FIV 172

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Kineta suna la FIV , ne cu 77 la coada si intreaba acolo ti se va da un raspuns daca nu imediat, sigur cat de repede, sau daca nu suna embriologul ca ai nr de mobil si vezi ce zice.
Ioana sa auzim vesti.
Kora te stept si pe tinemaine cu vesti bune.
Maria 5 ovocite e OK.
Luca ma bucur ca esti f relaxata , poate nu va fie nevoie sa vomiti, roaga-l pe DD in felul caracteristic si poate te pasuieste cu asta.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetelor,din pacate,eu trebuie sa reiau lupta...sarcina mea s-a oprit din evolutie la 6 saptamani(adica in urma cu 3 sapt.).Motivul...embrionul pe care l-am avut a dat de bine,probabil,la mine in burtica si s-a gandit sa se divizeze,sa iasa gemeni identici..din pacate n-a rezistat divizarii si,desi a format 2 vezicule viteline,el s-a oprit in evolutie...Asta este,n-am cu cine sa ma bat...maine sunt programata la chiuretaj,in spital,pentru ca exista risc de complicatii la sarcinile oprite in evolutie.Voi sta internata 2 zile si mi-e o frica de mor de chiuretaj...

Am o rugaminte...eu voi reincepe FIV-ul probabil in iarna.Am 7 fiole de Gonal f75 care imi expira in septembrie si nu voi putea sa le folosesc,din acest motiv,la urmatorul FIV.Poate cineva sa faca schimb cu mine?Cineva care face in curand procedura si are deja cumparat Gonal(sau urmeaza sa-l cumpere) cu termen de valabilitate mai mare poate sa faca schimb cu mine? Va rog mult de tot!Daca da,contactati-ma pe PM.

Kora,te rog frumos,sterge-ma de pe listuta.

Va pup pe toate,multa bafta si sa auzim doar vesti bune!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Offff... Nusy, nu-mi vine sa cred...n-am cuvinte...

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Nusy, mi s-a facut rau.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

nusy,stiu cum e atunci cand dupa 2 saptamani de asteptare afli val scazuta a bhcg, dar momentul prin care treci tu acum cred ca e si mai dureros, insa faptul ca deja faci planuri pt data viitoare spune foarte multe despre tine si mai ales ca esti o luptatoare.
Nu te speria de chiuretaj, cere calmante, anestezie si o sa fie bine. Iti trimit o si o imbratisare.

kora in toamna voi face si eu histeroscopia la giuli, tot cu anestezie gen vreau, obligatoriu imi vor face clisma? imi poti da mai multe detalii despre pregatirea de dinainte, sau sunt cam aceeasi pasi ca laparo (intre noi fie vorba, mie dor de dr T si parca am o retinere ca nu fac cu el. Sa fie un semn?)

Offfff acum nu am nicio speranta pt urmatorul fiv.
Fetelor oare cum stim cand sa ne oprim? Va fulgerat vreodata astfel de idei? Eu una sunt un pic confuza.

Si ca sa inchei intr-o nota optimista, iata rezultatele la analizele hormonale:
TSH 1.76 , FSH 7.99 , LH 4.63 , E2 88.178 , Prolactina 273.9

Eu nu mai inteleg nimic cu fsh asta, imi iesea mereu 11, 12, 20 iar acu???? si nu am luat AC.

Va pe toate, bafta fetelor in focuri

nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Nusy, cuvintele sint de prisos acum, dar te imbratisez tare tare, alaturi de tine, mergem inainte, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Kora,
cum sa renuntz la fiv??:)dau inainte pana iese mai ales ca a doua oara sansele sunt aproape duble iau acid folic si vitamine pap fructe deci ma pregatesc!Las luna asta sa treaca si in mai incep iar..o fi prea devreme, nu's sa videm ce zice doftoru, dar oricum pana-n vara mai incercam odata asta-i sigur
Cu adoptia nu era pt mine ci pt un coleg de serviciu a carui sotie nu poate avea copii.
Tu cum esti, iti tin pumnii!!!

Nusyooooffffffffffff!Nu se poate................

whisk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Nusy te si-ti doresc mult curaj pentru a trece peste acest hop! Nu am cuvinte iubita si nu ma asteptatm la asa o veste, dar trebuie sa mergi inainte!! Multa bafta si sa nu-ti pierzi speranta, tauroaica mea draga! Iar pentru maine i-ti doresc mult curaj!
Rubia, Iana_mari, Cristnici, Kora-pop va multumesc pentru incurajari!
Iata vestile despre mine pentru z8 de stimulare: Endometrul = 9,2 si pe ovarul drept aveam vreo 4, 5 foliculi intre: 15.5 si 18 mmm, iar pe ovarul stang nici un folicul de luat in seama adica prea mici. Mi-a zis sa continui cu tratamentul inca 3 zile si mai merg joi la eco in z11.
Maria215ro felicitari pentru cele 5 ovocite si sa dea Domnul sa ai tot atatia embrioni!

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nusy, nu e drept si nu e drept! Multi pupici si de la mine, sa prinzi curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Nusy imi pare tare rau. Fii tare si incearca sa crezi in sansa ta. Chiar trebuie sa faci chiuretaj? Poate scapi fara...

Oana bine ai venit si mult noroc la intalnirea cu dr. Sper sa scoti ceva de la el

Blanche
draga mea, ma pentru tine! Trebuie sa fie bine si sa va intoarceti acasa mai numerosi. Eu inca astept. Sper sa incep in mai/iunie.

Zouzou
? Sper ca esti bine!

Flori, Liliana, Ginger, ce faceti?

Va pup pe toate si mult noroc celor "in focuri"

Dream

Mergi la inceput