Scandinavii... se intoarce(2) -fiu'lu'Princeps

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hai ca pozai opera junioarei si cum mai nou ea e femeie ca si mine, doar Diana e aia mica , nu mai are nevoie de partenera pana adoarme. Asa ca mai am olecutza de timp pana ma duc la nani.

liris, imaginatia e debordanta, "eu" cu "ea" nici nu ne vedem de pe picioare, dar ea asa a zis ca ne-a pus face-to-face . Haha, as putea scrie un roman intreg de personaje si intamplari daca as avea timp si memorie sau un reportofon. Un scurt exemplu: azi dimineata imi povestea in drum spre camin ca au in sala de sport o sfoara legata intre tobogan si spalier pe care ea se urca pe o bicicleta din aceea cu o roata si fara ghidon si trece dintr-o parte in alta si ca mai sunt si alte fetitze care pot si ele. Le aduna de ici de colo...sala de sport exista cu tobogan si spalier, iar bicicleta din aceea am vazut intr-un magazin si am admirat-o, iar de aici ea a facut scenariul .
Si da, avem acoperisul, intr-o luna sper sa dormim sub el.

Sabinuts, educativa o fost chestia, da nu in sensul de asa nu ci ca sa stie ce ii asteapta. Oricum aici sunt mai emancipati, deja baietii cer prietenii fetelor.... Imediat ma inscriu si eu cu adolescenta rebela pe aici . Ei sunt undeva asa intre copii si adolescenti, nici prea-prea nici foarte-foarte.

arborik, sa creasca mare si sanatos nepotzelul/tzika! Si sa ne chemi si la nunta lui/ei!

speed, multzam si eu de informatii, intr-o saptamana vine mama si chiar ne gandeam cum sa procedam cu cateva flacoane palincoase.

mara, nu apucai sa vad poze, dar va doresc spor la treaba in continuare! Majestatatea.

Hai sa aveti o zi maine! Sau azi!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

aaaa, io iar trec direct la subiect ca nu am timp sa va iau la rand de nuevo.

Rayouletz, dementiala casa, sa ti-o iei zic eu. Dar ai uitat de car-port! acolo ii cazezi pe aia care se imbata ca porcii si vomeaza, ca a doua zi poti sa pui furtunul si e ca si cand nu s-a intamplat :-) Ca inauntru e pacat de minunatia si dragalasenia aia de casa sa te incurci cu asa ceva. Eu tin pumnii, sper sa iasa socotelile si pasentza. Aici astia nu au etajul 13, daca ati mai pomenit asa ceva de superstitie! Adica au, desigur, daca-l numeri, dar ei ii zic 14, adica sar de la 12 la 14. De te si sperii. Asta ca am vazut ca o sa stai la nr 14, ca sa nu credeti ca aiurez de tot :-)

oameni buni! (recte sabina si tata lu toma), eu zic ca daca vrei, poti orice. Eu de ezemplu pot si daca nu vreau, ca de pilda schema asta cu serviciul, eu nu vreau sa ma mai duc, si totusi pot in fiecare zi, de ma minunez si eu :-)) asa ca bafta, hai dati bice si sa-i sculam pe scandinavi din amortire...:-)

eu azi n-am auzit nimic de NATO si m-am ingrijorat, sper ca le merge treaba cum trebuie.

liris, acu vad ca te-ai mutat peste balta!!! :-) stii tu aia, sa nu-ti doresti ceva prea tare ca dupa aia se implineste :-) Bafta, lasa ca putea fi mai rau, zic si eu...

arboric, sanatate mamei tale ! (ca am uitat sa zic)

lulutz, spor la ce ai tu treaba acolo, trebuia sa cer rusului un ban ca m-a tinut acolo la usa pana am dat bine in film de ma exasperase deja :-) Da asa sunt eu fata de treaba, nu pot sa zic nu, si oricum eu am inceput prima (adica l-am pozat!) Astia din Argentina sunt adorabili, e ca a bucuresti! Consortu' s-a dus la buda publica la cafenea, si a vrut sa se stearga pe maini dupa ce s-a spalat, cand sa iasa. Din pacate nu mergea chestia aia de unde tragi hartie, el e foarte inalt si s-a aplecat intr-o parte sa vada pe sub daca mai e hartie. Chestia era pozitionata chiar langa usa, iar cand el s-a aplecat a intrat unul si i-a dat cu usa in cap! (tare, a avut saracul cucui). Aia din buda toti au izbucnit in ras, inclusiv ala care i-a spart capul, dupa care s-a facut serios ca si-a dat seama ca nu e frumos si a baguit un "sorry". Eu n-am vazut faza, bineinteles (ca nu am voie la barbati), dar mi-a povestit cand a venit inapoi la masa razand la randul lui si tinandu-se de cap. Astia de aici, daca s-ar intampla asa ceva, si-ar cere milioane de scuze, ar chema salvarea, s-ar face comisie sa intrebe "are you Ok?" La latini, e un pic mai diferit :-) Anyway, saracu consortu' a mers tot cu capul spart, ca aia nu curata dupa caini pe strada (asa ca e plin de kk), iar crengile de la copaci cresc cum si pe unde vor ele. Asa ca saracu, lung cum e, avea de ales in a calca in kk de caine sau a da cu capul de crengi! :-) mai bine de mine ca sunt pitica.

hai ca nici nu mai stiu de unde am plecat si unde ma duc cu povestea asta, dar intelegeti voi ca asa e de la o varsta si cand esti obosit (si gras).

mda, pai sa traiasca NATO, Rayou sa-si ia casa, ah! mihaela, minunate desene face copila ta! Serios, ar trebui sa o incurajezi, ca eu zic ca are imaginatie si talent! deci cum va zic, noapte buna ca nu mai stiu ce sa va zic....uite nu mai citesc ce am scris si nici nu va bolduiesc, doar asa din spirit de fronda! :-)

sa fiti iubiti (si cuminti)

Mergi la inceput

revenit sa zic bafta la sapaturi marei si am admirat pozele din bella italia! Pupici ~

ah, si inca ceva (pese) arborico, eu iti donez punctele din caritatea si bunatatea inimii mele (si da bine si la rezume, pun acolo: donat punctele arboricii, la fapte bune si caritabile :-)

Mergi la inceput

ah, revin de nuevo ca am uitat sa intreb ceva:

Rayou, eu sper ca glumesti cand zici in mod repetat ca e mai ieftin sa-ti iei casa la Goteborg decat in Berceni! Ca de gluma e buna, daca chiar e adevarat (ceea ce eu personal nu pot sa cred), apoi atunci chiar ca s-a intors lumea cu (emoticon cu curul) in sus....!!! Aia cu "global warming" e mic copil pe langa asta, daca se dovedeste a fi adevarat. Elaboreaza, te rog :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

dadada, rayu, elaboreaza, asta ziceam si eu. poate ca nu mai e nevoie in viitorul apropiat sa ne povestesti despre chefuri, ca ne-om muta cu totii la goteborg.

itsme, la carport-ul ala ii zicea rayu terasa acoperita, care e diferita de balconul de sus, ca si de cel de jos (sunny room). inca nu-mi vine sa cred ce de spatiu e in casuta aia, care nu arata cine stie ce pe dinafara.
mie cel mai mult imi place coloana aia lemnoasa din mijlocul bucatariei ikea

multumesc tuturor pentru urarile de sanatate adresate mamei, noi acum vedem partea buna a chestiunii: n-o mai lasam sa se intoarca in .ro, o sa stea cu noi. --> vrea cineva sa cumpere un apartament in constanta?

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Arbo si sanatate mamei! ne luam de manuta, si eu o sa fiu matusa la toamna! ta-na naaa!
Itsme, pe bune ca am murit de ras la cum ai povestit, desi pt d-nu Istme numa de ras n-a fost.Cat despre latinisim...e rau de tot in zonele alea, socru-meu la un dineu oficial a avut surpriza sa i se ia cu mana din farfurie dumicatul si sa fie poftit sa faca acelasi lucru cu mancarica vecinului de masa
si nu e o gluma proasta cu berceniu. totusi, cica acu vor mai scadea peturile, piata imobiliara e o gogoasa umflata cu pompa.
pai gandeste-te ca un apartament cu 4 camere (nu in berceni, ci in iancului) casta 170000 euro acu 3 luni.....la etaju 8 era, destul de renovat, dar....

ce e f scump aici sunt apartamente in blocuri vechi, interbelice, numa pt ca sunt in centru. 3 camere (spatioasa, inalte) 190000. Dar sa fii nebun sa iei asa ceva, chiar daca nu au bulina rosie(semnul ca vor pica la primul cutremur), tot sunt praf facute. 103 mp avea un ap din asta in Dionisie Lupu. O sa zici ca deh, ca oriunde, platesti zona. Da tot nu-i Paris...

la apartemente asa zis rezidentiale, noi, facute acuma repede, ajung opreturile lejer la 250000 daca vrei 4 camere. Ele arata bine, dar sunt facute in berceni, prelungirea ghencea(nu stiu exact unde-i asta ca n-am fost niciodata ), si zone d-astea:))))

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

iote aici un articol(prost) cu muuulte comentarii distractive despre problema imobilare

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Haloa!

istme, sa stii ca io incurajez kupilele amandoua, ca ambele le au cu desenatul. Am mai pus desene si pe blog, acum mai am o colectie si ma pregatesc sa o "sui".
Superbe poze am vazut.
Uite ca si aici se discuta despre pretul apartamentelor din Bucuresti.

Si io sunt socata, apartamentul nostru din SM nu cred ca il vom putea vinde cu mai mult de 30.000 de euroi, astea erau preturile anul trecut in vara cel putin, ori o sa avem si noi o surpriza cand mergem in Ro la vara?
Iar un fost coleg de serviciu isi luase o casa anul trecut cu 100.000 de euroi, casa de 5 ani, moderna si aranjata. Chiar nu inteleg ce e cu piata imobiliara....

Sabinuts pai sa-ti traiasca si tie nepotzelul/tzica ! Hai noroc!

mara, superbe pozicile!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Sabino, atunci baga ceva de la Clejani ashea de-ncalzire !

Ma tot tin de cateva zile sa va spun cum i-a zis Toma lu' mama-sa la un moment dat : "Femeie efemera !" ... precoci rau astia, nenicule

vichendele faine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

quote:
Originally posted by itsme

... ca aia nu curata dupa caini pe strada (asa ca e plin de kk), iar crengile de la copaci cresc cum si pe unde vor ele. Asa ca saracu, lung cum e, avea de ales in a calca in kk de caine sau a da cu capul de crengi!

pai, itsmiutza, cica asa s-ar fi inventat tangoul argentinian, ocolind diverse chestii din drum

Mergi la inceput