Strumfi de iulie-august 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
X-ray spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Ma bucur ca a ramas cu no rules, no leader.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
asa e cel mai
![](cool.gif)
am uitat sa scriu eu incep de saptamana viitoare in forta slabitul,sa vad daca si reusesc
![](radtare.gif)
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
![](zana.gif)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
![](inlove.gif)
![](inlove.gif)
![](inlove.gif)
povestea noastra...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cafera spune:
Mi-am adus aminte de Petra si a ei broscuta. Ce or fi facand?
Catralu, cum se simte Chris?
Ioana75 spune:
alina, sa inteleg ca a plecat mama ta cea facatoare de bunataturi?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
violetan spune:
Mihaela, la multi ani pt andrei! Sa creasca mare, sanatos si destept! Pupici!
Da, chiar: alina/anyaaaaa, aylin, lunaaaa? Si mai sunt"japonezeleeee"???!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
Am gasit niste situri interesante, poate va sunt de folos:
http://www.supernanny.us.com/Advice/-/Supernanny-techniques.aspx
http://www.supernanny.co.uk/Advice/-/Learning-and-Education.aspx
Eu zic ca merita rasfoite.
Alina, mult succes cu slabitul , tinem pumnii.
Mihaela, lui Andrei
, e baiat mare.
Mi_a, multumim de retete, o sa le notez si eu si o sa le incerc. Par bune. Oricum, eu de vreo 2 zile mananc numai mancare de bb, adica mai mult piure de legume, ca D cred ca tine cura de slabire, nu mai vrea sa pape decat f putin. Nu-l stresez, nu vrea, asta e! Si de ce sa arunc bunatate de piure ?
Gabi, mami de D
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!
Blueiris spune:
Buna fetelor.
Parerea mea este ca in vremurile astea (a se intelege: mamici care stau mai mult in casa, pe langa pui, lipsite de socializarea dinainte, care probabil ca inca mai arata gravide in luna a 5-a -vb in numele meu, of course) nu cred ca cineva-si doreste sa fie aliniat si directionat spre un punct ales de altcineva.
De unde-ar mai veni dorinta mamicii de a intra si de a scrie daca stie ca trebuie sa spuna ceva "in sensul asta". Mai bine-ar pune de-o ciorba, "sa mananca si gura sotului ceva bun", decat sa mai intre. Placerea timpului pierdut pe forum (si n-o spun in sens rau) este de a cauta si-a gasi ce doreste ea nu un eventual lider de discutii. Ca treaba prin casa avem o gramada, plus copil de distrat.
Eu nu cred ca cineva isi permite luxul de a sta pe forum cu orele pentru a starni discutii filosofice, pe care sa le si intretina. Mamicile, in general, intra, mai dau c-o poza, se mai bucura la pozele altor bebelusi, mai raspund pe fuga atunci cand stiu si ies.
Eu una nu am absout niciun ajutor. Eu ingrijesc de copil, de casa, de facturi, de lucru de la munca acasa, de sot si chiar nu-mi permit sa stau sa ma gandesc...mai, oare ce as mai putea spune interesant azi pe forum?
Bineinteles, mi-ar face placere sa gasesc un subiect interesant pe marginea caruia sa dezbat dar nu ma supar ca toata lumea e ocupata si nu-l posteaza.
Nu stiu daca m-am facut inteleasa dar, pe scurt, forumul este ok asa cum e. Nu ma deranjeaza cand nu sunt bagata-n seama pt ca n-o iau personal. Mi-ar placea sa cred ca pot intra si posta, chiar asa rar cum o fac, fara sa ma simt prost ca nu am ceva interesant de zis.
Poate sunt mai putin diplomata decat alte fete dar asta e parerea mea.
I-am pupat de bubulici! Vise placute
Mami de Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gogosel/gogosel.jpg)
gogosel spune:
quote:
Originally posted by Eles
Imi cer scuze pt mesajul anterior, dar de fiecare data cand am intrebat si eu ceva s-a trecut peste mesajul meu, asta poate ca nu m-am bagat in discutiile voastre, dar v-am citit mereu.
asta cam asa este! nu vreau sa fiu rea dar si la mine a fost la fel. am impresia de "bisericute".
eu il adorm pe muzica clasica. am cumparat o revista de copii ce avea un cd cu muzica de adormit copii. si functioneaza perfect. dar ii pun cd-ul numai cand trebuie sa doarma ca sa stie ca este timpul pentru nani.
de dat pe picioare ...la fel am facut si eu in primele luni si am vazut ca in loc sa se imbunatateasca somnicul, dimpotriva.
si am renuntat. la inceput a fost cam greu..plansete etc dar acum cand este ora de somn nu mai aud niciun scancet.
pupici!
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
gogosel, mamica
![](mamica.gif)
![](cavaler.gif)
poze noi
![](floare.gif)
Blueiris spune:
Uitasem ceva f important. Alina, iti inteleg foarte bine suferinta legata de catelusa. Mie Dolly mi-a murit cand nu ma asteptam. O saptamana n-am mai mancat decat fortata, n-am mai fost buna de nimic. Acum mai am un catelus care-a ramas la mama. Are deja 13 ani si ma gandesc cu groaza la momentul inevitabil. Imi aduc aminte ca atunci cand a murit Dolly, la vreo saptamana am fost la cosmetica si m-a intrebat tipa de acolo de ce-am slabit. Nu pot sa uit cat de tare mi-a ras in fata si mi-a zis ca nu-i intelege "pe astia cu javrele lor".
Vivela, si eu am momente cand simt ca innebunesc. Poate din cauza ca imi lipseste foarte mult viata sociala dinainte de bebe. Nu stiu. Poate oboseala cumulata, kilele astea multe pe care reusesc cu dieta doar sa le mentin, ca de slabit nu poate fi vorba. Am urlat si eu de cateva ori ln perete ca sa ma descarc. De multe ori o pup foarte apasat, dintr-un soi de amestec de nervi cu dragoste multa. Biata de ea, cred ca se simte agresata, chiar daca eu o pup.
Nu stiu daca exista o reteta a calmului absolut. Mi-as dori s-o gasesc. Pana nu terorizez sotu' din dotare de tot...
Oana, eu la Ikea am vazut scaunele de-alea mititele. Sunt ieftine.
Mami de Maria
Blueiris spune:
quote:
Originally posted by gogosel
eu il adorm pe muzica clasica. am cumparat o revista de copii ce avea un cd cu muzica de adormit copii. si functioneaza perfect. dar ii pun cd-ul numai cand trebuie sa doarma ca sa stie ca este timpul pentru nani.
Eu am apucat sa iau ultima revista superbebe cu cd. Adoarme invariabil cu cd-ul ala pus. Si mie-mi place foarte mult. Vreau sa merg la baby expo saptamana viitoare caci am inteles ca poti cumpara toata colectia de la targ. O iau ca o investitie! Adoarme bebe de numa.
Mami de Maria
Blueiris spune:
Cafera, ma tin de o gramada de timp sa-ti cer poze cu tine. Fata ta cea mare are o figura foarte interesanta si sunt curioasa daca seamana cu mamica. Daca vrei, dau la schimb
Mami de Maria