FIV 172

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Buna ! eu nu mai inteleg.....din ce am citit eu pe net valoarea peste limita la FSH - asa cum mi-a iesit mie indica rezerva ovulatorie diminuata - eu refac analiza maine sa vad daca iese tot asadupa ce ca eram oricum stresata cu hidrosalpinxul, acum mai este si asta......
Despre histero - eu ma facut prin 2004 si am facut cu anestezie generala - nu e mare lucru - nu m-a durut nimic - si se vizualizeeaza uterul -endometrul - deci n-ai de ce sa te sperii
Sa aveti o sapt buna
Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Fetelor, in primul rand va doresc mult succes!
Eu am venit de la ultima minitorizare si lucrurile se prezinta bine: endometru 10 mm, foliculi multipli cuprinsi intre cel mai mare 20mm, cativa de 18 mm, si pe urma vin cei de 16, 14, si cei mai mici. Astazi voi face ultima stimulare, iar la ora 23 pregnyl. Punctia va fi miercuri la 11.
O saptamana excelenta va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

claudia super rezultate pana acum, tine-o tot asa ca abia astept sa te trec pe lista -dutelor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

M-am intors si eu dupa un sfarsit de saptamana,ploios in Delta Dunarii.
Abia azi am sunat la Giulesti sa-mi spuna telefonic rez. infectioaselor pe care le-a recoltat cand am facut colposcopia.Sunt negative!
Ioanatugs te astept cu vesti bune.
Kora maine e randul tau sa na dai vesti bune.
Kineta sa stai cuminte!
Pisix ,iubita nu mai intri sa ne spui ceva?
Zouzou ne rugam si asteptam sa ne dai vestea cea buna
Luca-Luca mai zine niste glumite sa ne mearga bine si saptamana asta
Claudia stai foarte bine.Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

iana ti-ai mai luat o piatra de pe suflet cu analizele astea,bafta in continuare si sper ca maine sa va dau si eu vsti bune!

Anca Wish am tras cu ochiul la un alt subiect si am aflat ca a fost ziua ta de curand!LA MULTI ANI!!!!Sa fii fericita si cat mai curand mamica "si frumoasa si modesta"!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Doris, te astept cu vestea cea mare, va astept pe toate, doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Kora, Lavinia, va multumesc mult! Eu sper sa imi faca fara anestezie generala, ca tare urat reactionez la ea, plus ca nu stiu daca sunte restrictii de periodicitate, dar eu am facut o anestezie generala pe 14.02, la laparo.

Claudia, felicitari si bafta miercuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Girls, va tin pumnii tare-tare, sa fie o saptamana cu vesti bune!

Eu sunt foarte bine, in afara de faptul ca distinsul Co-autor - altfel un barbat puternic, decis, pe alocuri chiar dur - intra in panica si daca stanut, de teama sa nu pierd embrionii; parca vad ca nu rezista pana vineri, cand ar trebui sa facem urmatorul bhcg, si ma taraste la clinica mai devreme sa vada el scris negru pe alb ca-s acolo. :)) Asta e, trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca barbatii-s facuti din carne, femeile din otzel - ar fi trebuit sa fie invers, dar Dumnezeu mai greseste si el.

A, da, si mai am o dramoleta: am realizat ca eu nu stiu sa vomez. Vorbesc foarte serios, nu am vomat in viata mea, nici la betie, nici in montagne russe, nici cand am urcat pe Mont Blanc. Nu stu cum este si imi e tare frica de perioada de greturi care va urma. Credeti ca ma pot antrena cumva, sa nu ma ia prin surprindere?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

quote:
Originally posted by Pisik06

Kora, Lavinia, va multumesc mult! Eu sper sa imi faca fara anestezie generala, ca tare urat reactionez la ea, plus ca nu stiu daca sunte restrictii de periodicitate, dar eu am facut o anestezie generala pe 14.02, la laparo.

Claudia, felicitari si bafta miercuri!

Buna- din cate stiu eu, nu prea e ok sa faci anestezie gen la intervale scurte- dar parca citisem undeva pe forum ca se poate face si fara anestezie ?! eu cum spuneam am facut mai demult
Poate iti spun mai multe fetele care au facut mai recent
Oricum nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji
Mult succes,
L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Doris, Zouzou, Pisix va tin pumnii, dati.ne vesti bune!!

Lavinuta repeta.ti analizele.

Dream eu sunt bine, m-am recuperat (cred) dupa operatie, tre sa imi repet analizele ca au trecut demult 6 luni, si apoi ma voi duce la doctor. Cred ca ne vom muta inapoi in Romania in cateva luni, si tare as vrea sa vin cu bebe sau bebei. Cand te vei apuca de FIV? SUNT SIGURA CA DE DATA ASTA VA FI BINE PANA LA SFARSIT.

Va pup

Mergi la inceput