Brailaaaa (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Dianalaura..multumesc pt primire!!Si rezista puiul mic atatea ore pe drum?

30+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Rezista, ca nu are ce face..e obisnuit, ca de la 3 luni am mers cu el pe drum..
De obicei mergem noaptea, ca nu e asa aglomerat, asa ca el mai mult doarme..mai in scaunul de masina, mai la mine in brate...el e fresh cand ajungem, eu is rupta, mai ales ca trebuie sa stau intr-o pozitie destul de nemiscata cand doarme el, sa stea si comod si sa doarma bine.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Acum m-ati lasat pe mine singura pe aici?

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Buna dimineata la cafea! Eu perseverez si scriu in continuare si aici!

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns why_not109 spune:

buna la toata lumea....ma bucur ca ne inmultim...am intrat pe fuga sa anunt ca sunt "in zona"...vineri a fost ziua sotului meu si mi-am luat cateva zile libere,de-aia am lipsit aici...azi mi s-a reparat ceva la computer...dar de maine...promit sa fiu pe baricade
Laura

Mergi la inceput

Laura, la multi ani cu intarziere sotului tau!
Pofteste la o cafeluta fierbinte!
Eu sunt acasa cu piticul meu, e racit, e pe antibiotic. Ieri am fost la cresa si mi-am depus dosarul, si de la 1 aprilie incep schimbarile. Prima mea zi de lucru la un job nou, prima zi a lui Stefan la cresa...sper sa ii placa acolo.

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Multumesc pentru urari!Draga mea,nu abuza prea mult cu antibioticele... o sa intre in colectivitate si atunci sa te tii... noi suntem la al doilea an de colectivitate...si tot nu ne-am calit de tot...
Acum sunt la serviciu,iar mi-au cotrobait prin computer azi,abia acum l-am "recuperat"
Laura

Mergi la inceput

Maria_bunicauitasem!Bine-ai venit la noi!!!!!Cum e vremea la voi acolo? La Braila ninge...dar e cald...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Why_not109..multumesc de primire!!"La Multi Ani"! cu intarziere sotului tau,multa sanatate si numai impliniri!!La noi este cald..de vreo luna a venit primavara,mai sunt si zile cand e mai racoare si bate vantul,dar una peste alta e frumos si soare mereu!!Brrr...ninge??Probabil va trebui sa va dati cu sania de Paste daca continua tot asa...Serviciu usor!
Dianalaura..super daca este obisnuit piticul cu drumul pana la Braila!!Multa sanatate lui Stefan si refacere rapida!!Tinem pumnii sa se acomodeze repede la cresa si sa nu aiba probleme!!

Noi trebuie sa mergem la ginecolog azi si abia astept sa imi vad buburuza!!
30+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Sa fie cu noroc ,maria_bunica! Inseamna ca nu mai aveti mult si va sporiti familia......cred ca nu mai aveti rabdare!
Multa sanatate tuturor!In special buburuzei si mamicii...
Cam cand se intrevede marea intalnire?
Laura

Mergi la inceput