Strumfi de iulie-august 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
cafera spune:
Pandaaaaaaaaa, la fiecare postare de-a ta trebuie sa ma uit la semnatura, ca imposibil sa nu vad ceva frumos. Si de data asta a fost o incantare.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
X-ray spune:
oana-ghinetz e de super bine!
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
panda77 spune:
cafera,
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
Lia tu spuneai ca Una nu mananc decat 1-2 linguri de legume. La mine Andra a inceput sa manance legume dupa ce am pus putin iaurt in ele. Ii place foarte mult iaurtul. Noi mancam ciorbele cu samntana.
Eles eu stiu ca daca consume mult morcov ajungi la pigmentarea pielii. Deci e bines a nu se faca excese. Eu ii pun des Andrei sin u sunt probleme. Iar lui Alex ii place foarte mult sucul de morcov cu mar.
Ashersa sa incerci sa-i dai mancare cand e flamand. Andra daca primeste titi cand vine de afara nu mai vrea mancare.
diane_dun, olguttza multumesc frumos .
panda am admirat si eu o dulceata de fetita.
La mine nu merge sa-i dau jucarii la masa. Am incercat azi si nu a mai vrut sa manance. Dup ace am scapat de ele a mancat fata tot (dar a trebuit sa pun o ligurita de iaurt in mancare).
Legume si eu folosesc congelate. Imi e teama sa ii dau din conserve.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
mi_a spune:
Asa cum am promis, am revenit cu 2 retete care sper sa va placa:
Budinca de orez
1. 1 mar feliute+ o jumatate de gutuie rasa+ unt cat o aluna+ scortisoara
2. intre timp pe aragaz se pun 2 linguri de orez cu apa mai multa si las sa fiarba pana scade si se inmoaie orezul
3. amestec 1+2 si dau la cuptor pana scade apa de tot
Budinca cu fidea , branza si mar
1 cub fidea fara ou
2 mere golden
branza din 400 ml de lapte
putin unt, scortisoara
Merele rase cu untul si scortisoara se dau la cuptor cat timp fierbe fideaua si se face branza. Se amesteca bine fideaua cu merele si branza si se dau la cuptor timp de 10 min.
Aceste retete sunt salvate de mine mai de mult de la topicul mamicilor de albinute si bondari de martie -aprilie .Eu inca nu i-am facut lui Mihai, cred ca o sa incep pe la 9-10 luni cu mancarurile mai "sofisticate".
Olguttza si Stefania,va multumesc pentru cuvintele frumoase!
Mihai (8 luni) si mami
violetan spune:
Cafera, lia, de acord cu voi!
Alina.a, esti tare dulce!
Eles, vad ca au raspuns deja multe fete . Sa-ti zic si eu: salteaua la noi e fix la fel ca inainte. Diferenta e ca am coborat nivelul. hihi. Cu adormitul e variat: bona il adoarme pe perna, eu il pun langa mine si-l mangai pana adoarme. Dureaza ceva, pt ca de obicei il apuca joaca.
Otim, apropo de decalotare, la noi a venit asistenta si, fara sa am timp sa cracnesc l-a decalotat rapid. Logic ca a bazait rau de tot dar de atunci pare mult mai ok decat pana la acel moment. Sper ca nu va fi nevoie si de interventia dr...Cu controalele, eu chem acasa dr lunar plus de cate ori mai simt eu nevoia. Acum de ex astept sa vina si dr si asistenta cand va face 8 luni.
Pup la toate fetitzele si la strumfei.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
ce activitate intensa! abia am avut timp sa citesc din urma. l-am dus pe andrei la dr si se pare ca e "traheo bronsita" si ca atare ne-a dat antibiotic. nu prea sunt eu de acord cu antibioticele la asa varsta mik insa se pare ca n-am incotro. in rest e bine 9.600 kg si 74 cm.
otim ref la decalotare pediatra mi-a tot zis sa-l decalotez fortzat(sa-l duc la dr nu eu) insa am ales sa nu fac asta pt ca am impresia ca intervin fortzat intr-o chestie care ar trebui sa se rezolve natural si firesc. atata vreme cat face pis in jet gros, nu are dureri sau alta "jena" eu nu cred ca intervin in vreun fel. ma gandesc ca mai demult nu se "decalotau" baietzeii la gramada, nu? sper sa nu gresesc in vreun fel! om vedea!
mi/a draga nu mai stiam nimk de tine. observ din postarile tale un aer mai optimist. pupici!
alina.a foarte bine ca va ganditi sa-i luati elisei un prieten patruped.
eu personal am avut niste zile mai stresate! se pare ca motivul a fost sindromul PM. m-am simtit tare naspa si fizic si psihic, mi se parea ca nimik nu fac cum trebuie, ca nu sunt o mama buna pt ca ma enervez repede, etc, etc.
*mihaela*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
oana daca andrei refuza mancarea, revin peste o ora , doo cu ce-a refuzat.
azi andrei are 8 luni. asa repede trece timpul asta!
*mihaela*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
azi andrei are 8 luni. asa repede trece timpul asta!
*mihaela*
![](birthday.gif)
Simo
![](al9leacer.gif)
![](copilas.gif)
Viata unei fetite de 4 ani - haideti sa o salvam
Ioana75 spune:
Ma bucur ca a ramas cu no rules, no leader.
mihaela, la multi ani lui Andrei!
oaana, la ikea sint inaltatoare ieftine si bune.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei