*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (90) ***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Ioioio cel mai bine ar fi insa sa intri pe pagina asta de exemplu
http://www.laredoute.fr/Help/QACategory.aspx?questionid=128 te loghezi si undeva la al treilea aliniat gasesti " Pour plus de détails, contactez-nous" . Intri acolo ca astfel ei au automat numarul tau de client si iti pot gasi comanda mai usor. Bafta!

=========================================================================

Vllleau si eu un vot...doua... la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...

Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

raluca, multam , luasem si io, dar am uitat a mea are 96 cm si cele 102 ii sunt fixe, tot asa am comandat, ma gandeam ca 114 sunt prea mari. Las' ca o sa fie mai mulate. Sper sa nu mai intre la apa.

Ia uitati ce ieftinituri am mai gasit:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5956757&SizeCode=00102&Quantity=1&PersText=&ItemId=6&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4559282&SizeCode=00180&Quantity=1&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4578848&SizeCode=00102&Quantity=1&PersText=Je%20saisis%20le%20texte%20ici&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Mi le-am pus in cos, sa vad cat stau acolo

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Corap multumesc. Din pacateee nr 38/40 e diponibil peste 3 saptamani Pana m-am c..t eu...na! Si codul care-mi reducea 15 E din ea e valabil numai pana maine

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, care-s paginile verzi (pages vertes)?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cric spune:

Buna fetelor!

Va urmaresc zi de zi, desi nu indraznesc niciodata sa scriu.Dar astazi....iata-ma!

Am primit si eu codul 22500 si functioneaza. Am studiat mai bine cecul si am vazut ca scrie "valable sur le pages vertes". Nu stiam de ce unele le reduce si altele nu, desi erau din colectia de P/V. Merge si pe preturi verzi deja reduse.

Spor la vanatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

Ioana 77 merci pt ponturi,am cautat aia ultima de m-am plictisit,poate au pus-o acum iar...am vazut-o la lumi naq a comandat-o si imi place,e super materialul,moale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

quote:
Originally posted by Jasmine

am primit aviz pt c-da din 31 martie,cea cu rucsacul Ratatouille.
Am comandat mai mult de dragul rucsacului,de data asta departamentul lor de marketing m-a facut sa cumpar cand n-aveam de gand

Mda,si mie mi se mai intampla,de dragul unui cod,desi nu vreau nimic in mod deosebit,sa fac o comanda!
Asta e!

Mie mi se intampla foarte des. Toate comenzile mele din ultima vreme sunt date doar pentru cadouri. Astept asa: un ceas, niste cescute,un set SM cu surubelnite si alte instrumente din astea, o geanta si o pereche de pantaloni Tailissime, o pijama de la SoHome, etc. Strategia asta de marketing functioneaza foarte bine la mine desi sunt constienta ca in marea lor majoritate cadourile respective nu valoareaza 5-6 euro si chiar daca valoareaza nu le-as cumpara din magazin.

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Laura Ioana

Ce cod care reduce 15 euro e valabil pana maine?
Eu ma tot -oiesc sa dau o comanda si habar n-am de cod.
Help!!!!!!!!!Please!!!!!!!!!!!!!
Vreau si eu codul!!!!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ioioio, as zice sa nu te ambalezi prea tare, chestiile textile adidas pentru copii sunt mai mari decat suratele lor de la alte "firme" LR. fi-mio poarta cam 114 la tot si 102 adidas.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

lee_cv multumesc frumos pt codul scris mi-a redus o cuvertura de la 99 euroi la 69,mama si de cand ma invart in jurul ei si mi se parea exorbitant pretul dar asa-i dau drumul la comanda.

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput