*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (90) ***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Vroiam sa va intreb,eu am probleme cu incaltamintea,pentru ca am piciorul lat si inalt(nu's cu sa explic altfel)si nu ma pot incalta cu orice,ca-mi sta piciorul ca o gogoasastiti care din marcile de incaltaminte de la astia au ceva in genul americanilor,cu calapodul lat?

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

ioana_77, am luat eu tricourile acelea, marimea 114, fata mea are 102 si ii sunt fixe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

sal
n-am mai intrat ca ieri mi-a picat netu' si azi mi-a picat calculatorul - asta din urma definitiv
laura-ioana, rochita e si de ocazie, eu as imbraca-o si la nunta; acu' depinde si cum e nunta, nu merge daca e o nunta f pompoasa.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Fetelor,care a luat aceste margele?
ce-mi puteti spune,cum sunt?Se poate o poza?http://www.laredoute.fr/vente-sautoir-femme.aspx?productid=324138516&documentid=207608&categoryid=22907886&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioioioio spune:

salut fetelor
am nevoie de ajutor , nu imi dati o adresa de contact pt la redut io nu reusesc de pe site.Am dat o comanda pt un trening adidas la pitica mea , am comandat 86 si nu m-am gandit ca ii va fo fix si il va purta doar un pic , as vrea sa modific nr si nu pot din suivi la comande desi apare en course de preparation.

va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by ioioioio

salut fetelor
am nevoie de ajutor , nu imi dati o adresa de contact pt la redut io nu reusesc de pe site.Am dat o comanda pt un trening adidas la pitica mea , am comandat 86 si nu m-am gandit ca ii va fo fix si il va purta doar un pic , as vrea sa modific nr si nu pot din suivi la comande desi apare en course de preparation.

va multumesc mult

Tocmai pentru ca e deja "en cours de preparation" nu mai poti schimba nimic. Data viitoare asigura-te ca lansezi comanda pt. lucruri care sunt bune ca marime. In general, fiind clienti dinafara Frantei, posibilitatile de a schimba ceva dupa lansarea comenzii sunt limitate.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioioioio spune:

ma gandeam ca daca le trimit un mail si ii rog frumos :) poate ma ajuta . Parca as incerca daca imi dati un mail de a lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am primit aviz pt c-da din 31 martie,cea cu rucsacul Ratatouille.
Am comandat mai mult de dragul rucsacului,de data asta departamentul lor de marketing m-a facut sa cumpar cand n-aveam de gand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

quote:
Originally posted by ioioioio

ma gandeam ca daca le trimit un mail si ii rog frumos :) poate ma ajuta . Parca as incerca daca imi dati un mail de a lor

service_client@web.redoute.fr asta e adresa

Chris de e-am ajutat nitzel cu codul,ma bucur.

=========================================================================

Vllleau si eu un vot...doua... la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...

Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

am primit aviz pt c-da din 31 martie,cea cu rucsacul Ratatouille.
Am comandat mai mult de dragul rucsacului,de data asta departamentul lor de marketing m-a facut sa cumpar cand n-aveam de gand

Mda,si mie mi se mai intampla,de dragul unui cod,desi nu vreau nimic in mod deosebit,sa fac o comanda!
Asta e!

Mergi la inceput