Contractii uterine

Contractii uterine | Autor: wwaterfalls

Link direct la acest mesaj

Fetelor sunt noua pe acest forum !
As avea si eu nevoie de incurajarai de la voi. Sunt insarcinata in 27 saptamani , iar timp de 2 saptamani am avut o secretie maro, rozalie ! Bineinteles k m-am panicat si am dat fuga la medic , care mi-a zis k scurgerea este de la infectia cu streptococ B pe care o tot tratez de 6 ani[bang. Trece imediat dupa tratament , insa revine mereu la un interval mai scrt sau mai lung de timp . Ideea e ca la control , in timp ce-mi facea medicul ecografie s-a intarit burtica ( avea,m contractii) . Medicul mi-a zis k , colul este inchis , este lung , are 40 mm , doar orificul extren al colului este permeabil ( acest lucru observandu-l la controlul ginecologic) . Mi-a recomandat sa iau Gynipral 1 la 12 ore No Spa 3 pe zi . Ideea e k sunt panicata rau, n-as vea sa nasc prematur . Asa k dk vreuna dintre voi s-a mai confruntat cu asa ceva va rog sa-mi scrieti. va poop pe toate

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bun venit pe formum in primul rand, si in al doilea rand, nu te panica!
Contractiile uterine daca nu dor sunt OK si normale (sunt celebrele Braxton-Hicks) si reprezinta pregatirea uterului. Le am si eu de pe la vreo 30 de saptamani (sau chiar de putin mai devreme)
Vad ca ai un col luuuung! Deci e foarte bine. Ia-ti tratamentul cumintica si nu-ti fa probleme.

Important este sa nu doara contractiile! Daca dor - fuga la doctor.

Cu streptococul nu stiu ce sa-ti spun. Daca asa ti-a zis medicul, asa o fi. Dupa ce ai terminat tratamentul ai repetat analizele? A ramas animalul acolo?

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 6 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess4u2000 spune:

Eu am acum 24+ si cam cu 2 sapt. in urma au inceput contractiile, cateva pe zi. Am luat nospa. Medicul mi-a zis ca sunt normale si e important sa nu doara, caci daca dor trebuie sa mergi la dr.

Succes

Camelia si mik (03.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Nu te panica, mergi pe tratamentul medicului, fa cat mai putin efort de genul mers prea repede, urcat scari in graba...ridicat obiecte grele etc! Eu am avut contractii toata sarcina, am luat no spa si am nascut la 38 saptamani un copil perfect sanatos ! Bafta!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Bun venit si sarcina usoara si bb sanatos!
eu am avut streprococul B pe perioada sarcinii dar nu am avut secretia maronie- roz de care zici, doar secretiile acelea galbui normale in sarcina.
E bine ca ai mers la medic si acum urmezi tratamentul.
Contractii am avut si eu destul de dese, mai ales cind eram la serviciu si era stres mult (am lucrat pina in sapt 37).
Mie imi spuneau ca atita timp cit nu singerez si simt bb ca misca la fel, e ok.
Dar- cidn simt vreo durere/contractie sa beau apa ff multa si sa stau intinsa (preferabil pe stinga), sa ma odihnesc cit pot de mult (faceam pauze dese la lucru, si la pauza mare ma duceam sa ma intind).
Am nascut la 41 saptamini, totul a fost bine (as fi preferat sa nu fie sarcina indusa dar a fost ok si asa, bb a fost mare). Mi-au administrat antibiotic intravenos pe perioada travaliului ca sa nu se infecteze bb datorita streptococului.
Ti-a dat mai multe detalii dr tau despre acest streptococ? Tratamentul cu antibiotice nu are eficienta, de regula la o repetare de analize el reapare.. de aceea aici nu se face nici un tratament decit cel cu antibiotic intravenos pe durata travaliului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Draga mea, stai linistita ca o sa fie totul bine. Eu fac parte dintre fostele "contractiste" de la odisee(fetele care au avut contractii toata sarcina si aveau un capitol al lor la care postau mesaje).
In primul rand colul eate lung(eu l-am avut 28 mm), iar in al doilea rand, orificiul intern este inchis, ceea ce e foarte important.
La 27 de saptamani se intampla sa mai ai si contractii false, pt ca uterul incet incet se pregateste pentru "marea lansare".
Nasol e cand ai contractii toata ziua, si cand faci miscare si cand stai la pat, asa cum am avut eu toata sarcina si celelalte fete. Din fericire toate am dus sarcina cu bine pana la termen.
Ceea ce nu-mi suna mie bine e acel streptococ pe care il ai fiind insarcinata, dar banuiesc ca ti-a vb doctorul despre asta.
Pup.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wwaterfalls spune:

Va multumesc fetelor pentru incurajari. Intre timp nu mai am nici o secretie maronie-roz , dect cea normala in sacrina . Ma simt mult mai bine dupa tratamentul urmat , de luni ma intorc la serviciu. Ieri am fost la ecografia de 28 de saptamani si am descoperit k bebe are ciruclara cervicala , insa medicul m-a asigurat k bebe este ok si k sa nu ma ingrijorez k este f f posibil sa-l scoata dupa gat . Asta e, trebuie sa am incredere in dr meu si sa sper k totul va fi ok si la nastere. Va pupam , Andreea si BB Vlad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

gugustiuc ne intalnim la sfaturii??
incearca sa stai cat mai mult in pat,eu la 27 saptamani am avut colul deschis si retras 25% ,am stat numai in pat ,si nu glumesc ,mancam doar masa de pranz in fund pe scaun in rest dus si toaleta si in pat ,deloc in fund,am avut scurgerii maronii,am avut placenta de parea ca stau in capul bebelusei si contaractii nedureroase incontinu,am facut tratament binenteles ,am luat no-spa toata sarcina si de nascut asta a fost la 39 sapt si 3 zile de m-am mirat
bafta multa si repaus mult

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU MAMI SI SARA

ALBUM ZUZE

asa a intrat Sara in viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Am si eu o mica problema. Avem 7 saptamani, vineri i-am auzit inimia lu bebe si doctorul a zis ca nu vede nici un fel de problema. Duminica dimineata, cand m-am dus la wc., am observat pe hartia igienica o scurgere rozalie gelatinoasa care m-a speriat foarte tare, dar care nu a mai aparut. Ce parere aveti? Imi doresc enorm acest bebe si mi-e foarte frica. Este prima mea sarcina. Am citit intr-un articol ca este posibil saptamana asta o sangerare ca se prinde bebe definitiv. Va pup.

Mergi la inceput