Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Narci ce-i cu decadenta aia pe strada ta? Ala-i loc de crescut copii? Vecini metalisti, distribuitori de droguri, ce-i acolo, bar de negri?

Am citit si eu topicul ala de pe Culinar, dar era din 2005 discutia, oricum, am retinut ca trebuie cu racitor, ca altfel, chiar daca masinuta asta iti amesteca bine melanjul, cand o bagi la conge tot face ace de gheata. In principiu, inghetata trebuie invartita pe tot parcursul procesului de racire.

Monica 25+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Boti, si astia de la Carpigiani fac masini de inghetzata...Sau vezi poate gasesti pe e-bay ceva.

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (21+)si Vil asteptand o

AMR 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Camy ne intalnim fata, da puneti odata telefonu la incarcat sa putem vb
Narci suntem mai bine, Filip crek zice bogdaproste ca nu i-am mai tusit asa tare in cap.
Am tras un pui de somn si asa bine a picat... Poate mergem azi la niste cumparaturi ca nu prea mai avem mancare in casa, depinde cand vine sotu.

bujo 25+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Of, Bujo, bine ca sunteti mai bine!!!Ma pun si eu acusica sa trag un puiutz de somn

Da Boti, ca-n filme e aici.Vecinul din fatza casei (ma rog, e la vreo 500 m) e dealerul din nordul insulei...Si livreaza maconha (nu stiu exact care e amestecul dar stiu ca e o tigara iar baza e coca, se simte cateodata cand fumeaza).Oricum, avantajul e ca nu sunt scandaluri pe strada, nu le prea convine sa vina politia prin zona si protejeaza toata strada...Aaa, sa intregesc tabloul, surorile sunt prostituate in Florianopolis.Altfel, oameni decenti si binecrescuti

AMR 19

Mergi la inceput

Narci nu pot sa nu ma gandesc la Cidade de Deus, l-ai vazut? Pe mine m-a fascinat total, ce povestesti tu e exact ca-n film, mie mi-ar placea

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p spune:

Narcisa, Ruxandra, nu va stresati ca n-ati cumparat nimic pentru bebe inca; si eu sunt in aceeasi oala cu voi .
Ieri am cumparat primele lucrusoare pt bebe, si nu mare lucru. Doar un set de 3 body-uri, un prosop cu gluga de scos din baita si o geanta de voiaj pt scutece, biberoane, etc. Atat! Asteptam intai sa vedem daca e sau , luni mergem la ecografie!
Si-apoi mai avem timp, eu sunt abia in saptamana 22.

Nici eu nu m-am gandit la chestia cu ruptul apei. Dar cred ca nu curge ca la robinet, ci cate-un pic; cred ca simti cand vine

Insomniile... nasol, dar eu in ultima vreme visez numai bazaconii in fiecare noapte. Si cand ma viziteaza cate-un cosmar..., o data m-am trezit plangand. Azi-noapte de ex am visat ca am fost la mai multi si toti incercau sa ma convinga sa fac intrerupere, ca cica bebele e bolnav. Si eu eram convinsa ca e perfect sanatos. Eu care sunt 100% impotriva avortului! Brrr.....

Si in timpul zilei sunt fleasca, as dormi tot timpul. Cred ca astenia de primavara e de vina.

www.flickr.com/photos/cristina_pop/" target="_blank">Cristina 21+

Don't cry because it's over; smile because it happened!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by boticelina

Bai Crisule, io cred ca te-a piscat o musca tzetze pe ascuns... Ti-a lasat microbul somnului si a plecat pe shest

bunurile gargaritzei

Boti, s-ar putea...

Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Daaaa, l-am vazut.Cred ca a fost primul film despre Brazilia, l-am vazut inainte de a veni prima oara aici, in 2004, sa ma pregatesc moral...Mint, primul a fost Sclava Isaura - hehehe.Oricum, cand ai timp sa-ti iei si sa te uiti la Tropoa de Elite...Suuupeeerrr, cred ca a primit Ursul de Aur, nu stiu exact

AMR 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Narcisa, da ' ce vecini ai!!!!
Deci, fetele care nu ati cumparat nimic bebeului nu suntei singurele. Nici eu nu am cumparat decat un body, am zis ca astept pana marti cand fac eco...
Iar cu ruptul apei, nici la asta nu m-am gandit!!!! Dupa cum observati eu nu am niic un fel de stres , INCA!!!!

Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Bai, Sclava Isaura nu se pune, ca era cu sclavi pe plantatii (remarci ca stiu despre ce e vorba ) eu, care sunt cel mai mare dusman al telenovelelor, pe asta l-am vazut, ca pe-atunci n-aveam decat un tv si era isterie in casa, sorbea mama toate episoadele...

O sa caut pe net si filmul de care zici, si am mai vazut unul misto pe HBO, dar zau daca mai stiu cum se numea, tot in Brazilia se petrece actiunea.

Gata, plec la dungi ca m-am intins la vorba si-mi pierd avantul

LE: Am vazut si Dallasu'

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput