Strumfi de iulie-august 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
otim spune:
prezenti la apel
la toata lumea
noi suntem in principiu bine ( exceptie sunt poznele ) ne cataram pe orice vedem ( inclusiv pe bluzele mulate la tantile care ne iau in brate ) , dar cea din dimineata asta mi s-a oprit inima in loc si nu mi-am revenit nici acum (a dat cu gingia in marginea de patut de si-a spart si buza si tocmai ce e dintisor iesit acolo ... iar eu langa el ). In rest am inceput si noi partea cu NU ceea ce nu mi-a facut pana acum , ce ii placea sa manance pana acum face nazuri , scandal la imbracat ( ma mai salveaza reclamele de la TV )etc.. . Am fost duminica in parc si stiti de ce era fascinat juniorul ??? de crengile copacilor .. adia vantul si se miscau crengutele cu flori ...
Otilia lui Laurentiu Ovidiu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brazuca25/brazuca25.jpg)
brazuca25 spune:
Fetelor am cartea Mama si copilul a lui Capraru daca o vreti in format electronic.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana2007/Diana2007.jpg)
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by cafera
-as mai vrea o provocare de-a Dianei;
Din pacate ultima provocare mi-a fost lansata de Victor ieri, la o saptamana dupa inceperea cresei... Diagnostic: gastroenterita virala.
Se pare ca nu a luat-o de la cresa pentru ca sunt numai patru copii si ceilalti sunt bine deocamdata. Acum oricum nu mai conteaza de unde a luat-o cert e ca e trebuie sa-l pun repede pe picioare.
Din ce am citit, la el e o forma mai deosebita, adica in 36 de ore nu a avut decat 3 scaune moi (dar foarte mari cantitativ) si a vomat de doua ori, in restul timpului a facut febra. Nu stiu daca e de bine sau nu, medicul mi-a spus sa-l tin hidratat si oricum nu-l pot dezlipi de la san pentru ca asta il calmeaza. O sa trecem si de asta, se pare ca asa se simte pe aici sosirea primaverii, cu virusi !
Cat despre scrisul pe forum, ce sa zic, eu sunt directa de felul meu asa ca o sa scriu ce simt (desi m-am cam abtinut pana acum). Am inceput sa scriu pe acest forum atunci cand eram disperata, cautam solutii la problemele pe care le aveam atunci cu Victor, si am gasit ceea ce cautam. Am incercat tot felul de idei prezentate aici (vezi a calma pe bebe cu foenul sau aspiratorul), am citit si despre experientele altor mamici, intr-un cuvant m-am regasit pe acest forum.
De un timp insa, citesc 10 pagini ca sa gasesc un subiect care sa ma intereseze, regasesc teme ce au mai fost abordate dar s-a trecut usor peste ele atunci si acum se revine, cand apare un subiect mai fierbinte nu se face o dezbatere cu argumente pro si contra in schimb se pune eticheta "conflict" si se trateaza cu "fiecare face cum crede mai bine pentru copilul lui".
In concluzie, am inceput sa ma "intarc" de topicul acesta, va citesc in continuare pentru ca deja simt ca facem parte dintr-o familie, si chiar daca suntem rude mai "indepartate" imi place sa stiu ca sunteti bine, dar nu simt nevoia sa mai scriu.
Bafta in continuare !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefania_97/stefania_97.jpg)
stefania_97 spune:
La noi a venit primavara cu narcise si zambile care miros asssa de frumos.
Karligutza de mult nu mai visez, dorm iepureste. Chair nu am avut parte de nici o pacaleala de 1 Aprilie.
Mi-a placut cartea pe care ati pus-o la dispozitie despre psihologia copilului. Mi se pare plina de bun simt si logica.
Catarina incepe cresa pe 26 Mai asa ca mai avem 2 luni impreuna ceea ce ma bucura imens.
Am vazut si noi poze de bebelusi frumosi.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
LuciaZ spune:
Buna la toata lumea!
Din pacate si eu sunt una din mamicile care citesc tot ce se scrie pe forum dar nu apuca sa mai si scrie.
Poate ca de saptamana viitoare, cand incep serviciul, voi scrie si eu .
Cristian a facut 7 luni pe 26 si este un mancacios si jumatate. Are peste 9,200 kg si 73 cm.
Marea noastra problema este constipatia. In rest, vorbim toata ziua "da-da,tata, baba" si ne place la nebunie tastatura. E foarte vesel si rar se intampla sa planga. Noaptea ne trezim la 12 si la 4 sa papam iar la ora 7 suntem trezi si gata de joaca. De culcat ne culcam la 7,30.
A avut si el nopti in care se trezea plangand si nu se linistea decat in pat cu mami si cu tati.
As vrea sa va mai scriu dar strumful meu nu mai are rabdare.
Va trimitem in schimb poze noi.
Eles spune:
Va citesc de cand a inceput odiseea, nu prea am scris pentru ca nu m-am crezut in masura sa dau sfaturi, dar ce ma deranjeaza cel mai mult este ca atunci cand pun si eu o intrebare nimeni nu-mi raspunde si uite asa astept sa puna altcineva aceeasi intrebare ca sa citesc si eu cateva papreri. Asa ca m-am lamurit, nu are rost sa mai intreb nimic ca oricum cineva poate v-a avea aceeasi nelamurire ca si mine si atunci citesc si eu raspunsuriel voastre
Gata, mi-am spus oful..... Nu va suparati pe mine....
panda77 spune:
quote:
Originally posted by diane_dun
Am intrat si eu sa zic ca am admirat azi intr-un parc din Dr Taberei (nu spui care) doua fete superbe: Oana si Ilinca! Nu stiam la care sa ma uit mai intai...
Oana era cu pletele in vant, iar Ilinca are niste obrajori numai buni de pupacit. Asta ca sa o pun in garda pe Oana ca data viitoare cand o mai zaresc nu scapa netrasa de maneca!
![]()
diane_dun, ma faci sa-mi fie tare rusinica
![](icon_smile_blush.gif)
![](ups.gif)
![](cuplucasatorit.gif)
Multumim frumos de complimente, tare bine pica toate ! Te
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Panda, fudula mamica de
![](copilas.gif)
Ashera spune:
quote:
Originally posted by brazuca25
Fetelor am cartea Mama si copilul a lui Capraru daca o vreti in format electronic.
mamik deDenisa Maria (20.07.2007)
www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
brazuca25, pe mine m-ar interesa cartea... so, pls
![](pupic.gif)
Mami de
![](copilas.gif)
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u
diane_dun spune:
quote:
Originally posted by Eles
Va citesc de cand a inceput odiseea, nu prea am scris pentru ca nu m-am crezut in masura sa dau sfaturi, dar ce ma deranjeaza cel mai mult este ca atunci cand pun si eu o intrebare nimeni nu-mi raspunde si uite asa astept sa puna altcineva aceeasi intrebare ca sa citesc si eu cateva papreri. Asa ca m-am lamurit, nu are rost sa mai intreb nimic ca oricum cineva poate v-a avea aceeasi nelamurire ca si mine si atunci citesc si eu raspunsuriel voastre
Gata, mi-am spus oful..... Nu va suparati pe mine....
Elena, mamica lui Denis (05.07.2007)
http://community.webshots.com/user/elena_stoica?vhost=community
Elena, nu te supara, tuturor ni se intampla sa ramanem fara raspuns, ideea e sa insisti. Am observat de multe ori ca atunci cand cineva repeta o intrebare mai multe mamici "sar" sa raspunda. Spune-ne, ce te framanta acum?
Sa stii ca ti-am admirat baiatul, e tare reusit, sa-ti traiasca!
![](pupic.gif)
Mami de
![](zana.gif)
diane_dun spune:
quote:
Originally posted by panda77
diane_dun, ma faci sa-mi fie tare rusinica... Eu nu stiu de ce nu v-am vazut, poate ca pentru ca nu stiu cum aratati
? Te rog frumos, data viitoare fa asa cum ai zis, trage-ma de maneca, pt ca eu sunt cam ametita
. A, dar ia spune, erai cumva si cu sotul? Te plimbi des pe acolo ?
Multumim frumos de complimente, tare bine pica toate ! Tesi iti trimit o
.
Panda, fudula mamica dewww.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
Oana
![](floare.gif)
Mami de
![](zana.gif)