Strumfi de iulie-august 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 18
karligutza spune:
fetelor, n-am mai citit de pe la pag.7-8 ... nici nu mai stiu, dar vad ca ati ajuns pe pg.17 cat ai zice "peste"... so, am citit ultima pagina si mi-a placut cum s-a DESCARCAT mami de Tzontzonica ... eu ori sunt de acord cu toata lumea, ori nush.... cateodata am si eu toane, cateodata nu sunt de acord cu unele persoane, alteori cu aceleasi persoane, le-as da pupici pt.ca au spus ceva care mi-a placut integral! am simpatii, am antipatii (adica nu ca le urasc - e prea mult spus urasc - dar nu imi sunt asa de dragi si nici nu fac eforturi pentru a imbunatati situatia ori din lipsa de timp ori din lipsa de interes); la fel probabil ca pic si eu in fata altor ochi, ceea ce nu ma deranjeaza catusi de putin...
Diana nu trebuie sa iti cenzurezi postarile (forma/continut) doar pt.ca eu asa am zis odata... mi-am facut si eu de cap incercand sa propun o corectie la ceea ce ma deranja pe mine la ochi, si poate nu doar pe mine, cu quote-urile astea... dar nu inseamna ca asta trebuie sa devina o regula, caci nu sunt nici ADMIN, nici nimic... sunt un membru pe forum... inteleg ca poate a fost si-o gluma, dar am vrut totusi sa ma explic .... by the way: si eu as fi vrut sa dau acelasi "QUOTE" pentru a intari spusele Lorinei care mie mi se par f.pertinente! Te pup si ai grija de tine si de Victor! El ce mai face? Se simte mai bine? Voi? Tu, in mod deosebit?
atat am apucat sa procesez, atat am raspuns... doar de pe ultima pagina (adica cea mai recenta)
see yaaaaaaa
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
quote:
Originally posted by diane_dun
Karli, pot sa sting lumina acum sau iar te las pe intuneric?
Mami de Dani (1 august 2007)
ai stins lumina cam tarziu, n-ai vazut ca ma foiam prin pat si nu puteam dormi cum trebe? eu ma culcasem pe la 22.00 asa ca probabil ti-am auzit vocea in vis, de aia nu ti-am raspuns
karligutza
sunt mamica Adelutei
mychydutza spune:
neatza!am vrut sa scriu si eu ceva ref la discutiile voastre , da se pare ca mi-a citit Lorinaoo gandurile, asa ca ma abtzin!
multumesc frumos de urari pt cele 8 luni ale juniorului. eu? tot intoarsa pe dos, siktirita, nervoasa, irascibila, pusa pe hartza. sincer nu stiam ca exista si sindrom post menstrual, dat l-am descoperit zilele astea.andrei tuseste, se trezeste noaptea, plange, iar adoarme , iar tuseste, iar se trezeste si ..........iar plange. sunt cam la limita cu oboseala, asta cu toate ca e mama inca la mine. ce m-oi face cand pleaca, adica sapt viitoare, nu stiu. am incercat toate metodele sa-i dau siroapele pt tuse si antibioticul dar nu vrea sa deschida gura si pace. parca stie ca vreau sa-i dau ceva inainte sa ma apropii cu pipeta de el. l-am lasat sa ma traga de par, sa ma muste de nas, doar doar o deschide gura sa-i pot "bascula" meicamentele alea, dar NU VREA.
gogosel inteleg ca dr nu l-a decalotat pe bebe? a zis ca se rezolva normal? ma "pasioneaza" subiectul pt ca nu vreau sa traumatizez copilul mai ales ca mi s-a bagat in cap ideea ca asta ar fi ca si cum l-as dezvirgina eu acu preventiv ca sa nu-i fie lui greu cand o veni vremea. poate e o tampenie ce zic, da sunt tare debusolata!
va poop si va doresc un weekend minunat............
*mihaela*
mychydutza spune:
am uitat ceva.....s-a mai discutat despre temperatura bebelusului..de la cate grade inainte sa-mi fac griji. andrei a tot avut 37.4-37.5!
*mihaela*
mychydutza spune:
si pt ca e sambata imi permit o intrebare tootaaaaaaaal off topic, pt mamicile soferitze: cum e acu cu centrul imaginar al intersectiei? se ocoleste sau se trece unu pe langa altu? sa nu dati cu rosii, da' ma "mananca" intrebarea asta.
*mihaela*
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Iar s-a trezit sma as'noapte; nu pricep de unde face atita pipi: o schimb pe la 10 seara, ii pun pampers nr 5 (sa-i ajunga) si la 3 deja plinge, e cu pampersul plin si trebuie schimbat.
Lavinia. Mi-a placut aia cu superioritatile. Am mai comentat si eu o data pe tema asta, nu mai revin ca nu am timp.
Mihaela, sotul meu zice ca nu se mai ocoleste centrul imaginar, dar de fapt soferii inca il ocolesc, asa ca fac si eu ca ei, sa nu ma injure (si mai mult).
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
olguttza spune:
Lavinia, . La multe luni frumoase si ani linititi pt. Lorina!! Ca si pt. Denis de Eles! Si, evident, pt. fii'mea! Sa ne traiasca!
pt. mesajul de aseara.
Mihaela, te-nteleg perfect si cu tusea, si cu lipsa de somn, si cu nedeschisul guritei...noi tocmai ce-am terminat mare parte din tratament. muuuulta rabdare, ca altceva nu stiu ce sa-ti spun. si bebe sa se faca bine cat mai repede! in legatura cu temperatura, eu am considerat asa: dat fiind ca temp. normala a Olgai este undeva la 36.3-36.5, in cele trei zile in care a ajuns la 37-38 ea a avut febra. si asta mi-a confirmat si dr, era clar semn de infectie. cica temp. asta ciudata, nici mica, nici mare, e periculoasa intotdeauna. da-i niste nurofen, sau calpol, sau panadol, sau un supozitor cu paracetamol. urmareste-i temp. dimineata si seara, in mod special. eu i-o luam si la pranz, pt. ca nu scadea deloc sub 37 (nici dupa antitermice, adica). apropo, ce tratament aveti?
felicitari pt. cele 8 lunisoare implinite ieri!!
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
liadorian spune:
Buna dimi!
Intreba cineva zilele trecute de carti despre copilutzi. Cred ca am mai postat linkurile astea mai demult, cand ei dormeau toata ziua ca pisoii, dar nu strica sa le mai dau aici o data, poate folosesc:
http://www.culinar.ro/forum/lofiversion/index.php/t15189.html
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95156
La capitolul mancare pentru bebei, mi_a, mi-a lasat mie gura apa de ce scrii tu pe acolo. Si atat. Ca Mirushka mea nu seerveste. Azi am reusit sa-i dau de vreo 2-3 ori un pic de iaurt cu banana - ca pana acum isi manca iaurtul numai simplu. Evident ca a ciupit asa, din varful buzelor, dupa care gata. Rezulatul a fost ca a refuzat si iaurtul simplu, pe care altadata il manca binisor.
La capitolul EU (mai Vivela, sa stii ca eu nu astept sa-mi faca altii statuie, mi-am facut-o singurica si asa o mai lustruiesc zilnic ): ieri m-am tuns si m-am facut tare bela. Acu nu va inchipuiti ca am cine stie ce tunsoare - eu mi-s foarte conservatoare la capitolul look (id est conserv cu mare drag looku' pe care l-am avut si la 10, si la 15, si la 25 de ani). Dar la ce jalnic arata parul meu anterior e clar o imbunatatire. La 11 am programare la cosmetica sa-mi si pensez frumusete de sprancene dese si stufoase si pe 8 luna aceasta ma trag in poza, sa ma laud.
Lavi, sa stii ca esti pe lista mea de favorite. Hai sa facem o bisericutza impreuna - amandoua contractiste vechi, amandoua profe, amandoua veterane, mama ei de viata... Te prinzi?
olguttza, chiar asa - cu nervii prashhhhhhhhhtie?
mychydutza spune:
olgutza mi-a dat nurofen, humex pt tuse si Ospamox, ca antibiotic.eu stiam ca la bebe e normala temperatura de 38. da se pare ca nu. sau poate la bebe mik nu la bebe de 8 luni. care e mare. hehehe.
ioana merci de raspuns. eu nu mai stiu ce sa cred, unii zic ca se altzii ca nu se! asa ca ma iau si eu dupa cei dinaintea mea. instinctul de turma sa traiasca!!!!!!
*mihaela*