Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
MissJJ spune:
Buna fetele!
Aparem si noi pe ziua de azi, sper ca nu ne-ati dat disparute, dar am fost la spital ne-am trezit de dim si am mers sa prindem repede numar la sange ca altfel stateam acolo pana la 2. Si am avut numarul 7 erau deja la 76 cand am ajuns a mers destul de repede asa ca atunci cand am iesit de la analize am fost la shopping nu ca am avea bani de ch da sa vad daca gasesc la fata ceva pantaloni de trening ca nu mai are deloc is mici astia care ii are. Si am gasit ceva reduceri si am luat fetei un set fain si primele haine ale lui bebe 2. Speram sa ramana fetita daca nu o sa le dam cadou. Da trebuia sa le iau ca erau prea faine si ieftine. Am luat o salopetica alba catifelata cu body cu maneca lunga pt cand iesim din spital si o salopetica cu o bluzita pt 0-3 luni. Deci primele cumparaturi oficiale pt bebe 2.
Am pus poze pe picasa cu printesa mea care i-am dat azi sarafaanul ala cu fluturi si e de 2-3 ani si ei ii e fix. Cam grasunica pt dimensiunile de la magazinul ala de 2-3 ani.
Am ajuns acasa chiar la 12 sa ne punem la nani ne-am trezit si ne-am bagat direct in bucatarie sa facem cirobitza ca ieri nu m-am simit bine si nu am putut face.
Merg sa citesc din urma printre plimbarile la bucatarie sper sa va placa ce am luat. Revin mai incolo.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
narcisa.s spune:
Cristina P, nu ma stresez, iubita, n-am nici macar o emotie.Astept sa vad ce primim la cha de bebe si dupa aia ne apucam si noi de una alta.Oricum, mobila, carucior, patutz si altele cumparam cand ne adunam prin Romania
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (21+)si Vil asteptand o
AMR 19
narcisa.s spune:
Mada, si ti-au luat sange??Pe mine ma apuca tremuratul numai cand ma gandesc ca trebuie sa-mi mai fac si eu un set de analize...Mai, poate i-ai luat haine lu Ari de la vreun magazin japonez...
Daaa, Boti da Bulevardu'Paulista, asta l-ai vazuuut??Ca asta a fost prima novela, inainte de revolutie cu muuuulllttt!!!
Cris, sa ne luam de manutza zic.Eu ma simt cateodata vinovata ca sunt parca inconstienta...Hmm???Da ma mai apuca si intrebarile existentiale - oare la bb o sa-i placa de mine?da mie de el?oare o sa ne descurcam?Cu tati n-am nici o problema, va fii dragoste la prima vedere, da' cu mine?Dar imi trece repede, vedem noi la fatza locului...
AMR 19
mcoca spune:
Ce m-ati distrat cu ruptul apei. Nici eu nu ma gandisem la asta. Oricum salteaua mea e protejata dintotdeauna de un "protej saltea" care e impermeabil. Deci macar nu am probleme cu chestia asta :).
Gata, plec acasa ca nu mai pot. Am stat intr-o sedinta de cacao (care nici macar nu ma interesa) 3ore .
Vicky 28+ si Maya
Bebele casei
AnnaBaby spune:
Uf, am terminat in sfarsit de bucatarit!!! De 2 ore ma tot invart printre oale si cratite si ma doare spatele de nu mai pot! Dar sunt victorioasa! Acum trebuie sa ma pregatesc sa plec la sala - abia astept masajul! Mmmmmmmmm!!!
Mada imi plac f mult pozele cu hainutele cele noi ale lui Ari! Si mi-a mai placut si salopetica cu fluturas. E noua poza? Parca n-am mai vazut-o.
Anna 24+ cu Maria
AMR 16
vinebarza
bebe
poze
M&M spune:
Narcisa, chiar ca ar trebui sa ne luam de mana...Si eu imi pun tot felul de intrebari despre bebe...Las ca mai e putin si aflam noi cum va fi...
Boti, spor la pictat!!!
Mada, felicitari pentru achizitii!!! O sa ma uit si eu la poze, dar iar nu mi se deschide Pacasa..
Ca tot sunteti mai active la ora asta, pun si eu o intrebare: LA ce folosesc protectoarele acelea din plastic pentru mameloane si sunt absolut necesare???
Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
boticelina spune:
Cristina alea se folosesc de catre mamicile care au sfarcuri ombilicate sau care fac ragade urate dupa nastere. Eu mi-am luat un set de 3 lei (parol) de la Primii Pasi, in ideea ca daca-mi folosesc si astea nu-s cine stie ce iau altele, dar sa am in casa unele pina ajunge cineva sa-mi ia ceva mai de soi.
Monica 25+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
narcisa.s spune:
Botiiii...cum adica ombilicate??Si eu cum imi dau seama daca le am asa sau nu???
Mai oare oamenii aia ii dau la Galu vreo amandina prin Praga sau au dus-o pana acolo numai sa se uite la vitrine???
Si chiar, Marimar s-o fii mutat la Disney??
AMR 19
Gabriela82 spune:
Wow! Ella si eu spun la fel, bine ca n-ai mers mai devreme la baie. aveti grija si inchideti bine usile si geamurile.
Caprioara chiar ca telenovela la tine la service, de parca ei ar trai in grota, n-au mai fost niciodata la medical de familie . felicitari ptr programul redus.
si eu ma inscriu pe lista celor care nu au cumparat nimic ptr bebe inca, eu zic ca mai am timp. nu sunt foarte hotarata si nu stiu de unde si cu ce sa incep. si din cat citesc mai mult parca mai mult ma zapacesc. sper sa-mi revin curand
27
Tecky spune:
Buna fetele!
Abia am venit cu sotul de la cumparaturi si mi-am luat si eu un maieu dragut negru,nu e de gravide dar mi-am luat cea mai mare masura.
Anna ma bucur ca fetita ta e O.K.!
Ella saracuta de tine prin ce experienta nasoala ai trecut cu hotii!
Caprioara ma bucur ca de luni vei sta doar 6 ore la serviciu!
Alina la chestia cu protejarea patului in cazul in care se rupe apa chiar ca nu m-am gandit!
Pupici la toate
Tecky 26 sapt