Test de sarcina ambiguu
Raspunsuri - Pagina 3

adc spune:
quote:
Originally posted by cristina79
buna fetelor,
am facut ceva mai devreme testul barza, chiar 2 am facut si nici unul nu s-a validat, ma refer la faptul ca nu a aparut nici o liniuta, nici c-ar fi pozitiv nici c-ar fi negativ.
vi s-a intamplat asa ceva?
nu l-ai tinut destul de mult in urina si aceasta nu a ajuns in zona cu reactiv. Incearca sa urmaresti cum betisorul se "umezeste" progresiv pe masura ce il tii acolo. Cand partea umeda depaseste zona celor doua linii poti sa il scoti. Din pacate testul folosit "partial" nu mai da rezultate corecte, asa ca va trebui sa iei altul.
Bafta!
Adc cu Printesa Andra (18.02.2006)

ema1122 spune:
Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.Pe 14 am facut un test de sarcina pozitiv, clar pozitiv. Pe 15 seara am repetat testul si era slab pozitiv. 16 dimineata , tot slab pozitiv. Pe 16 am fost la test de singe care a iestit negativ. Apoi am repetat testul de sarcina si a iesit din nou negativ si de atunci asa este. Am avut simptome, mult, la echo s-a vazut endometru de 17 ingrosat. Ce ar putea fi ? Nu am gasit pina acum nici o explicatie ? E poisibl sa fi fost eroare , e posibil sa fi fost sarcina ?

Amabella spune:
Am si eu o intrebare: ati auzit de cineva, concret, nu din reviste sau de pe net, care sa fi avut test de sarcina fals negativ?
Sa va zic povestea mea, pe scurt: mie imi venea de regula ciclul la maxim 31 de zile, si asta de cateva luni, de cand am inceput sa iau Branca ursului, ca inainte venea in a 30-a zi. De fapt, de cand mi-a venit ciclul dupa ce l-am nascut pe baietelul meu Rares nu a venit niciodata mai tarziu de a 31-a zi. Adica de 1 an si 7 luni. Iar inainte de sarcina, de ani buni de zile, nu a mai venit mai tarziu de a 32-a zi, decat cand am avut un chist ovarian. Acum nu am nici chist, ca am fost la eco acum vreo 2 saptamani. Nu am nimic. Dar mi-am facut ieri, in a 33-a zi de ciclu, un test Clear blu, care a aratat negativ. Si nici acum nu mi-a venit.
Nu a inceput nici macar spotting-ul de care am tot avut parte de mai bine de 1 an in fiecare luna. Vreo 2 zile inainte sa se declanseze menstra, uneori chiar si cu 4 zile inainte (dar se oprea dupa 2), eu aveam spotting, apoi se declansa menstra ca lumea. Acum nu am nici macar din ala. Nu mai inteleg nimic. Ma intelegeti ca sunt ani de zile de cand nu am mai avut o astfel de intarziere, fara sa am chist si fara sa fiu insarcinata?
Deci, revin cu intrebarea: ati auzit de cineva cu test de sarcina fals negativ? Vad ca voi nu prea faceti Cler blu. E vreo problema cu el?
Luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea

miereamara spune:
Mie mi s-a intamplat.La un ciclu neregulat (25-35 de zile), am facut doua teste in ziua 29 (cam la 7 zile de la ovulatie) unul a iesit negativ si unul pozitiv, dar f.f. slab. A doua zi am mai facut doua, care au iesit pozitive.
Ceea ce vreau sa subliniez, este ca testul poate sa iasa negativ din cauza concentratiei insuficiente de hormoni din organism (sarcina prea mica). Sarcina mea este mai mica cu 7-8 zile decat ar fi trebuit sa fie, deci ovulatia a fost mai tarziu cu o saptamana decat normal.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby

adc spune:
Perfect de acord cu miereamara.
Un test facut prea devreme poate fi fals negativ.
De fapt scrie si pe prospecte ca in absenta ciclului se recomanda repetarea testului peste 2-3 zile chiar daca a iesit negativ.
Adc cu Printesa Andra (18.02.2006)

CHOWPERSA spune:
quote:
Originally posted by cristina79
buna fetelor,
am facut ceva mai devreme testul barza, chiar 2 am facut si nici unul nu s-a validat, ma refer la faptul ca nu a aparut nici o liniuta, nici c-ar fi pozitiv nici c-ar fi negativ.
vi s-a intamplat asa ceva?
Asta inseamna ca a fost facut incorect.
Iar la testele barza nu confundati a doua liniuta pala(dar la grosime la fel cu prima) -ceea ce inseamna ca testul este clar pozitiv cu o a doua liniuta foarte subtire si putin vizibila(numai la lumina buna)care apare la mai mult de 15 min de la efectuarea testului - reprezinta un test negativ.
Daca aveti dubii luati o alta firma si o sa va convingeti daca sunteti sau nu insarcinate.
Dar va spun din proprie experienta(faceam 3 teste de sarcina pe luna si alte 2 cutii de teste de ovulatie) ca la barza asa apare dupa 15min.-dar cand se pozitiveaza cu adevarat se vede diferenta.
Succes.
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

HANDREINA spune:
iti intarziase?la cat timp ai facut testul ?eu una am facut 3 teste pana acum si cei drept ies slab pozitive,dar doctora zice ca nu e sarcina,ca acest test nu e concludent decat dupa ce iti intarzie recunosc ca l-am facut dupa 8 zile de la conceptie.poate fi el pozitiv?

Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Si la mine testul barza s-a poztivat dupa vreo 8 minute....si dupa cum se vede in semnatura sunt cu bebe la purtator. ========== Corina ![]() My baby Albumul meu |