Strumfi de iulie-august 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Daaa dom`le! Ce ton vioi!

Lavinia bravo bravo! Rezumatul asta cred ca ar trebui copiat si pus la loc de cinste , ca l-am mai facut si eu odata, si cred ca inca cineva (nu mai retin), dar se uita

Ioana si Matei umple repejor un pampers nr.5, plus caca de macar 3 ori pe zi (daca inca e la faza de bebelush )

Io faza cu superioritatea n-am priceput-o ...si poze la semnatura nu pun din cauza de pasarele (si pana si-or muta cuibul, asta e!), nu din falsa pudoare, pentru ca sunt convinsa ca am cel mai frumos copil din lume ..macar din lumea araba, ca pentru ei e o raritate

Off topic: cand vine dom`le caldura aia ca nu mai pot cu asta in casa!

off topic 2: Lavinia pe unde te plimbi? Ca noi ne mai intalnim prin Copou.

Imi pare bine ca a rasarit Luna

Simo mami de Matei

Viata unei fetite de 4 ani - haideti sa o salvam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Neata.

strumfilor de astazi: Lorina, Denis si Olguta, pupuri speciale .

Lia, pt linkuri, mai ales pt primul, peste care dadusem odata si il pierdusem. Pe celalalt l-am analizat pe toate partile.
Bravo pt "revizia" look-ului, asteptam poze cu tine bela .
Foarte bine ca iti faci singura statuie, dar uneori parca simti nevoia sa si pe ceilalti s-o mai lustruiasca, s-o admire...

Lavi, Ioana, eu zic s-o punem de-o greva impotriva superioritatilor .

Mihaela, si eu stiu ca nu se mai ocoleste centrul imaginar al intersectiei, insa daca toti ceilalti ocolesc, si tu nu faci ca ei, ai toate sansele sa te ciocnesti. Eu zic ce stiu, dar fiecare face cum stie mai bine pt masina lui .

Gabi, mami de D

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Olgutta multumim de urari, le insutesc si le trimit spre voi
si pt ceilalti sarbatoriti ai zilei: Denis al lui Eles, Andrei al lui Greierash, Miruna a lui Cristyne, Sophie a lui Timi, Tudor al Alinutei Sa va creasca dintisorii fara dureri, sa dormiti si sa papati frumos si sa va bucurati parintii prin tot ce faceti!
Karli eu as zice ca suntem doar oameni
Mihaela, Ioana stiu ca nu ar fi frumos, dar tot va dau o
Lia si amandoua pe aceeasi lungime de unda. Ma bag, fireste Abia astept sa iti vad lookul improspatat. Si cu statuia aia... zici ca nu prinde praf
Simo si dam cu pusca-n pasarelele alea pana si-or muta cuibul (stii ca glumesc, nu?). Da, am pierdut niste intalneli, dar am sa fiu mai atenta data viitoare. Noi ne plimbam mai mult prin zona si mai taxam in we una bucata sot si il taraim prin Copou cand e frumos afara.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Dam si noi raportul ca tot facem 9 luni.
Aseara un incisiv lateral a spart gingia si mai iese un incisiv central care se iteste dar nu are curaj inca. Lori ma speteste toata ziua cu plimbatul prin casa pe propriile-i pcioare si tinuta de maini sau de o singura mana, ca deja e dom'soara, prea sta dupa fustele maica-sii Zice de toate aproape, dar tot ea le intelege, eu inteleg numai ce vreau, adica "mama". In patru se deplaseaza numai inapoi ca un racusor. Se ridica la marginea patutului si patruleaza cu o viteza uimitoare de-a lungul si de-a latul. A invatat sa cada elegant si nu se mai loveste cu barba, fruntea si altele de marginea patutului. Face cu manuta in semn de "pa, pa". E foarte afectuoasa si, in ultima vreme, mamoasa, ca nu mai sta cu nimeni altcineva, nici cu taica-su. Danseaza cand ii place muzica pe care o asculta... Ei, si nu-mi pot limita copilul numai la performantele sus-numite, dar nu vreau sa scriu chiar un capitol despre asta

Gata, si striga dupa mine!
Rezumatul cartii de care vorbeam aseara e in curs de finalizare, poate reusesc azi sa il postez.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

intru si eu sa va salut, desi nu am terminat tot de citit. da stiu ca ati avut oleaca de spor!
eu nu comentez, caci de felul meu sunt o persoana temperata si mereu m-am situat la mijloc, in orice situatie. adica ma inteleg bine si cu persoane temperamentale si cu cele foarte calme, si cu persoane foarte istete si mai putin istete si tot asa, intelegeti ce vreau sa zic. asa ca nu prea pot spune ca-mi place sau displace cineva, deci va pup dulce pe toate.
eu nu mai apuc sa scriu si citesc cu chiu cu vai, caci denis mai mult de juma deora nu doarme (are 2-3 reprize de juma de ora pe zi), iar noaptea de la 8.30 la 7, cu pauze de masa sau de intors pe burta, dupa cum v-am mai spus.
vroiam sa spun cum procedez eu in caz de constipatie/ diaree. nu am avut probleme mari, dar daca s-a intamplat sa aiba scaun mai tare ii dadeam suc de mar+morcov, para ca fruct in cereale si ce nu s-a mai spus, san dupa masa de fructe. de obicei incerc sa las jumatate de ora pana sa-i dau san, dar cum dupa masa el doarme si adorme la san, daca apare constipatia, in loc de apa dau lapte.
daca are scun mai moale (a avut cand i-a iesit dintele) ii dau in primul rand remedii homeopate si ca mancare mar copt cu orez (e foarte bun, ca as manca si eu), in masa de pranz ii pun branza. la banana inca n-am ajuns, mai astept un pic..vreo luna, asa.
mi-am amintit sa-ti spun, lia..ca nici nu-mi vine sa cred ca nu iubeai copiii inainte de miruna. imaginea pe care o am eu despre tine e de mama inascuta (o fi cu 2 de n?), care asta a visat intotdeauna, sa aiba un copilas.
nu vreau sa inchei pana nu multumesc tuturor pt recomandarile de carti privind psihologia copilului, pentru sfaturi si toate ideile bune pe care le culeg de aici in cresterea sanatoasa a copilului meu!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Si ca sa ma tin de cuvant, aveti aici Music for Mom and Babies . La fel, save si dezarhivati de 2 ori.

Lavi, felicitari pt progresele Lorinutei.
Si felicitari inca o data pentru initiativa ta de a face rezumatul acelei carti. Eu am citit-o si aplic metoda, dar recunosc ca de regula, nu am probleme cu D noaptea, se trezeste numai sa pape. Eu visez la ziua cand nu va mai papa noaptea si va dormi insirate 10-12 ore . Visez cam mult, stiu.

Cristina (sunflower), nu il doare burtica daca ii dai lapte imediat dupa fructe? Adica nu apar si efecte "colaterale" pe langa inmuiatul scaunului?

Gabi, mami de D

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

revin sa precizez ca nu cataloghez pe nimeni ca fiind "istet" sau "mai putin istet" aici pe forum. am avut in vedere experientele din viata reala cand m-am exprimat asa.
vivela, nu il doare burta, cel putin nu am observat asta. el n-a avut nici colici si de curand am indraznit sa mananc mazare si bors de fasole. n-a avut nimic.
mu;tumim pentru toate link-urile minunate pe care ni le dai.
ah, si m-am trezit si eu ieri sa iau cartea mama si copilul de pe mail, dar expirase perioada in care o puteam face.

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

Vreau sa urez si eu la cat mai multe lunisoare lui Andrei, Lorina, Miruna , Olguta, Sophie, Tudor si binenteles lui Deni. Sa cresteti mari si sanatosi, ca frumosi sunteti toti. Si binenteles sa multumesc celor care ne-au urat si noua.
Azi ne sarbatorim cu o plimbare prin parcul Moghioros, este foarte frumos afara si ne-am saturat de aleea din fata blocului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by liadorian
olguttza, chiar asa - cu nervii prashhhhhhhhhtie?

ihi

quote:
Originally posted by mychydutza

olgutza mi-a dat nurofen, humex pt tuse si Ospamox, ca antibiotic.

noi am avut augmentin, care e tare rau la gust (are si consistenta ca de var, asa) si ne-am cam luptat cu el. pt. tuse, a luat ventolin sirop si bromhexin, acum are zyrtec. si, bine-nteles, puf-urile cu flixotide. de cand a inceput sa tuseasca, eu am culcat-o pe Olga numai pe perna, ridicata cumva la 30-45 grade, pt. ca la orizontala tusea de-si dadea sufletul. Andrei n-are muci deloc? ca astia favorizeaza tusea, mai ales daca e din aia productiva.

am uitat sa-i urez mai devreme si pe strumfii mai micuti decat noi, de 8 luni, care se sarbatoresc azi: Sophie si Tudor.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

olguta, n-are muci! doar ca tuseste ca un tabagist!me si mila de el. uite k nu m-am gandit sa-l culc pe pernutza. merci de idee. temperatura a avut? acu ca te-am prins, de la cate grade e considerata temperatura???????????????pupici

editez k sa te intreb inca ceva: tu o scoti afara asa cu tuse? ca ieri a urlat asa rau la dr ca n-am mai putut sa intreb nimik.

*mihaela*

Mergi la inceput