Sarbatorile de Pasti la batranii nostri!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Andreea, inca nu am primit adresa ta. Eu o astept !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Buna ,Scuze de intarzierea cu care va scriu, Anina ti-am trimis PM
Am fost Luni la ei si am vopsit oua...au fost extrem de incantati...stiti ca e al treilea an consecutiv cand facem asta si ei pana acum nu au mai facut asa ceva si erau si batrani noi mutati de la alte centre care au spus ca nu au facut niciodata asa ceva ...mi se pare ceva extraordinar daca am reusi sa mentinem cat mai mult aceasta activitate esentiala dupa parerea mea in ceea ce priveste Pastele.
Am cumparat 200 de oua sucuri si fursecuri de post...am cheltuit cam jumatate de suma...ne-au mai ramas niste bani dar nu suficienti pt a ne reintalni sa sarbatorim Pastele efectiv.
Acum sunt doua probleme...una legata de bani si una legata de faptul ca anul acesta Pastele pica aproape de 1 Mai si s-ar putea ca fetele de la centru sa fie intr-un concediu prelungit...
Eu o sa plec din Bucuresti pana miercuri, atunci o sa le sun si mai vedem ce putem face, poate o lasam pe week-end-ul de dupa 1 Mai si puteti veni si voi mai multe.
Va multumesc pt sprijin si sa stiti ca va reprezint cu succes acolo
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput