Buna zina :D. STIRI din Summitostan

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Mie mi-au placut anarhistii de la tembelizor. O fata cu parul rosu, si un baiat cu ochiul umflat. Asa da anarhisti care se opun globalizarii

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Au venit ieri la mine la usa 2 agenti de paza sa-mi semnaleze ca am ceva in geam, daca sunt draguta sa le spun ce e. Era vorba de o pereche de role curatate cu cateva zile inainte si puse la uscat. Ne-au rugat sa le mutam, iar al meu ii intreaba cine le-a vazut, daca e vorba de un lunetist, la care ei raspund, in cor ca nu, i-a sesizat un cetatean.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

kid, !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Kid cica Macedonia isi ia jucaliile si pleaca. Vezi sa nu se naraveasca si la rolele tale:)))) trebuia sa le arati un pampers cu kk si sa le zici ca tu dai direct cu bombardeaua biologica nu stai iontr-o amarata de carabina pusa-n geam...asa ostentativ iti dai seama ce s-au mai chiombit aia la fereastra voastra?:))
bine ca n-au fost indeajuns de nervosi ca intai sa traga si apoi sa intrebe cum va cheama...

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",cele mai importante doua clipe ale vietii mele.

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

exceptionala faza cu rolele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

kid, nu pot sa cred.

uitati si ceva haiosesc, postasem la celalalt, dar acolo sunt muuult prea seriosi oamenii:

http://www.boo.ro/2008/03/16/sniper-position-for-rent-during-nato-summit/

enjoy

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Kid eu sunt chiar ingrijorata!!! Te rog verifica daca mai ai rolele:)))
In rest, misuna prin Summitostan complotistii din hala, rai si multi Aproape 50!!!
Bombe, zvonuri, rivulutie: SUSPECTOSENII. pariu ca dupa detonare o sa zboare pan Baneasa confetti din coji de cartofi si ceapa?
Ce n-au inteles specialii lu' Bush e ca noi putem atenta la president cu maidanezii, cu gainatu' de cioara si cu maneaua. De astea nici bunul Dumnezeu nu-l poate scapa!

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Eu n'am inteles de ce aia de se'ntalneau prin beciuri au fost prezentati la TV drept manifestanti anti-NATO cand imaginile de la fata locului aratau clar un protest impotriva igienei personale!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

xe

SASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE vine Putin! Speram din toata inima sa SI plece! Multumim!

dar, minune! Exatraordinaaaaaaaaaaaaar a renascut gaina care face pui vii -din redactia evz- care ne zice in articolul de fond cu poza: ca delegatia Macedoniei a plecat! Desi la tv inca-i mai vedem pe la Palatul Parlamentului:))) Meiiiiiiiii draga vedeti ca poza e de la venishi, nu de la plecashi.Olelicaaaaaaaaaaa

papadie, zen-sei

Mergi la inceput