Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (125)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
bikmaria spune:
ROXANA drum bun ,distractie placuta ! sa te intorci cu bateriile incarcate ,incearca sa te odihnesti ,sa te distrezi .
Te asteptam cu impresii !
Piculikati-am admirat frumosul ,superrr!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
magdaz spune:
Vazut pui dulce de Greyeras, cu rochitza rosie si ochi albastri.
Betty, sunt cam pe dinafara, nu incetez sa ma mir...si lui Mario i-au iesit E. coli in urocultura ? Ca si lui Stefan de Sim...Si zici ca mai are una negativa...dubios...
Wow, te-ai "maturizat" si tu... Felicitari...
Zici ca se ridica Singur in funduletz Mario? Bravo lui !
acush vazui si pozele cu el legat la cap cu basmalutza...m-ama indragostit!
Asaaa, vad ca si Nana a avansat...! Ma bucur sa aud ca lui Andrei i-au placut legumitzele...
bikmaria spune:
MAGDAZ,PRISI bine ati revenit , mamici obosite .
MAGDAZ felicitari pt examen ,multa sanatate tatalui tau .
LA MULTI ANI !VLADI de mamica ANAIST
mai ANDREEA ,da-ne iubita un semn de viata ,hai ca azi petreceti ,dar maine ,poimaine ,poate ne spui si noua doua vorbe .
melaniatud spune:
Noapte buna si multa multa sanatate bebicilor bolnaviori dar si mamicilor sufrinde!!!
Imi pare rau ca sunteti atat de multi bolnaviori!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prisi/prisi.jpg)
prisi spune:
am reusit sa vad si poze care mai de care mai frumoase, fetite cochete si strengari smecheri
multa sanatate piticilor si mamicilor bolnavi, nu mai trece o data vremea asta pacatoasa of of
Ana refacere rapida Mirunicii
Roxana sa ai un weekend relaxant , romantic si distractiv
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
betty78 spune:
Luy multa sanatate....intradevar este f rau cand ai migrene. Si eu am o nevralgie tampita de trigemen, iar cand ma apuca imi vine sa sar de la balcon. Multa sanatate Mariei si un pup de la noi.
Teo multa sanatate papanasului. La noi la fel a debutat roseola infantum, dar nu am avut nasul infundat, dar in schimb a tusit sec de cateva ori pe zi. Uff iar in ce priveste raceala ta, exact asa am patit eu cu Mario inainte cu 3 saptamani sa facem roseola. Intai el bolnav, apoi eu, si pe urma iar el...apoi pauza o saptamana, vaccin si apoi un nou circ cu febra mare 5 zile si apoi eruptia. iar de mancat nu spera ca o sa manance si adca o sa ii creasca febra, fa-i niste impachetari cu prosoape ude cu apa caldutza si pune-i o basmalutza uda in cap. Mario in pozele ale avea febra 39, dar cei drept el nu a zacut, avea doar chef de joaca.
Si Mario cica este anemic, dar are hemoglobina 10.9
Moldoveanca 38'3 nu este febra mare...mai ales daca ii iei temperatuta intrarectal...trebuie sa scazi 4 unitati si apoi vezi ce febra are...daci in cazil tau ar avea 37'9 ceea ce inseamna ca este subfebril.
Danuta a luat f bine in greutate...uff vai ce mor eu de doctorii astia.
Sim si eu trebuie sa ma duc la stomatolog, dar parca as mai amana
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prisi/prisi.jpg)
prisi spune:
am vazut ca s-a vorbit de statul in picioare, Miru nu sta nicicum , max 5 secunde tine picioarele intinse cand o ridic eu, sper sa fie doar lene, in rest sta bine in fundulet de ceva timp, merge cu spatele , oricum luni mergem la evizie si sa vedem ce mai zice d-na dr. am o prietena cu o fetita cu 10 zile mai mare , care se ridica singura in picioare, merge prin patut, se catara, vrea numai in picioare, Miru....nik
a avut o perioada in care nu a mai vorbit nik, numai tipa de cum se trezea , de ieri a inceput iar ta-ta-ta si ba-ba-ba, ma-ma-ma doar la suparari
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
cecilia L spune:
Magda, bine ai revenit, imi pare rau pt problema cu tatal tau, sper ca acum e bine. Felicitar pt examen.
Spune-ne ce face printesa ta?poate niste poze.......mai are putin si face 7 luni, ce repede a trecut timpul.
Roxana, drum bun si distractie placuta.
Luy, sanatate multa.
Prisi, pup o mamica obosita, te inteleg perfect, acu' o luna pateam la fel, acum parca s-a mai linistit, dar doarme cu mine in pat.
Va spuneam ca am fost in vizita....baiatul meu zici ca e speriat de bombe.......nu se mai poate, cum o vedea pe prietena mea, sau se apropia de el incepea sa planga, a stat agatat de gatul meu.......cica voiam sa mai socializez si eu...pas, nu se poate ....trebuie sa-l dezvat sa fie dependent de mine, cum nu eram in aria lui vizuala incepea sa planga....ce fac cu el, nu o sa ma pot misca,mamicile la bb 2 ati patit asa ceva????????
Acum o luna am zis ca sunt dinti... ca e o pasa, ca o sa treaca ....dar vad ca nu trece, e adevarat ca sta numai cu mine, cu tati cateva ore seara(sunt prin zona)..cum ar trebui sa procedez?sunt chiar ingrijorata, nu vreau sa fie un ''salbatic'', cand era mai mic nu era asa.....chiar nu-mi dau seama ce s-a intamplat, unde s-a rupt firul sau de ce s-a speriat, dac s-a speriat de ceva.....
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
magdaz spune:
Veroboroda, cea supla...vezi ca n-am uitat... stai s-o vezi pe ana-Maria mea ce cheliutza e...Inca nitzel si incarc poze ceva mai noi pe Flickr...
Despre Ana-Maria: avem 2 dinti jos, incisivii centrali, care au iesit concomitent, cu ceva agitatie ziua, dar noptea somnul continua sa fie linistit. Insa maninca mult mai putin, ca sa nu zic aproape deloc...60 ml lapte la o masa de ex.. in zilele "dintzoase".
Nici fata mea nu prea agreeaza carnea. In schimb legumele cu ou ii plac tare.
Acum se chinuie sa iasa un incisiv de sus si tot asa, mincam putin, mai agitata ziua...
Annisia, nu-l mai chema de la summit..dac e sa te iei dupa asta..fiu-meu a zis la 7 luni " ma-ma -ma" si al 2-lea a fost fata.