Nou stil de viatza (198)
Raspunsuri - Pagina 14
Delidana spune:
Tzunica, te-am recunoscut dupa Maria, ca altfel...ori nu-i poza prea clara, ori te-ai schimbat ori ma lasa ochelarii.
Violeta, mersi.
Yubi, asa meniu disociat mi-ar place si mie. Eu propun disociatul cu biscuiti. Ia sa vedeti cum se face Gusta vecina cu mine iar.
Acum m-am uitat pe lista si vad ca sint singura cu insotitor , foarte urit din partea mea...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
nastad spune:
Noapte buna!
Ma culc inaintea gainilor ....sunt franta!
Oana:Te iubesc pana la cer!
Eu : si eu te iubesc!
Oana: Stiu
Oana: daca am implinit 5 ani inseamna ca sunt mare?
Eu: da, mami, esti fetitza mare acum!
Oana : si pot sa ma marit?
Oana: mamaaaiieee, cand mergem acasa ?
Mamaie: mai stam 2 zile
Oana: Tzie nu iti e mila de mami ca ii e si ei dor de mine?
Doru: aoo(alo)
Eu : Ce faci Dorutz?
Doru:aoo(alo)
Eu : ce faci Dorutz? Zi ceva....vorbesc singura ca televizorul?
Doru: DA
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
Delidana spune:
Doina, ce perle scot puii tai!
Gata, v-ati culcat?
Noapte buna si de la mine atunci...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
violeta70 spune:
Noapte buna si de la mine.
Pup toate fetele, inca odata
Maine va povestesc cum a iesit pizza mea.
anky spune:
quote:
Originally posted by mephala30quote:
Originally posted by anky
Carmen,sa inteleg ca imi accepti scuzele..sau?
sigur ca da.
NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Carmen
Anca,mami de doi nazdravani
anky spune:
Tzuni,Felicitari !,mami frumoasa,iti sta bine in echipa lu' Maruta.Bafta in continuare.
Mamica dulce,am pierdut Top Model,ce s-a mai intimplat?.Am venit de la sala, am imbaiat copiii, i-am dus in pat si au vrut musai sa le citesc o poveste.Azi a fost rindul meu la citit de povesti.
La Multi Ani ! ,pentru Oana,sa creasca mare si sa fie sanatoasa.Multa sanatate si lu' Tzutzu,sa inteleg ca e sotul tau Nastad,nu..?
liris spune:
Dordia, sa vina sanatos bebelusul tau!
imi permit sa te dezamagesc un pic. in primele luni va fi tare greu si nu cred ca iti va mai pasa de dieta, vei dori sa dormi, sa dormi si atit. ai timp sa slabesti cind te inveti cu noua stare de fapt. curaj s bafta!
who's maruta? vreo vedeta?
gata, la nani todas?
anky spune:
Liris,am dat un search si am gasit despre ce vorbeai www.mireilleguiliano.com/" target="_blank">aici.Am sa imi cumpar cartea daca o voi gasi pe undeva,merita citita.