Buna zina :D. STIRI din Summitostan

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by buli

quote:
Originally posted by iileana
Io vreau sa va povestesc despre perioada pre-summit, joia trecuta, cind fiu-miu, care obisnuieste sa culeaga de pe strada saibe, suruburi, monede de 5 bani, a reusit sa se procopseasca ccc cu un trofeu inedit: o moneda de un eurocent. . Da da, pe Calea Victoriei, in fata unei farmacii.
Consider ca sintem pe calea cea buna!

o copeica n-a gasit?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

ba da. dar nu era o copeica ci un LEU strain si nu l-a gasit ci l-a pierdut. prin buzunarire
_
Iconul zilei:
Io edit si edit si geaba ca tot imi intra iconul ala cu "i lav u". agenturilii ashtea ...tztztz

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by lunna27
mie mi se pare oarecum haios,dita-mai Sumitul international,vorba aia...oameni din intreaga lume,si vine Base si vorbeste in romaneste Eu una,sa fiu in locul lui,mi-as fi perfectionat lb engleza.Vorba aia,e presedinte

da ce crezi..daca era o reuniune Ro-China-Koreea vorbea chineza sau koreeana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
mie mi se pare oarecum haios,dita-mai Sumitul international,vorba aia...oameni din intreaga lume,si vine Base si vorbeste in romaneste Eu una,sa fiu in locul lui,mi-as fi perfectionat lb engleza.Vorba aia,e presedinte

dupa cateva paharele de rom alb cre' ca vorbea in Yin Yang

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

da, breh, am vazut si eu ca s-o bagat emoticonu', da' l-am lasat ca oricum o iubesc pe iileana :))

edit: am citit ca o sa le cinte loredana groza. daca era in bulgaria, pb cinta "ken lee"

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

de mult nu am mai ras asa:) pe antena3 a aparut un nene din Iasi anarhist cica parca era Divertis show si se plangea saracu' de manierele "cagulatilor"super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:

eu consider ca la astfel de intalniri la nivel international,e normal sa se vb lb engleza.Acuma nu stiu,poate el merge pe alt principiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Sunteti pricinosi.
Base e presidente de tara in care limba oficiala e romana, nu engleza.
Bushica ar trebui sa o lasa mai moale cu visichiul ca altfel ciroza hepatica il paste
De Sarcozy nu mai zic ca nu imi permite regulamentul DC
Iar tanti Merkel e o copie palida a lui Margaret din vremurile in care Marea Britanie mai avea ceva de spus si in afara sa ingane pe americani

Asa ca mai lasati-ma cu astia de se lauda ca sunt primii oameni din Stat.
Macar sa fi avut decenta sa gaseasca niste personaje mai credibile in rolurile respective.

In alta ordine de idei, mi se pare ca summitul asta nu e chiar asa un lucru rau pentru noi.....

Edit: eu nu ma pot uita le teveu ca dorm copii asa ca, va rog, dati cat mai multe detalii

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nici gand sa trebuiasca sa se faca de ras Base cu engleza, mai safe este sa ai un translator. nici Sarkozy nu a vorbit engleza in intalnirea cu Regina Elisabeth.

la noi deliciul diminetii - ca al doilea oras calcat de Saminato (cum ii zice fi-miu) - a fost orasu' cu trafic ca duminica dimineata si politai nervosi. venit Bush, oprit traficu peste tot, trecut pe Tomis, salutat din mana (cica), dus la neptun, intors, dat drumu la trafic. macar nu mai ploua cu bulbuci ca ieri si azi-noapte. oare o fi aparut si curcubeu' la neptun?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

De ce sa trebuiasca sa vorbeasca Basescu in engleza? Daca ar fi vorbit-o bine as fi inteles, dar asa, cum naiba sa se perfectioneze??? PArintii vostri ar invata engleza sau o alta limba peste noapte daca ar ajunge intr-o functie importanta? Nu-mi place de Basescu, dar hai sa nu-i cautam nod in papura acolo unde nu e cazul. Nu mi se pare rusinos ca nu vorbeste engleza si decit sa scoata cine stie ce perle mai bine se bazeaza pe translator. SI by the way, Bush stie vreo limba straina? :)

Mergi la inceput