Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 17
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by RGE
ANCULE..ziceai ceva de intalneala?
ALINA VASARI unde umbli ca fi'miu iar nu mananca..imi vine sa-mi zmulg parul din cap..noroc ca nu mai am....
yete sunt singurica p'aci..poate ma papa lupu
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
pai ziceam sa vedem si noi bebelusii pe viu
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
adra_bell spune:
Buna!
Bey, intrai si eu la albumele de bebelusi sa vad care cum a mai crescut si ce mai e la moda si am dat iar cu ochii de bebe Radu Nicolae, deghizat cu peruca. (Am un firewall, care nu ma lasa sa pun iconi d-aia care se rostogolesc de ras...) Mami, nu cauti nora, ca fiica-mii tare ii mai place sa rada si noi cautam soacra cu simtul umorului...
Uberbax, te bagam noi in seama cu o floricica (iar firewallu')
Iuliana bine ai revenit!
Pup bebeii bolnaviori si fara pofta de mancare si le urez numai bine.
Alina, si noi stam cu doi pampersi, si eu am un cui in inima ca nu prea imi vine sa fac radiografie...
Am trecut cu bine de vaccinul de 4 luni, nici febra nici reactie locala.
Jasmin, cum ati mai inaintat cu botezul? Tu mi-ai adus aminte de molifta, ca eu am uitat complet de ea, si m-am intalnit zilele trecute cu un prieten popa, si i-am zis sa treaca pe la mine sa-mi citeasca acolo ce trebuie. S-a mirat teribil ca vreau sa fac molifta tocmai acum, si stiti ce mi-a zis: "Da-o dracu' de molifta". Uite d-aia nu le am cu biserica...
Nelone, ufff, ce oameni cainosi. Va tin pumnii sa aveti noroc.
Amy, mataluta pe unde esti? Parca nu te-am vazut zilele astea.
Venim si noi la Baby expo, sambata probabil...
Mai vroiam sa zic multe, dar am uitat.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
popbianca spune:
eu nu mai inteleg nimic...daca un copil trebuie sa pape (conf.cutiei de lapte praf) la 4 luni 150-180 ml(depinde de firma) deci cca. 800ml/24 ore in 5 mese ....pai daca copilul doarme de la 8-9 ore noaptea,raman 15-16 ore...in care sa bea 800ml in 5 mese ,asta inseamna sa manance tot cam la 3 ore
daca ii dau sa manance la 3 ore nu inghite mai mult de 120ml si astfel nu face media de 800 ml/zi plus ca daca ii dau legume(100gr) nu mai bea nici lapte nici macar ceai decat la vreo 3 ore
intr-o zi i-am dat cca 150 gr. la ora 15 si nu a mai mancat pana la 22
ce e mai important acum laptele sau legumele(diversificarea)
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Vasari spune:
Wow, a fost cafea pe-aici de dimineata. Stefania, mi-era dor de aroma de cafea, eu din pacate nu mai am voie sa beau.
Adina, multumesc mult pentru info. Am tot citit despre displazie, am vazut ca asimetria de pliuri de fapt nu inseamna nimic, dar probabil ceva a observat ortopedul la control. Pediatra a observat abia la controlul trecut, neonatologul nu mi-a zis nimic... Ori n-au vazut, ori nu era nimic. Sper!
Acum am mai facut o programare la o clinica, la Sanador, la dr Ulmeanu (e un dr foarte bun), pt eco si control. E abia pe 8 aprilie. Daca am nevoie sper sa gasesc si aici chilotei din aceia speciali, desi la o prima privire nu am vazut.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
adra_bell spune:
a-ha, ce vroiam sa va rog... Noi avem botezul in mai, ocazie cu care ma marit si eu, numai civil, dar nu am cu ce sa ma imbrac. Tinand cont ca am 12 kile in plus, nu ma mai incape nimic si nici nu vreau sa arunc cu banii pe vreo toaleta scumpa, ca vreau sa scap de kilele alea. La ce magazin sa ma duc sa vizualizez niste toale nu prea scumpe, dar decente? As prefera ceva cu pantaloni, sa nu-mi afisez suncile in fusta, dar sa fie destul de chic...Cam multe vreau nu? O prietena mi-a recomandat Cocor...
Inimioara mea
ancadragoman spune:
bianca eu prefer sa ii dau legumele si sa renunt la biberon
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ancadragoman spune:
Alina am obs si eu la Maria ca pe spate are asimetrie de pliuri.E de rau?
ce inseamna?
poze si filmulete
povestea nasterii
adra_bell spune:
Bianca, eu zic ca laptele e mai important, la inceput legumele se dau ca sa se obisnuiasca bebe cu gusturi noi. Ei oricum vor continua sa pape laptic pana la 1 an minim...Eu asa am citit.
Inimioara mea
adra_bell spune:
Uite ca m-au facut astia membru junior...
Inimioara mea