FIV 172
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anadomnica/anadomnica.jpg)
anadomnica spune:
LucaLuca - la ce parinti hotarati au gemenii tai... cred ca nici nu va fi cazul de voma (hotarat lucru, ca daca la un stranut tata se agita... atunci sigur bb-ii vor intelege ca nu e cazul sa-ti creeze stari de ). Sanatate multa si
Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
antosit spune:
Salutari!
Multumesc fetelor ca v-ati dat cu parerea despre rezultatul analizei de progesteron,am tot sucit pe toate partile si il voi mai repeta si cu a zi ininte de et (cand o mai fi si asta!) pt. ca mi se pare totusi mic si voi ruga dr. sa mai umble la tratamentul de sustinere!Sa aveti o saptamana frumoasa si numai cu vesti bune!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
maria215ro spune:
Fetelor, am venit de la punctie.Am 5 ovocite.Va multumesc pt incurajari, KINETA, tie in mod special pt PM.
kineta spune:
MARIA,este bun rezultatul,si cred ca vei avea 4 daca nu 3 embrioni de calitate,te asteptam cu vesti bune si maine
. ITI voi trimite mai pe seara un PM.
Karla
KoraPop spune:
maria215ro felicitari pentru cele 5 ovocite!Maine asteptam primele vesti cat mai bune despre puisorii vostri!
Kora
CARPE DIEM!
kineta spune:
AM o problema,s-a mai confruntat cineva cu asta?
,mi-au revenit acum cateva zile problemele mai vechi legate de niste hemoroizi interni,pe care cred ca-i am,si odata cu acestia mi-au aparut si sangerarile la scaun,si care sunt destul de accentuate,nu stiu ce sa fac,am mai folosit niste unguent Hemorzon(dar care contine si tetraciclina),si cateva caps detralex,este bun pt insuf venoase si pt hemoroizi,si are si putin fier. DACA nu as fi fost in per de dupa ET ,nu-mi faceam probleme prea mari pt ca stiam ce sa fac,dar asa,nu stiu ce am voie sa iau si ce nu,in pierderi de sange oricum se mai si fier-tardiferon,ca altfel ajung la anemie mare,nu stiu ce parere aveti,daca sun la spital unde sa intreb sau pe cine? CA daca continua totusi sangerarea ,nu stiu daca e bine sa nu iau nk.
Karla
madalina28 spune:
Vineri eu cu Andreea (Aniast) vrem sa venim in Bucuresti la BabyExpo si ne gandeam ca poate organizam o intalnire cum se faceau pe "vremuri",Andrada organizatoarea ce zice???
Meda .
Va tin pumnii tuturor fetelor in focuri si nu numai
Madalina de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
claudia_prea spune:
Maria felicitari pt ovocite! Sa-ti dea DD embrioni frumosi si lipiciosi de mama lor!
Kara, nu stiu sa-ti spun nimic legat de problema ta, imi pare rau.
Fetelor m-a sunat dna. dr. acum sa-mi spuna sa nu mai fac stimularea de azi, estradiolul meu a luat-o din loc, valoarea de azi 4000.
Eu ma simt bine deocamdata, nu dau semne de hiperstimulare.
Va tin la curent cu productia mea de miercuri.
Luca ai deschis tu seria vacilor gestante, dar eu sunt deocamdata o mare closca. Sper sa trec de la closca la vaca cat mai curand!
Pupici tuturor!
Moniland spune:
Claudia, 4000 e valoare mare la estradiol, dar conteaza dinamica lui. Cand il repeti? Dr. a procedat corec sa nu-ti mai dea stimulare. Miercuri ai punctia? Ti-a dat ok sa faci pregnyl in seara asta?
claudia_prea spune:
Moniland, stiam ca trebuie sa fac pregnyl diseara, doar ca-mi mai spusese sa mai fac si stimulare, aceasta a anulat-o.
Vom vedea miercuri ce productie am!