Scandinavii... se intoarce(2) -fiu'lu'Princeps
Raspunsuri - Pagina 20
Sabina spune:
La multi ani tatic de Toma!
sa fii sanatos si voios!
Miha, succes la cele examene!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Rayuela spune:
tatalutoma vaz ca a bagat rau la renovari,ca nu ne miluieste si dinsu nici cu o bere,ceva...dar noi insistam
deci:La multi ani tatalutoma,sa apucam ziua cind ne-om chefui in casele proaspat tapitzate:))
arboria spune:
lamultiani, tata lu toma
hai c-o poza-doo din exterieur. cum au iesit treptele?
citeam azi stirile ("Intr-un comunicat, Patriarhia Romana precizeaza ca toti preotii care candideaza cu statut de independent pentru Consiliile locale si judetene trebuie sa-si prezinte propriul program "in mod realist si realizabil") si ma intrebam 1)cum arata programul ala si cat de veridic e; 2) participarea/castigarea alegerilor de catre prelati nu contravine niciunei porunci?
Pegasis spune:
La Multi Ani lilanda, voljena si taticdetoma!!! Ajunsei si eu la spartu' tirgului... Mai ramase ceva prin "soldatii" aia? Macar un suc ceva...
Fusei plecata intr-o mini vacanta, m-am intors mai obosita decit acu' 2 saptamini. Si decretez: fara vacante in Ro de acum inainte, poate doar prin Maramures si pe la minastiri. O saptamina in gazele de esapament si inghesuiala din Predeal nu se compara cu nimic altceva. LOL
Drept pt care la vara mergem intr-o anumita statiune a carei nume nu-l pot scrie aici , in Croatia.
Aaaa si fimea merge la bazin mai nou. Nu mai pot s-o scot din apa fratilor! Ea, care anul trecut statea pe marginea piscinei in Turcia. Ce ti-e si cu copii astia...
Saptamina viitoare intram si noi in renovari. Punem de-un club vesel?
speed spune:
dia duit...
am fost si noi plecati in Cork (un oras din Irlanda) 3 zile (de aici mi se trage salutul in limba irlandeza ).a fost frumos si n-a plouat prea mult.da nu stiu cum se face ca de cite ori ne punem noi la drum dam de cite un festival,sarbatoare etc si toate drumurile is blocate.anul trecut am fost intr-un tur prin vestul irlandei si am prins un tirg de oi,cai si vaci ce se intindea pe aproape 10 km de sosea nationala (da,cu animalele in mijlocul drumului) si am facut cei 10 km in vreo 3 ore.acuma am prins un raliu de automobile clasice si vintage (haioase rau,a fost o incintare pentru ochi) dar ne-a scutit iar de vreo 2 ore...oricum,am ajuns cu bine acasa...
tata lu Toma spune:
oooof, la multi ani cu muuuulta intarziere la voljena si la lilanda !
Multam fain pentru urari, tutulor.
Daca avem noroc cu vremea, in vichendelu' asta terminam cu exterieuru' si va fac si neste poze.
Dupe, luam pauza o luna ca sa-si deie Raluca examenele (s-a reapucat de studii la maturitate ca sa zic ashea) si apoi punem parchet in living si zugravim tot interieuru'.
Daca supravietuim, dau si multpromisabere.
pupez,
acelasi v dar cu alt prefix