul.
Super ideea cu fotograful profi.
Sunt atat de multe fotografii care "spun" ceva
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
daniela_b spune:
Fara subiectul asta ..nu stiam ca este concurs ( caci n-am primit PM...)
Deocamdata, am ajuns la pagina 7 cu votatul si va avertizez!!!sint subiectiva, votul meu nu va schimba mare lucru caci am dat tuturor 5 puncte ( pina la pg.7, urmeaza sa o fac si pina la ultima pagina) si o sa va spun si de ce: bucuria vederii unei poze despre fericire este pentru mine COLOSALA!
Pina acum, mi-au placut toate si am citit cu un zimbet in coltul gurii toate explicatiile.
Am si doua superpreferate din "pricina" ca in ele e parca soarele mai soare( si, fiindca nu erau 6 stele de dat, am dat tot 5)...
AnAppleADay
si
Acrazymammytobe
(nu stiu...aveam voie sa zic?)
www.helpsonia.com
ariel_7000 spune:
quote:
Originally posted by b.nica
Voi chiar nu intelegeti ca nu este un concurs "muncitoresc"cel mai "tare din parcare" user de pe DC!
Sunt unele poze instant de mare calitate artistica care pot sa dea satisfactii acelora care le admira, acelora care le-au imortalizat, dar si forumului, care ofera cadrul unde se pot etala aceste instantee remarcabile de viata.
Nu am vrut sa comentez dar am vazut o poza a unui copil care mi-a provocat initial stupoare si ulterior oroare:este clar ca a fost regizata nu de copil, cum vrea sa spuna comentariul asociat,iar imaginea cred ca era un deliciu pt. vanatorii perversi de imagini ale minorilor.
am luat pozele la vizionat iar si chiar nu am vazut o asemene poza!!! care sa-mi starneasca aceasta oroare.....ma mai uit, poate am ratat eu aceasta perversiune!!!
alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR:9 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
Sper sa nu supar pe nimeni insa cred ca e nevoie de lectii de fotografie pentru multi dintre membrii DC. Si chiar ma gandesc sa publicam niste articole de specialitate. Pentru ca secundele sunt unice...
Sunt de acord! Buna idee!
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu