Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (125)
Raspunsuri - Pagina 4
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by betty78
Am pus si eu www.flickr.com/photos/15923681@N07/2379746318/" target="_blank">poze noi...sau poate www.flickr.com/photos/15923681@N07/2378921315/in/photostream/" target="_blank">asta va place
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
ce dulcic este
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danielle02/danielle02.jpg)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by betty78
Am pus si eu www.flickr.com/photos/15923681@N07/2379746318/" target="_blank">poze noi...sau poate www.flickr.com/photos/15923681@N07/2378921315/in/photostream/" target="_blank">asta va place
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
e frumos tare ochiosul tau betty,si ce tare imi place cum ii sta cu batic
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
_
pozici
![](zana.gif)
Ebonee(02/10/2007)
ANDREEA11 spune:
Am vazut poze frumoase cu puiul lui Betty si cu puiuta lui Greyeras. Sa ne traiasc afetele si sa ne bucuram de ei!
Melania vezi ca daca nu te mai stresezi mananca!.
Raportam si noi una bucata de dintisor care a iesit azi! Sunt asa de mandra! Se face flacau puiu meu. Maine-poimaine nu o sa-l mai prind pe acasa! O sa fuga la gagici, insa pana atunci e doar al meu!!!!!. Va pupam si va uram NOAPTE BUNA!!!!!!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
ramonaiani spune:
Va multumesc mult pentru incurajari
.
Melaniatud intreba in capitolul trecut daca-i poate da lui Tudor carnita in fiecare zi. Mie mi-a zis doctorul ca sa ii dau 3 zile pe saptamana, pe-aici fetele spuneau ca 5 zile pe saptamana. Concluzia ar fi ca in nici un caz nu se da zilnic .
Apropos de diversificat meniul zilnic - am aplicat sfatul Piciulikai, si am luat niste tavite de-alea de facut cuburi de gheata. Cum cumpar ceva legume proaspete (bio adica), le gatesc, le mixez si le pun in tavita. Pun o folie pe deasupra si apoi le bag asa calde la congelator. A doua zi scot cuburile si le pun intr-o cutie de plastic ce se inchide ermetic. Si uite asa, o data mananca 2 cuburi de cartof cu unul de ardei, o data unul de dovlecel cu unul de morcov si asa mai departe. de papanasha Eliza (06.09.07)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Buna seara si de la noi,
Am reusit sa adorm fluturasul dragalasul. Azi a fost tare activ. AM fost la gym dupa care distractie noi 2 acasica. La masa de la 12 am incercat sa vad daca vrea si altceva decat lapte si i-am dat conopida+cartof+pastarnac, de la Hipp, si surpriza, a papat aproape 3 lingurite, de bebe ce-i drept, dar a papat. S-a cam minunat el, dar nu a opus rezistenta ca altadata. Deocamdata nu imi fac iluzii, sa vedem ce va fi maine cand o sa incerc din nou. Ar fi o minune dumnezeiasca sa inceapa fluturasul sa pape.
Celia .
Multumesc tuturor ptr raspunsurile referitoare la cat dureaza masa si daca dorm bebeii cu sosetele. EU pana acum ii puneam sosetele sau dormea in pantalonasi cu tot cu talpica. De ceva vreme am observat ca dimineata la 4-5 cand se trezeste sa pape, are piciorutele transprate, drept ptr care, de 2 zile nu i-am mai pus si vad ca e ok, sper s anu raceasca, ptr ca a cam inceput sa stranute. Ori sunt eu paranoica. Sper sa nu.
Annisia, am notat la cat te-ai trezit azi. Foarte frumosi barbateii tai. yannis e un dulce.
Betty un zambaret frumos.
Andreea felicitari ptr
Cecilico si tie pupici ptr
Melania, ma bucur mult ca a papat papanashul. AI vazut ca isi revine el?
Pupici dulci si ptr dulcetica minunata cu ochisori albastri si cu rochita rosie, de mami Greyeras. Manca-o-ar mama pe ea ce cumintica sta ea acolo la pozat.
Bebeka sa stii ca si fluturasul este la fel cu manutele, toata ziua cu ele in gurita, daca s-ar putea sa le bage pe amandoua ar fi perfect. Cum imi simte pielea, respectiv mana, cum se apleaca sa prinda degetul ca s ama muste cu el. Dragul mamei. Sigur il deranjeaza dintisorii.Deocamdata noi nu ne-am iepurit dar nu ne grabim. Noi oricum suntem mai in urma, dar recuperam noi.
Sim, nici eu nu am inteles de ce nu se poate sa ai preview la glow, ca si eu ma desenasem odata asa de rau, ca nu se mai intelegea nici un nick. Norocul meu ca aveam puncte suficiente si am putut schimba imediat, asa cum ai facut tu, ca altfel ma umpleam de nervi daca trebuia sa astept sa strang puncte.
Ma bag la somn ca sunt franta. M-a cam epuizat fizic azi fluturasul, dar sunt atat de fericita cand zambarestee.
Edit: Slippers, pup o Mirunica nebunica si-i doresc sa se refaca repede gleznuta. Offf, draga de ea.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Sabinule, cum e la Busteni? Ce fac Gheo si Sofia galagia? Mai scrie-ne cateva randuri si despre voi.
Pupici si distractie placuta sau recreere placuta.
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Roxule, cred ca abia astepti sa pleci. Moama ce m-as mai dezlantui si eu. Nu de alta dar am atat de multa energie de care trebuie s ama eliberezzzzz.....
Dar ma dezlantui eu la vara in Ro, asa cum se cuvine.
Acum ma bag la somn.
Noapte buna.
P.S. Maria, servici usor maine.
Piciulika spune:
Ramonaiani, te-am prins! Ma vorbesti de bine! Profitzi ca stii ca absentez si te iei de mine! Eeeeei...!
Revin la viatza, pasarea Phoenix ma numesc!
Am reusit sa iau 3 luni de concediu normal, ca mai aveam zile gramada, si le dedic iubirii mele, Michael. (Danke, lieber Chef!)
Am fost praf si pulbere saptamanile astea: noptzi alaptoase, zile somnoroase. Serviciu ca de obicei + pauza de pranz mers acasa la micul flamand...
Seara la alaptatul de 8 adormeam langa el - nici o sansa sa mai intru la voi. Efectiv nu am mai avut energie - a fost o luna extrem de grea si ma simt Obosita. Nu stiu cum se descurca mamicile cu 2 copii + job - RESPECT!
Am fost la control cu minunea mea: 8,220 kg si 67,5 cm, tanti e f multzumita de noi, reflexe si zambete, toate la locul lor.
Aaah, si niste racnete mai nou, ca ne ies dintzii sus...
Am pus poze la album si o putetzi vedea si pe frumoasa Eliza acolo. (Sari, stai sa-tzi explic: nu e ceea ce crezi...!)
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Neata. Ma duc sa ma aranjez si eu pe ici pe colo, asa ca azi ma dati la disparuti pana pe seara.
Nana, totul merge spre bine, mancarea, tonusul. Doamne ajuta sa o tineti tot asa. Si lasa dezlantuirea ca vine ea cat de curand, la mine sper sa fie asa ceva care sa imi dea forta inainte de serviciu.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze