Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Papanash multumim pentru carte...chair mi se pare f interesanta

Valentina22 multa sanatate copiilor...e o vreme f stupida....uff aproape toti copii sunt bolnavi

Melania eu ii ac branza cu iaurt si folosesc fie lapte Zuzu, fie Oke...pediatra mi-a recomandat sa i-au lapte facut in ardeal ca, ar fi mai dulce. Oricum cand nu am gasit am folosit brenac

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Papanash, ti-a facut-o...[:-))

)Moldoveanca, n-am apucat sa citesc din urma, dar sa stii ca scun mai moale sigur e de la augmentin. e un "laxativ" f eficient.
Daca zici ca mainica bine sa stii ca ceva prea grav nu are cum sa fie. copiii asa mici reactioneaza prima data prin scaderea apetitului la orice disconfort.

Offf, numai de bebei bonaviori citesc.

Teodora,
pup pe Mihnea sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Magda bine ai revenit, felicitari pentru examen si multa sanatate tatalui tau ,
copii cred ca sunt bine, ne mai zici ceva de printesa Anushca?

Melania eu la branza folosesc Zuzu, Napolact sau Brenac si pun si un iaurt mic de care se nimereste prin frigider , iese branzica mai legata

Sim bine ca nu te-a durut, dar vezi sa nu te doara cand se dezmorteste, sa ai ceva de calmat la indemana

betty super Mario legat la cap, haios tare

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Noapte buna.....merg langa puiul meu, care doarme de la 9,,,,a papat intre timp inca o tatzi.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Cecilia, multumesc de urare, si eu sper sa fie mai bine. sa stii ca si eu am patit asa cu ..Cristianu' meu, dar din pacate nu stiu si solutia. Vroia mereu companie, si nu oricum, numai plimbat in brate sau carut, si era dependent de mine.

Mergi la inceput

Gabitz78

Magdaz felicitari pentru examen si multa sanatate tatalui tau.... De ridicat in funduletz, chiar m-a surprins...nici nu ma asteptam . Auzi cu "maturizatu'" te refereai la fi-miu? Nici eu nu stiu cese intampla cu idioata aia de urocultura...prima e facuta la sanador, iar cea de-a doua la spital....oricum mi se pare ciudat, mai ales ca un bebe atat de mic la e-colli ar trebui sa faca febra, iar Mario a facut doar de la roseola....asa ca este ciudat... Pozele alea cu basmalutza sunt pozele mele preferate...mi se pare ca arata ca o fetitza, baiatu' lu' mama

Prisi uff si noi am patit-o o perioada si eu tot spuneam ca este de la dinti...care bineinteles ca au amanat sa apara....ceea ce ma bucura

Cecilia si eu am o problema oarecum similara cu Mario...el nu are probleme cu strainii, adr adca nu ma mai vede, sau isi aminteste ca nu sunt prin zona incepe circul...isteric si apoi abu-bu-bu si s.a.m.d

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

am terminat treaba ,dar imi este somn asa ca va spun NOAPTE BUNA si bebei cumintei .
P.S LUY multa sanatate ,atat tie cat si printesei tale
P.S STIMATA DUAMNA CARPATINA va simt lipsa .

Mergi la inceput

Maria noapte buna

Mai stie cineva ceva de Gema? Oare cum mai este tatal ei?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Betty, ai dreptate cu uroculturile, nici eu nu stiu ce sa zic..Imi pare rau ca nu stiu cum a evoluat situatia la Stefanul lui Sim, dar el a facut febra din cite stiu. Maturizarea se referea la matalutza Mie mi-e clar ca mai vrei o fata...sa stii ca sunt tare dulci, eu sunt topita dupa a mea.

Completez, ca acum am vazut mesajul tau: se pare ca lucrurile merg bine cu tatal Gemei, Doamne-ajuta, chiar mai bine decit era de asteptat..am primit mesaj recent de la ea.

Mergi la inceput

Poze noi cu Ana- Maria:http://www.flickr.com/photos/21833712@N07/?saved=1

Mergi la inceput