Strumfi de iulie-august 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Mama si copilul

Gabi, mami de D

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Mihaela, legat de temperatura, ti-am raspuns ceva mai devremior:

quote:
Originally posted by olguttza
in legatura cu temperatura, eu am considerat asa: dat fiind ca temp. normala a Olgai este undeva la 36.3-36.5, in cele trei zile in care a ajuns la 37-38 ea a avut febra. si asta mi-a confirmat si dr, era clar semn de infectie. cica temp. asta ciudata, nici mica, nici mare, e periculoasa intotdeauna. da-i niste nurofen, sau calpol, sau panadol, sau un supozitor cu paracetamol. urmareste-i temp. dimineata si seara, in mod special. eu i-o luam si la pranz, pt. ca nu scadea deloc sub 37 (nici dupa antitermice, adica).

am cam evitat s-o scot afara, mai ales c-a fost si vremea naspa in perioada asta - dar nu am primit nicio restrictie de la medic in sensu asta. de ex, in ultimele 2 sapt. jumate, am scos-o doar de 2 ori, numa cand a trebuit sa mergem la dr. daca vremea e buna (adica macar sa nu bata vantu sau sa ploua), io cre'ca nu-s probleme.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

vivela, esti o dulce! sa ne traiesti!
si sa nu uit: "la multi ani!" sarbatoritilor zilei! va pupa floarea soarelui pe toti!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

sa stiti ca denis a vrut sa ma saboteze la mesajul anterior, dar i-am dat peste mana (cu pupici) si l-am suit in carca la mine. asa scriu acum. cred ca-i de la inchizitie, copilul asta...ma supune la toate caznele!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Cristina, ce sa spun? Miruna a fost primul bebe pe care l-am tinut in brate. Ba mint - am mai tinut-o cate putin si pe finutza mea. Eu insami am fost cea mai surprinsa cand m-am trezit dorindu-mi cu disperare un bebe. N-as fi putut spune de ce il vreau, era efectiv instinctul care facea ca Tarzan in mine. Plus ca (atentiune, aici mai lustruiesc un pic statuia! ) nimeni nu mi-a dat nicio sansa sa nu fac depresie dupa nastere - si n-am facut. Nimeni nu mi-a dat nicio sansa ca o sa ma descurc singura cu Miruna si m-am descurcat mai bine decat maica-mea, care a doua zi dupa ce am venit acasa a chemat doi pediatri si-o moasa sa vada de ce i-a cazut asa repede buricul fetei. De, a crescut ea doi copii dar ca bunica e incepatoare.

Ca tot veni vorba de bunici.

Las asta cu bunicii ca sa relatez IN DIRECT ca Una merge in patru labe, INAINTE!!! Ca racusorul mai facuse ea ceva tentative dar catelus n-a mai mers niciodata. Gata, aveti legatura ca a ajuns strumfa sub birou si ma trage de blugi! Urmeaza o sedinta nerusinata de rasfatat si pupat copilu', sa nu va uitati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

lia felicitationes! relatare in direct, ca la summit!
olguttza scuza-ma te rog. sunt cam...............cu nervii prastie. stiam ca mi-ai scris de temperatura si tot am intrebat. exquizmy por favor! da' baie ii faci, nu?

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

cre'ca sindromu asta cu nervii... e din ce in ce mai comun.
da, baie i-am facut mereu.
aa...si inca ceva, sa nu uit: in perioada asta de tuse (eventual, si febra), ai grija ca temp. din casa/camera sa nu fie mai mare de 23-24 grade, chiar mai mica (stiu mame care, la primu stranut al copilului, fac 30 grade in casa!), iar aerul sa fie mereu curat (aerisit cat mai mult) si umidificat - eu tin mereu sub calorifer o oala cu apa, si am si rufe puse la uscat pe calorifer mai mereu.

Lia, felicitari! si Olga-si ia pozitia de start in 4 (din plonjon, cumva), se balangane putin (ca nu stie ce sa faca) si cade lata pe burta. da ne facem noi mari...

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Schimb capitolul, silence please .

Gabi, mami de D

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!

Mergi la inceput

Poftiti la Capitol nou aici

Gabi, mami de D

Mergi la inceput