S-a incheiat un vis...(partea a doua)
Raspunsuri - Pagina 4
karfe spune:
madau,imi pare rau ce aud ,noi ne stim de pe subiectul laredoute,ce vesela erai,nici n-as fi banuit prin ce treci.
Anul trecut ati fost in concediu in Turcia,ai povestit ca parca de ziua ta ti-a luat masina,e de neimaginat si se pare deja ca faci parte dintr-un cliseu al vremurilor actuale.
Esti a nu stiu cata femeie care trece prin asa ceva cand fetita lor are in jur de 2ani.
Am 3prietene bune care au patit la fel ca tine,au fetite si in jurul varstei de 2ani,ei au luat-o razna.
FII TARE!Ai o fetita superba si tot viitorul infata.
Sfaturi nu pot sa-ti dau ptr. ca fiecare stie ce e mai bine sau convenabil.
Atat iti spun daca-l ierti si-l accepti inapoi,pregateste-te ptr. o viata in care el mereu va pleca dupa vr-una,si tu nu o sa mai ai 25-30ani ,copilul o sa creasca si o sa vada tot.
Sunt alaturi de tine!
Te asteptam la cumparaturi pe laredoute
madau spune:
De vreo cateva zile suntem mai bine...sper sa reusim sa ne regasim pana la urma
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
larissa_79 spune:
Ti-am vazut pozele Madau. Esti o frumoasa! Ma bucur ca sunteti bine....si sa dea Dumnezeu sa va fie din ce in ce mai bine!
Cristina esti ok? Cand nu mai scrii deloc, eu ma ingrijorez!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
cristina_ana spune:
Larisa, nu sunt deloc bine. Azi noapte m-am certat ingrozitor cu sotul, a fost cel mai urat de pana acum si la 2 noaptea mi-am luat copilul si am plecat de acasa. Acum m-am intors dupa restul de lucruri, dar eu aici nu ma mai intorc niciodata.
Dincolo nu am inca internet, dar sper sa se rezolve zilele astea. Mai am inca multe de rezolvat, sunt terminata, dar sper sa nu cedez psihic. Oricum, mi-a facut bine sa dorm acolo singura, acasa situatia devenise imposibil de suportat, eu plangeam in hohote, copilul plangea si el, mi-e frica sa nu-i fac vreun rau. El nu are nici o vina, mi-e ingrozitor de mila de el.
Nu pot sa va mai scriu acum mai mult, dar o sa va tin la curent cu ce se mai intampla.
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
szivarvany spune:
Cristina,
Imi pare foarte rau ca citesc despre cearta voastra, despre alte lacrimi si alte suparari.
Capul sus, mergi mai departe, va fi bine !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
absoluta spune:
De acum inainte o sa-ti fie mai bine psihic. O sa vzi ca totul o sa fie bine pana la urma. Acum ramas singur o sa-si dea seama in ce situatie se afla, isi va da seama ce a pierdut tampitul.
O sa vezi ca o sa fie bine, o sa te recucereasca, o sa traiti impreuna fericiti alaturi de copilul vostru minunat, ati primit amandoi cel mai frumos dar de la D-zeu, pretuiti-l ....hai fii optimista, suntem alaturi de tine...
X-ray spune:
offf mai puiule bine ca ai plecat....trebuia cristina, stiu ca doare,dar trebuia sa te muti...e cel mai bine pentru eric,uite fara sa vreti il afecteaza si pe el...nu te mai uita inapoi,nu te scufunda in mizeria asta in care v-a bagat sotul tau,e pacat...poate mai reusesti sa intri de pe telefon sau sa-ti faci un abonament de net prin telefonie mobila,asa te mai descarci si tu, te ajuta sa vezi ca nu esti singura.iti tin pumnii sa fi tare si sa-ti gasesti resurse sa treci si peste asta,eu stiu ca poti vei descoperi si tu asta...
madau eu te stiu de la "redutiste" si iti trimit doar si sa se termine totul cum vrei tu.ai o bomboana de fata,ma termina cu ochii aia mari,seamana cu mami de la tati nu a luat nimic
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
cristina_ana spune:
Daria, Absoluta, Alina,
Am sunat la cei cu net-ul si au zis ca e suspendat pentru neplata. Asa ca azi ma duc sa-l platesc si sper ca pana maine sa se rezolve.
Aseara sotul meu s-a intalnit cu psiholoaga si au stat de vorba 3 ore. Nu stiu ce au vorbit, dar cand s-a intors acasa era schimbat radical. L-am simtit de cum a intrat pe usa ca e pus pe cearta. S-a infuriat pe mine cand a vazut ca vorbesc cu prietenele mele. A zis ca eu in loc sa discut cu el, ma plang pe la altii (a uitat se vede de toate lunile in care eu in fiecare seara il imploram sa vorbeasca cu mine, sa-mi spuna ce are si el efectiv ma ignora, se intorcea cu spatele si tacea din gura). Probabil ca nici faptul ca scriu pe forum nu-i convine de loc. Eu recunosc ca e foarte urat sa faci publica mizeria de la tine din casa, dar atunci cand am inceput sa scriu aici eram pur si simplu disperata. Voi m-ati ajutat foarte mult, si prietenii mei la fel. Nu stiu ce m-as fi facut daca eram singura. Acum o astept pe o prietena sa vina sa ma ajute cu mutatul, pentru ca el mi-a zis ca nu ma mai ajuta cu nimic, sa apelez la prieteni daca am nevoie de ceva.
Aseara am vorbit putin si cu psiholoaga, care spre surprinderea mea mi-a spus ca discutia cu sotul a decurs neasteptat de bine, a reusit sa comunica cu el, si mi-a zis ca el isi doreste sa fie cu mine, dar a zis ea ca e foarte mult de lucru cu noi. Mai multe imi va spune cand ne mai intalnim. Oricum, dupa ce s-a intamplat aseara, nu cred ca mai e ceva de facut. Nici nu stiu de ce eu inca mai sper. S-au intamplat niste lucruri foarte urate intre noi, si cred ca am cam ajuns la final.
larissa_79 spune:
Ciudat, de ce sa fie nervos daca a discutat cu psihologul? Adica discuti ca sa faci pasi spre impacare si vii acasa si faci 2 3 pasi inapoi! Pai in ritmul asta o sa va coste psihologul o caruta de bani!
Sper ca n-ati dat unul in altul....si totusi cat de grav a fost ca sa pleci la 2 noaptea? Nu stiu acum chiar ma gandesc la copil! Cu siguranta ii transmiti starea ta! Incearca sa te calmezi pentru binele lui. E foarte bine ca te muti....nu stiu ce sa zic...sunteti tare surprinzatori si probabil ca e mult de lucru...dar sa facei si voi pasi buni in sensul asta!
Eu nu stiu voi momentan unul cu celalalt ati gasit un drum de urmat impreuna, aveti o concluzie comuna? De unde ideea asta a lui ca nu te mai ajuta cu nimic? Si copilul lui?
Cu siguranta psihologul i-a zis ceva ce nu i-a convenit si de aici toata furtuna ..poate o marturisire a ta ce nu i-a convenit. Nu ti-a spus ce? Ar fi bine sa si discutati dupa intalnirile astea.
M-am intristat.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
cristina_ana spune:
Larisa, cand s-a intors acasa, eu am incercat sa discut cu el, l-am rugat sa imi zica ceva, dar el tacea. Mi-a zis doar ca psiholoaga i-a spus sa-si schimbe locul de munca, pentru ca eu totdeauna o sa asociez serviciul lui cu amanta. Si el s-a infuriat cand a auzit asta, ca cica unde isi mai gaseste el serviciu asa de bun (aiurea, nu e chiar asa bun!)
Si sigur i-a mai zis si altceva ce nu i-a convenit, dar daca nu am cu cine discuta, ce sa fac! Asa a fost mereu, se inchide in el si cu greu reusesc sa-l fac sa vorbeasca. De unde si nevoia asta a mea de a vorbi cu altii.
Si asta cum ca nu ma mai ajuta, cred, adica sper ca a fost spusa la nervi. Sper sa-si revina macar de dragul copilului.