FIV 172

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Doris , succes. Iti suntem alaturi si tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Doris succes! Iti tin pumnii, fac galerie , abia astept sa sarbatorim maine o noua mamica printre noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Korapop multa bafta...sa te ajute Dumnezeu sa ti se implineasca visul si la anul sa iti strangi puisorul in brate

www.flickr.com/photos/15923681@N07/2379746318/" target="_blank">POZE NOI

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Cristinici doar ma stii ca nu am stare
Iana_mari si eu stiu ca vine dupa 7 aprilie in tara, dar ar mai fi o varianta sa o prinzi la Giulesti. Poti sa faci programare la fetele de la FIV, la asistente, in cazul in care la cabinetul ei nu mai poti prinde o programare.
Eu stiu ca la Giulesti o saptamana este embriolog dr. Cocei si o saptamana dr. Dascalescu, asa ca fiecare cum are noroc. La mine a calculat dr. Cocei data probabila a ET-ului si mi-a zis ca va fi in tara atunci. Eu cel putin asa sper!!! Acum nu mai conteaza, mie mi-e indiferent cine va fi embriolog!
Catalina2307 felicitari inca o data si sarcina usoara!!
Doris71 multa bafta iubita!

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Fetelor, am venit de la eco z12.M-am cam dezumflat.Am cativa foliculi de 16,5 si 17,5 si vreo 4-5 intre 10,5 si 12,5.Mi-a zis sa mai fac si maine injectiile si pregnylul sambata.Luni va fi punctia.Nu stiu de ce nu prea au crescut foliculii astia in ultimele zile.Voi ce parere aveti, ii pierd pe aia de 16 si 17?
KINETA, te astept cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anastacia spune:

La toate fetele.Am si eu o intrebare ,vad ca va pricepeti
Am facut diphereline 3.75(inhibare) in ziua 21 si nu mi-a mai venit CM.sunt in z29 si eu am CM z26-z27 regulat.Nu stiu ce sa fac ?Sa mai astept sau sa sun doctorul? Voi ati patit asa ceva?
Parca nu mai am rabdare sa incep stimularea.
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.
Bafta la toate fetele care sunt in plin proces ,sa fie cu ochisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Anastacia, da, nu te impacienta, se intampla frecvent. Daca intarzierea depaseste 3 zile, de obicei, medicul prescrie Duphaston pentru provocare. Unde si cu cine faci procedura?

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Claudia_prea te-am trecut pe listuta,bafta multa!
Moni si eu ma gandesc mereu la Andicu si la FSH-ul ei,sper sa am si eu acelasi noroc ca si ea...
Cristal sper sa imi poarte noroc dipherelinele de la tine!Cand vii pe la mine?
Luca te asteptam cu bhcg de gemenasi!!!Am murit de ras cand am vazut ce ai scris: culmea fiv-ului-sa faci tripleti cu doi embrioni implantati!
Ela28 nu prea conteaza ca sunt in limite cu fsh-ul,daca e la limita superioara nu e bine,dar eu stiu ca daca DD vrea,un ovocit de calitate tot va fi.
Dariela e mult prea devreme pt galerie,dar multumesc mult!Am vazut ca ai facut histero si te pregatesti pt laparo pt sigilarea unei trompe.Bafta maxima si dupa laparo bebe urgent!!!
Iana mai ai un pic si incepi si tu la cm urmator presupun.Tin pumnii stransi!
Ioanatugs bafta si tie in continuare!La Dona stiu ca se gaseste diphe,dar la bucata nu cred sa se dea in vreo farmacie.Sa ne dai vesti bune maine daca faci eco pe undeva!
Kineta te asteptam cu vesti bune!!!
Maria215ro daca luni ai punctia o vei face cu d-na Dascalescu,mi-a spus si mie dr. Cocei ca e plecata pana pe 7 aprilie,sper ca marti dupa eco,in 8 aprilie sa o gasesc la Giuly.Nu cred ca ai sa pierzi foliculii de 17,5,respectiv de 16, nu intotdeauna in timpul stimularii cresc cu 2mm/zi ( cum cresc in mod natural),asta am verificat-o eu,asa ca ai sanse sa fie pe luni niste foliculi grasi si frumosi si cu ovocite mature.Tin pumnii!
Doris si pe mine ma doare capul cand trebuie sa vina cm.O fi de natura hormonala zici tu?Iti doresc ca de data asta sa fie dureri cauzate de alceva….de ce iti doresti tu cel mai mult…
Liana ce mai faci oltenca draga?
Buluna aici nu ne permitem sa influentam pe nimeni in alegerea unui dr sau a unei clinici;bineinteles ca fetele care au reusit la un dr. ti-l vor recomanda pe acela, statistic vorbind la Szeged sunt multe reusite,vorbeste si cu fetele de la FIV in Ungaria;eu cred ca si in Cj sunt medici buni si cu rezultate foarte bune.E alegerea ta si a sotului tau…Bafta multa!
Cristinici tu cand ai testul?Stii ca eu tin pumnii stransi si pt tine!
Betty78 multumesc frumos!Sanatate multa tie si feciorului tau frumos foc!

Eu ma injectez "cu drag si spor",am facut si jumate de diphe dimineata si dupa-masa la ora 18 incep cu puregoanele.Sunt foarte curioasa ce efect vor avea asupra mea,pana acum nu am mai facut stimulare decat cu menogon si gonal f.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

KORA,sa fie cu noroc injectatul si sa se lase cu bebe.
Ce sa zic, mi-e cam teama pt ca vad o mare diferenta intre dimensiunile foliculior.Acum 3 zile erau cam de aceeasi dimensiune, iar acum uite ce diferenta.Mai am o nelamurire.Daca eu fac injectiile la 7.30 am( maine va fi ultima zi de stimulare), pregnilul mi l-a dat sa-l fac sambata la 22.00.Deci este o diferenta de 36 ore intre stimulare si pregnil.Mi se pare cam mult, voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

maria nu ai intrebat daca sa mai faci si sambata dimineata stimulare?Sunt cazuri cand in ziua cu pregnylul se mai face si stimulare totusi.Daca big M a studiat schema si ti-a zis sa faci asa,inseamna ca trebuie sa il asculti,nu iti mai face ganduri negre,va fi bine.Estradiolul il poti face maine cu taxa de urgenta sa vezi cum stai si oricum pana luni foliculii,respectiv estradiolul mai cresc.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput