Sezatoarea canadiana (88)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Scoala internationala secundara de la CSDM!

Hai, ca a adormit, fetelor le-au iesit dintii dupa 10 luni, dar se pare ca lui Lisandru ii vor iesi mai devreme, altfel nu-mi pot explica starea de nemultumire si agitatie pe care o are de vreo doua ore. M-a rupt, m-a cocosat, noroc ca mai dau cite un Refresh aici si mai scriu una-alta, altfel ma urcam pe pereti. Acum, sper sa doarma, macar doua ore, sa pot face si eu ceva prin casa, macar un pic de ordine si ceva de mincare, ca vin capritele acusica de la scoala, sper ca se duce tati dupa ele, ca astazi e zi inca plina la el. Ca daca ma duc eu, am terminat ziua de astazi...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Mihaela, Miikon,

daca reusesti sa te deplasezi la Laval, uite cel mai bun curs de engleza posibil pe care l-am gasit eu de cind sunt aici:

http://www.cslaval.qc.ca/impulsion/

costa 60$ nivelul si e in stilul francizarii: timp plin (8.30-15.30) luni-vineri, cu profesori anglofoni agreeati (ca aici la laval predau quebsii engleza in multe locuri ) si cu 3 nivele academice/2 luni fiecare (eu am facut intermediar 2 si este destul de avansat)

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Scoala Internationala- mai exista una in Laval, scoala-scoala nu numai clase.

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nelia, da, vreau info despre testarea la scoala internationala. Cu comisionele scolare sunt cam ametita da'mi revin

Curs de engleza -- basic sau nivel aavnsat de sambara /duminica stiti ?
Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Ica Asa ceva nu am vazut decat la Dawson. Adica sambata . Si pt. mine ar fi o varianta.
Deja m-am dezumflat pt. ca am cam pierdut toate inscrierile. In afara de Dawson. Lavalul e cam departe pt mine( din Anjou fara masina) . McGill e cumplit de scump......

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Ina869

mai, ce-am mai ras!
am incercat pe google in cautare de Alba ca Zapada si ia uitati peste ce-am dat :
http://www.youtube.com/watch?v=I5GPGjJaFgU

Vaaaai! Si fara sonor si mi-a venit sa debordez
Felicitari pentru bebe si sarcina usoara in continuare!
Despre carti si filme nu stiu nimic. N-are cine sa-ti cumpere din RO?

lorelaim, tin pumnii pentru un rezultat pozitiv!

Copiii mei au fost tare bolnavi pe motiv de rotavirus. Roxana si-a revenit destul de repede, dar Cristi a avut diaree mult timp, a slabit, e molicel, nu are putere... ii numar coastele, parca e straveziu, nu stiu cand o sa recuperam. Astept cu nerabdare panta ascendenta.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,

Nu am apucat sa citesc din urma-doar ultima pagina,vroiam sa va salut si sa va zic bine v-am gasit!
Ne-am intors de la Mexico, a fost 90% ok, vremea ok, resortul ok, doar cam nemultumitzi ca au fost valuri mari si plaja cam mica si nu ne-am putut balaci ca lumea, dar aveau lots of pools,deci compensau bine.Emma a avut mare fun cu Alex a lui Try si Julia lui Ktrinel,pacat ca timpul a trecut asa de repede.
Ina-tzi-am trimis email cu schema de imunizatre, dc ai nevoie de medicamente, vine mama in iunie.
Lorelaim-bafta multa cu testul.
Donia- sanatate multa si voua si sa isi revina Cristinel.
Am pus ceva poze, si promit sa revin cu detalii.O saptamina buna si numai bine.
www.community.webshots.com/user/emmalex17

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Denisa, multumesc pentru urari si bine ati revenit!
Nu se deschid pozele, mai pui o data linkul?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Donia-da incerc din nou:
http://good-times.webshots.com/album/563083578LfWlkE

Sper ca merge!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Neata!
Sc. Internationala din Laval are doar secondaire. Sc. Int. din St. Eustache are primaire si Secondaire. Atentie pt. cine are copiiii de intrat la scoala, examenele sint in martie - aprilie. Adica, pt anul scolar care incepe in sept, tocmai au fost. Si a fost examen pe bune pt maternelle, au fost 50 de intrebari, cre ca 2 ore a tinut examenul, da' n-as putea sa jur. Nu stiu, insa, continutul.

In alta ordine de idei. Ma intrebam daca putem sa dezvoltam un proiect de ajutor pt cine are nevoie. Ideea de baza ar fi asa:
grup de 12 persoane, fiecare 10 dolari pe luna. Egal 120 de dolari pe an pt fiecare membru al grupului. In ordine alfabetica sau cum vrem noi, fiecare scoate 120 de dolari in luna in care-i vine rindul din buzunar si ii doneaza pt. una din cauzele umanitare de pe forum sau cum crede de cuviinta, regulile se mai pot dezvolta. Luna urmatoare doneaza altcineva acei 120 de dolari etc, etc.
Ce credeti? Mie aia 120 de dolari pe an nu mi se par un capat de tara pt donator, da' pot ajuta pe cineva. Nu-i o suma care sa faca o diferenta neaparat, vedem in timp daca functioneaza si mai credem, la rigoare. Deocamdata propun $ 10.00 pe luna.
Dati-va cu parerea.

Va sarut, am plecat la servici.

PS: Nelia, n-o sa va fie greu la scoala amindoi? Personal, cind scrisesem mesajul cu tipografiile, ma gindeam ca unul din voi tre sa mearga la munci... Eu ii tot dau demult cu lasatul de job si mers la scoala, da' mi se taie filmul de cite ori ma gindesc ca-mi scot leafa de la bugetul casei... :) Si cind ma gindesc ca invat ceva ani si e posibil sa nu-mi gasesc job, sau sa cistig la 30-40 de mii pe an... ce-am rezolvat? Ca 30-40 de mii este joburi si fara sa ma mai duc pe la scoli... nu's cum stati voi cu sanatatile, da mie jumatea aia de viata care mi-a ramas mi se pare c-a inceput cu "au, spatele meu " si altele... Eu va tin pumnii f. tare!

Cu drag,
Simonna

Mergi la inceput