FIV 172
Raspunsuri - Pagina 7
Anca Wish spune:
Kora, eu sunt cu ochisorii pe tine si ma rog sa-ti fie bine si sa ne dai vestea cea buna.
Apropo de puregon, M. imi spunea ca puregonul face ovule mai de calitate decat gonalul, dar se da gonal din cauza pretului mai mic. Sper ca la tine sa aiba efect maxim.
AnaP (daca mai citesti pe aici), Pisix, Valeria, Ela28, Valeria 72, Daniela b...bafta tuturor, fetelor!
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
maria215ro spune:
Kora, nu am intrebat pt ca m-am dumirit abia acasa.Va intreb, pt ca asa cum spui si tu, am vazut ca fetele au facut stimulare si in ziua pregnilului(cele care faceau stimularea dimineata).Normal mi se parea sa fac si sambata.A mai fost cineva in situatia asta?Va rog sa-mi raspundeti.
KoraPop spune:
Anca am simtit vorbele tale spuse din suflet,multumesc mult de tot!Tu ce mai faci,cum merge cu dosarul?
maria pt linistea ta sufleteasca incerca sa dai tel sa intrebi sau du-te maine pana acolo dimineata cand face eco.Nu ii cunosc stilul profului,dar presupun ca ti-ar fi spus explicit sa faci si stimularea dimineata daca ar fi trebuit,nu stiu,imi dau cu parerea,eu cred ca in locul tau ori as suna,ori m-as duce pana acolo maine dimineata.Nu ai nevoie acum de nici un stres suplimentar.
Kora
CARPE DIEM!
ana_p spune:
Anca, sigur ca mai citesc, aici sunt, insa in umbra, dupa o perioada grea pentru mine (asa cum a scris Kora am facut operatie deschisa de fibrom...)
Kora, stii ca iti tin pumnii stransi, tie si tuturor fetelor curajoase si optimiste.
Numai bine tuturor!
Ana
buluna spune:
Multumesc pentru raspuns.
Oricum, indiferent unde ajung sa fac FIV, trebuie sa fac acelasi drum de 6-7 ore. Imi puteti spune cum decurge procedura, sa stiu la ce sa ma astept?
Dupa ce fac analizele(sper sa le faca ei acolo, la clinica - Cluj sau Szeged), se incepe stimularea, nu? Trebuie sa merg acolo sau pot face tratamentul acasa? De fapt, m-ar interesa de cate ori trebuie sa merg, la ce interval, sau cat trebuie sa stau acolo?
Nu am facut niciodata, am citit franturi...si nu reusesc sa-mi fac o idee clara.
Stiti cum este cu serviciul...si vreau neaparat sa fac FIV cat mai repede.
Va multumesc, sunteti niste dragute si va doresc numai bine, sa reusiti sa tineti, cat mai repede, bebelusii in brate.
Va pup,
Buluna.
KoraPop spune:
ana las' ca in curand urmeaza si pt tine fiv-ul norocos,presimt eu!
Fetelor va scriam nu demult despre Teodoran care dupa un fiv reusit acum e gravida natural.Vestea minunata e ca e cu gemeni!!!!!!!Teodoran sarcina cat mai usoara si bebelasi sanatosi!!!!!!!!
Kora
CARPE DIEM!
medamaya1 spune:
Doris, durerea asta de cap, la mine a fost de bine, ai vazut ca si la Liana, asa ca multa multa bafta, tinem pumnii strinsi tare tare
Multa bafta tuturor aflate in focuri
Teodoran, bravo mamico, sa fi-ti sanatosi toti 5
Meda
Anca Wish spune:
Kora, ai simtit bine: chiar au fost scrise din suflet. Luna asta voi depune dosarul. Sper sa fim amandoua mamici in acelasi timp. pup fata.
Ana, ma bucur ca esti aici si regret ca ai probleme. Dar, poate iti va scurta drumul spre un bebe frumusel ca tine. Sanatate multa si recuperare usoara!
Bafta multa tuturor!
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
Blanche25 spune:
Fetelor va asteptam astazi cu BHCG mari mari!
Anca sa fie intr-un moment bun si sa devii mamica cat mai curand!
Blanche25 spune:
WOOOOOOOWWWWW CE VESTE INCREDIBILA TEODORAN!!!!!!!!!!!!!!! DOAMNE CE EMOTIONANT!!!! SA FITI SANATOSI!!!!