Scandinavii... se intoarce(2) -fiu'lu'Princeps
Raspunsuri - Pagina 3
ocebine spune:
Daca-i vorba de puncte, donez bucuroasa (numa sa ma lumineze cineva ce si cum)...
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
Rayuela spune:
hai ca mi-e lene sa editez.Vroiam numa sa o intreb pe Adeluci daca totusi se indura sa vina la Göteborg daca imi iau casuta!Promit niste discutii aprinse pe terasa aia,si nu ne ploo si nu ne bate vintu
Edit:)
Si io donez puncte,da nu lu arboriku.Am zis!
Iar edit ca am vazut pozele din New Mexico.Anamaria,ficiorul tau are ceva din Bubu,asta mi-a sarit in ochi.Privirea...o cunosc:))Cred ca e o scumpete,ofcors
lilanda spune:
Bonsoir,
Io-am nevoie de ceva tare, dup-o inca-o zi de asta cu tractoare Da' catinel ma concentrez si zic asa:
-felicitari lu' itzemnutza, cum se facu ea cu rol in film :-) Nici nu stii cit conteaza sa ai pe cineva-ntr-o productie sa deschida bine usa. Nu glumesc!!! La o adica trebuia sa te platesca rusii aia!! :-) Si multam frumos de lamuririle cu mamele fiilor disparuti...habar n-aveam de ele si de locul in care activeaza.
- mama rayu , e bestial stabilimentu', cu atit mai mult cu cit e la o azvirlitura de bat de vecinii de nadejde. Ma-nscriu si io la daciade () in "udstue", sau cum s-o chema la voi terasa aia inchisa Si noi avem tot o rćkkehus (casa de-astea in linie) si tot pe la o treimie/luna din veniturile lui Niels ajunge Noi insa vrem sa vindem si sa ne cumparam casa de unii singuri, din considerente de vecini. Luaram acilea ca e cartier linistit cu batrini nici prea prea, nici foarte foarte. Intre timp, unii din batrinii aia prea prea murira, se infiintara altii, tineri cu gemeni tipatori...insa nu astia-s problema: ci vecinii de linga dormitor care, la 6 dimineata ,efectueaza lucru prin fata casei. Ba matura frunzele in tact de unu-doi si trei-batute, ba tusesc in duet, uneori chiar taie si gardu' viu cu fierastrau' mecanic...
-mara, sa nu-mi zici ca fusesi la Verona taman cu aparatu' zburator! Ca acusi fac update la insemnarea mea superficiala din 2006!! :-)
Ah...si mai aveam o intrebare pentru speed: cum trecurati, bre cu tuica aia ?? Era ambalata la 100 de ml?? (deci, io fac reasearch, ca sa stiu cu ce ma-ntorc peste doo saptamini!!)
Hai va pup si succes la suiedeza...ca nu-i grea
tata lu Toma spune:
rayuelo, io tiu pumnii stransi la licitatie ca vreau sa viu la inglasadbalkongacolosha ca sa vaz cu ochii mei cat e de-ntunerec si de frig. Cu prohibitia sper sa ma invatati voi cum ie ...
Arboricola, cu shopingu' io n-am treaba da' Toma cica ar prefera totusi la Danimarca ca poate e Legou' mai moka !
Sabino, facem carciuma la ghioteborg. Io formez micii si matale bagi un Faramitza Lambru de ne merge buhu toata peninsula.
Miha, io incepui cu suiedeza timid la Ikea da' mai mult decat Poang si Ektorp inca nu reusii. Ce zici, or fi de vina chiftelutele ?
ocebine, ai uitat gardu' sau voi n-aveti d-asta ?
mihaela_s spune:
Rayu, tin pumnii! Nu tare stransi, atat cat trebe.
tatic, tot ce se puate, ca mie nu-mi plac chiftelele astora . Aha va placura si voua poäng-urile si ektorp-urile, le urmarim si noi...faine!
Azi kupila mare veni oripilata de la scoli ca vazu o nastere la tv, la ora de biologie, asta dupa ce toata saptamana se chinui sa scrie cum intra un biscuite in gura si cum iese el pe partea ailanta dupa procesare . Un baiat lesina azi in clasa la vederea impresionanta a nasterii si avuram ce povesti toata seara.
Iar cea mica si-a gasit o noua vocatie: tatuarea picioarelor cu cariocile proprii: printre floricele, copacei si iarba verde ma puse pe mine pe un genunchi(cu par lung si rosu evident) si pe ea pe celalalt, ca sa ne uitam una la alta .
vorbe de copil...
Hobby
arboria spune:
rayu, nu vreau neaparat s-o schimb (titulatura), doar am vazut ca n-am puncte destule, daca as avea de gand s-o schimb
care va sa zica, ma simt ingradita
daca vrei drepturi de copirait, zi-mi, ca trimit o palinca incolosa, de nu te vezi
tata de toma, aidi, bre, nu te aliniezi tendintelor, vezi?! cel mai important lucru, cand vizitezi sau cand te muti in metropola noo, e sa shoparesti ieftin
lilanda stie, ia intreab-o, ca tocmai ce sfatui pe cineva in directia asta
liris spune:
Mihaela , eu as zice ca are ceva imaginatie cupila. auzi pe tine pe un genunchi si pe ea pe altul sa va uitati una la alta ... da' asa ai tu picioarele? genunchii uitindu-se unul la altul? voi v-ati luat pina la urma acoperis deasupra capului ca n-am mai urmarit ...
Rayu, bafta , sa fie a ta dc o vrei asa de mult! pare foarte spatioasa. aici. aici 900 de squari fitzi (vreo 90 de metri de-ai nostri patrati) nu-i gasesti la mai putin de 400 000.
Arborelu', ce mai face mama ta? dau si eu puncte, dar sa-mi zici cum. ti le dau si pe toate dc vrei. eu ar trebui sa ma numesc grumpy, gica-contra ...as aca mai bine nu ma mai numesc in nici un fel.
Papadie, eu n-am vazut nici macar O stire despre summit. aici se intimpla o chestie foarte interesanta. bine si economia e in buda rau si numai despre asta se discuta (deh, bafta noastra, am venit la spartul tirgului), dar e atita limitare frate, america and that's it. stirile externe sunt dc a vizitat si McCain irakul, si am mai vazut de vreo doua ori stiri despre israel. atit! a si pe la o emisiune de gossips ceva de Carla Bruni. in rest ... eu ma simt rupta de lume de 5 luni incoace. mai citesc pe internet pe la altii ...
mara , eu m-am infipt sa-ti vad pozele si dupa aia mi-am dat seama ca nu pot fi acelea casa ta oricit ai sapa tu la canale pe acolosha.
hai, somn usor, sa visati frumos, miine e o noua zi dupa cum ni s-a spus repetat!
Sabina spune:
nicio nu donez la arborela, doar doar o scrie mai mult
Mihaela, ce dulceeeeeeeeee. Ma refer la Silviutz. Cat despre patania celei mari....ma mai gandesc, parca le-a rapit inocenta cam devreme, sau...poate ca e in scop educativ, aveti grija sa nu patiti asa?
Rayu, apai tinem pumnii sa o adjudecati!
bre Veule, faramita zici? pai crezi ca ma ridic io la asa nivel? tre sa mai iau lectii, parol, mi-am pierdut spontaneitatea in astea 7 luni de stat acasa :D ( ase citi : EU sunt cea mai grasa)
Lil, vecinii tai sunt parfum de viorele....
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
speed spune:
lilanda,tuica am inghesuit-o in valizele ce le-am "cecuit-in" )) omu meu si-a scos niste pantofi si tzoale si le-a pus in bagajele de mina si sticlele le-a pus in geamantane. si fiindca am vazut ca au incaput,am virit si o grasa de cotnari pentru sufletelul meu.toate licorile au ajuns intregi si nevatamate.in schimb cealalta valiza mi-era plina de piper!!! sa ma bata al de sus daca stiu cum,de unde si de ce a ajuns piper in valiza mea!
in rest , in bagajele de mina chiar ca nu scapi cu lichide,mi-au desfacut si studiat si sticluta de nurofen a micutei pe care o tineam in poseta pentru orice eventualitate.
arboria spune:
nu accept donatii... am zis
vreau sa se modifice pe ici pe colo, dar sa nu se schimbe nimic
daca nu se scot punctele astea, o sa imi pun titulatura in loc de semnatura si gata
sabina, o sa tot vorbesc saptamanile astea, cat is consemnata pe langa mama
o stire pentru buletinul informativ al poienii: la toamna o sa fiu matusa
contez pe voi pentru cheful de primire a junioarei