FIV 172

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Maria215ro, Dr. Cocei este plecata pana luni 7 aprilie. Probabil vei face cu alt doctor. Multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Fetelor, din cate stiti, e vreo problema daca zbori cu avionul la 2 saptamani dupa ET? Stiu ca e problema in ultima parte a sarcinii, dar la inceput?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Doris, iar am calculat pe degetzele, esti Z10 maine, plus transfer la Z3, deci baga bhcg cu incredere, si eu am facut la fel. E drept ca ma sage-femme a avut o privire foooarte intrigata cand i-am zis ca era doar Z10, se pare ca frantuzoiacele sunt tare cuminti si asteapta pana la Z14, ce sa le fac eu daca ele nu citesc pe "desprrrecopii" (asa pronunta co-autoru') sa stie ca e ok din Z10?:) Mult succes, Doris, asteptam vesti bune, ca eu nu am renuntat la profetia cu perioada vacilor gestante! :)

Catalina, nu, nu am dureri. N-am avut deloc, de fapt, nici pe perioada stimularii, nci dupa punctie, nici dupa ET, nici acum - doar vagi intepaturi si, inainte, unele stari de "incordare" pe care eu le consider induse pe fond psihic. Ziceai de iritatie din cauza progesteronului, habar nu aveam ca e posibil sa faci asa ceva. Chiar, e o chestie pe care am vrut sa o lamuresc, dar uitam mereu. Fivettes, eu nu imi dau seama daca mie mi s-a analizat progesteronul in timpul asta - nu imi amintesc sa il fi vazut pe vreo lista de analize. Plus: din ce am citit eu, voi luati cate 6 progesteroane, eu doar doua, si inainte si dupa aflarea rezultatului (daca nu cumva or fi dozari diferite - eu iau "Estima Gé 200 mg Progestérone naturelle micronisée"). Credeti ca mi l-au dat asa, fara analize, din principiu, ca pe acid folic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Mai fetelor haideti ca m-am zapacit cu calculele
Eu nu mai inteleg : testul se poate face in Z 10 de la punctie sau de la ET ?
Pentru ca atunci nu mai are logica in cazul transferurilor cu blastocisiti

Eu am realizat acum ca nu stiu cand pot face testul

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Luca mie mi-au facut progesteronul in ziua punctiei. Atunci am inceput si tratamentul cu utrogestan . in prima zi 4, a doua 6 si din a treia 8. Ieri doctorul mi-a spus sa continui inca o luna cu ac. cantitate.

La doua saptamani dupa ET poti zbura fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Catalina, multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

quote:
Originally posted by pisix

Mai fetelor haideti ca m-am zapacit cu calculele
Eu nu mai inteleg : testul se poate face in Z 10 de la punctie sau de la ET ?
Pentru ca atunci nu mai are logica in cazul transferurilor cu blastocisiti

Eu am realizat acum ca nu stiu cand pot face testul

Z(minimum)10 de la ET in cultura normala (decent este un minimum Z11, medicii recomanda Z14).

Are logica, in cazul culturii lungi, embrionii sunt mai "varstnici", deci placenta se creeaza (...daca se creeaza) mai repede, plus ca asteptarea beforeET fiind mai lunga intre timp se elimina substantele care pot perturba analiza, deci, pentru maestrele nerabdarii ca noi:)), se poate face tesul pe le Z7/8 afterET (precum Catalina).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Pisix se poate face in Z10 de la ET analiza HCG , nu mai repede ca poate sa mai fie influentata analiza de pregnyl.Si nusy a facut tot in Z10 si a iesit 87 parca si OK insarcinata. La transfer de blastocit nu stiu, dar mi se pare cam devreme in Z7. Daca asa i-a recomnadat dr Catalinei, asa o fi.
Kineta tin pumnii, nu te mai agita.
Ioanatugs nerabdatoare mai esti.
Kora ai intrat in linie dreapta, te asteptam cu vesti bune.
Luca stiu ca exista in biblie o parabola, a carei cz este ca e bine sa te rogi cu cuvintele tale lui DD, important e sa o faci.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Ahm, m-am prins ...
Deja ma gandeam ca e Z 10 de la puctie si calculam cu bucurie ca saptamana viitoare am test ...

Merci fetelor, asteptam cuminti ce sa facem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Catalina2307, Liana30, LucaLuca, ptr. sugestii, am fost in farmacie si mi-am cumparat un test de gravidanta. Nu stiu daca am sa am curaj sa-l folosesc maine. E greu sa stai in starea asta dar parca mai greu e sa ai un test negativ in fata ochilor. Acum as vrea sa ma culc si sa ma trezesc luni dimineata(daca s-ar putea ce bine ar fi).

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput