Buna zina :D. STIRI din Summitostan
Raspunsuri - Pagina 5
sirimie spune:
Mie mi-au placut anarhistii de la tembelizor. O fata cu parul rosu, si un baiat cu ochiul umflat. Asa da anarhisti care se opun globalizarii
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
kid spune:
Au venit ieri la mine la usa 2 agenti de paza sa-mi semnaleze ca am ceva in geam, daca sunt draguta sa le spun ce e. Era vorba de o pereche de role curatate cu cateva zile inainte si puse la uscat. Ne-au rugat sa le mutam, iar al meu ii intreaba cine le-a vazut, daca e vorba de un lunetist, la care ei raspund, in cor ca nu, i-a sesizat un cetatean.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
papadie spune:
Kid cica Macedonia isi ia jucaliile si pleaca. Vezi sa nu se naraveasca si la rolele tale:)))) trebuia sa le arati un pampers cu kk si sa le zici ca tu dai direct cu bombardeaua biologica nu stai iontr-o amarata de carabina pusa-n geam...asa ostentativ iti dai seama ce s-au mai chiombit aia la fereastra voastra?:))
bine ca n-au fost indeajuns de nervosi ca intai sa traga si apoi sa intrebe cum va cheama...
papadie, zen-sei
Ortansa spune:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",cele mai importante doua clipe ale vietii mele.
I've gt you under my skin
pitzinuca spune:
kid, nu pot sa cred.
uitati si ceva haiosesc, postasem la celalalt, dar acolo sunt muuult prea seriosi oamenii:
http://www.boo.ro/2008/03/16/sniper-position-for-rent-during-nato-summit/
enjoy
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
papadie spune:
Kid eu sunt chiar ingrijorata!!! Te rog verifica daca mai ai rolele:)))
In rest, misuna prin Summitostan complotistii din hala, rai si multi Aproape 50!!!
Bombe, zvonuri, rivulutie: SUSPECTOSENII. pariu ca dupa detonare o sa zboare pan Baneasa confetti din coji de cartofi si ceapa?
Ce n-au inteles specialii lu' Bush e ca noi putem atenta la president cu maidanezii, cu gainatu' de cioara si cu maneaua. De astea nici bunul Dumnezeu nu-l poate scapa!
papadie, zen-sei
xenocid spune:
Eu n'am inteles de ce aia de se'ntalneau prin beciuri au fost prezentati la TV drept manifestanti anti-NATO cand imaginile de la fata locului aratau clar un protest impotriva igienei personale!
papadie spune:
xe
SASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE vine Putin! Speram din toata inima sa SI plece! Multumim!
dar, minune! Exatraordinaaaaaaaaaaaaar a renascut gaina care face pui vii -din redactia evz- care ne zice in articolul de fond cu poza: ca delegatia Macedoniei a plecat! Desi la tv inca-i mai vedem pe la Palatul Parlamentului:))) Meiiiiiiiii draga vedeti ca poza e de la venishi, nu de la plecashi.Olelicaaaaaaaaaaa
papadie, zen-sei