Nou stil de viatza (198)
Raspunsuri - Pagina 13
mephala30 spune:
L_carmen, ti-am lasat off line pe mess, despre scarlatina. Se contrazic doamnele: numai ele stiu cate cazuri au fost, unu sau zece?
NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
nastad spune:
Buna dragelor!
Multumim mult pentru urari, conteaza foarte mult pentru mine.
M-am trezit foarte trista de dimineatza.....singura in casa, parca n-am nici un rost.
Am ajuns la serviciu si toate au inceput sa mearga mai bine.Colegele mele au sunat-o pe Oana si i-au cantat la multi ani, a plans de fericire, mititica.
Am fost la tzutzu, se simte bine, a reusit sa manance ceva si ii e dor de toata lumea, abia asteapta sa vina acasa.
Mama a reusit sa adune cativa copii si sa dea o minipetrecere pentru Oana.
In sfarsit am ajuns acasa...unde e pustiu si nasol, am deschis calculatorul si m-am gandit sa intru pe forum ( inainte sa ma apuc de chestionare) si aici am vazut ca voi, dragelor, v-ati gandit la noi ......si asta ma face sa nu ma mai simt asa trista.
Va multumesc mult, va pup si ma bucur ca v-am cunoscut!
[flo
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
liris spune:
Oana, sanatate, bucurii si La multi ani plini de fericire!
Onitza, eu nu cred ca ar trebui sa te stresezi de mincarea de post. acum nu stiu cit ulei pui tu in mincarea de post. eu consum ptr mine si barbate-miu cam un litru de ulei de masline in 3 luni, poate chiar mai mult de 3 luni. in plus ai grija sa nu-l arzi niciodata si dc se poate sa-l pui la sfirsit, sa fie cit mai "crud" si mai ok. eu sunt mai atenta la corn chips si deja se vede :)). de ele nu povestisem ieri ca sa nu va dau idei (proaste).
hopes si eu la fel. ma ofilesc cind nu maninc.
eu pe vremuri (in Olanda ca acolo aveam TVE) ascultam o nutritionista la spanioli si tipa nu inceta sa recomande: mincati de toate (piine mai ales, pleda ea) in moderatie. de altfel cred ca ar fi interesant sa aflati cite ceva despre cartea unei frantuzoiace "french women don't get fat". e drept ca autoarea nu e cea mai grozava imagine a femeii slabe fiind o tipa cam ofilita inainte de vreme ...
apropos de cit de bine ne mentinem. saptamina trecuta a cumparat barbate-miu bere. i-au cerut id-ul. in fine, mirat, l-a aratat.
aseara am luat din supermarket o sticla de vin rosu. din nou id-ul la control. barbate-miu "ce par asa de tinar?" vinzatorul "arati asa la 20 de ani si vreau sa vad dc ai 21" (virsta legala de pileala aici). moama si el are 37 peste fix 3 saptamini. mi-a zis "hai data viitoare cumperi tu sa vedem dc te cauta pe la id" .... nou senchiu. nu vreau sa ma deprim ca sunt si grasa si batrina.
mephala (carmen) o sa povestesc cind prind timp (sper sa-mi amintesc) ce-a facut fi-miu pe 1 aprilie. nu e pacaleala. it's real baby ...
Tzuni spune:
Ia uitati-va atente cine munceste in echipa lui Marutza de la Happy Hour: AICI
e in randul doi...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
e in randul doi...
cine munceste? ca nu vad pe nimeni muncind, .
NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
nastad spune:
quote:
e in randul doi...
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by nastadquote:
e in randul doi...
Te pup, Doina! Am citit tot ce-ai scris...ma bucur ca Tzutzu e bine si la multi ani Onitzei! Moralul sus, da?
Mephala, pt tine, special:
violeta70 spune:
Mai, mai, fetelor.....ma intristati.
Eu nu comentez nimic despre ce am citit, dar cred ca disputele nu-si au rostul. Fiecare face ce crede ca e mai bine pentru el.
Eu, de exemplu, toata viata am tinut diete stricte. Apropo, dintre toate, cea mai apropiata de un stil de viata sanatos, mi s-a parut daneza. Eu despre dieta S nu spun nimic, dar am inteles ca este tot un stil de alimentatie sanatoasa. Cel putin asa reiese din meniurile expuse de fetele care tin aceasta dieta. La daneza, de ex., se spune ca slabesti pana la 15 kg (eu am tinut-o in 1997). Eu am am slabit 7 kg, si nu m-am abatut cu nimic.
Anul trecut, dupa cum vedeti pe prima pagina, am slabit peste 20 kg. Cum? Nu usor. Nu mai spun iar ca am vorbit despre asta tot anul trecut. Ce pot sa spun este ca pentru fiecare persoana difera nr. de calorii necesare. La mine, cu 1.200 de calorii ma ingras, pentru ca eu nu le ard, decat foarte greu. Metabolismul meu este lenes. Asa ca eu trebuie sa mananc cam 1.000 de calorii, daca nu mai putin. Si sa stiti ca ma simt bine, nu sunt anemica, si muncesc si mult (8-10 ore pe zi)
Iar in ce priveste fetele care au de dat multe kilograme jos (asa cum am avut eu), la inceput functioneaza dietele mai stricte, ca sa prinzi curaj. La mine asa a functionat. In momentul cand am vazut ca dau jos, am avut mai multa vointa. Si in fond reziltatul final conteaza, iar eu am reusit ce mi-am propus. sI sunt multumita.
Acum sunt la mentinere, dar sa nu va imaginati ca mananc mai mult sau orice. Imi permit insa sa ma abat, cum am facut--o azi cand mi-am luat niste napolitane.
Hai ca nu vreau sa va plictisesc.
Carmen m-ai omorat cu meniurile tale. Ai facut ceva cursuri de bucatarie?
Tzuni superba cea mica. Este o dulceata. Imi este dor de melodiile puse de tine. Bine ca din cand in cand se mai indura unle fete sa mai posteze melodii.
Ieri nu mi-a mers netul, iar azi dimineata mergea super greu, asa ca d-abia acum am reusit sa intru. De citit am citit tot. Si nu mi-a placut. Dar sper sa treaca, asa cum s-a mai intamplat.
Gusta te rog sa ramai tare pe pozitie, asa cum ne-ai obisnuit. Si nu renunta la ce ti-ai propus.
Delia spor la invatat si la gatit. In ce ordine vrei tu.
Acum va las ca vreau sa fac o pizza de post. Apropo, asa e Carmen, si eu tin post, dar din pacate nu pot sa va ajut cu retete ca mie imi este o lene.... si gatesc rar. Acum am facut aluatul (care este la crescut). O sa pun branza tofu, porumb, ceapa, masline, ciuperci, ardei gras si niste salam vegetal. O sa vedem ce iese.
Sa nu uit La Multi Ani! Oana, sa fi sanatoasa si norocoasa. Nastad sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea
Va pup pe toate, fara exceptie.
mamica dulce spune:
Vikinga, anky, Clara.....bagati-va pe canapea ca e Top model
Am pierdut si eu o juma' de ora ca am fost la shopping
My highlight of the week !!!...am pierdut-o la cumparat carnati
mephala30 spune:
Violeta, sa stii ca Anda le bucatareste mai bine decat mine.
Sursa mea de inspiratie e culinarul (la retete in imagini gasesti explicat pas cu pas multe retete apetisante).
Sper sa-ti iasa buna pizza de post, pup si somn usor.