Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
ggaby spune:
adina stai linistita pe tine te iert mi-a raspuns victo
ma bucur ca te-ai relaxat,eu maine ma duc sa-i fac vaccinul si poate plec pan' la urma
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
popbianca spune:
buna ziua!!
Andrabell,am citit compozitiile tale ,se vede ca iti place sa scrii,emotionante ...asa a fost si la mine, doar ca eu imi aduc aminte cum m-am intins pe masa de operatii
Sorina7, eu am fost atat de incat nu i-am facut analizele la ficat TGO,TGP, iar alea care le-am facut sunt ok--fata tot nu are pofta de mancare--acum am trecut pe Humana ,dar mie nu-mi place ,are gust de mazare cruda,si cred ca nici nu il prepar corect ca ramane pe peretii scticlutei ceva materie lipicioasa,gelatinoasa
fata mea mananca la 6 ore cate 150ml deci iar are 4 mese pe zi,de lapte, ca legume nu i-am iam dat
lalaD ,super tari pozele,cea cu Posh, mai ales
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
mihuta spune:
Ggabi, eu nu vad nici o problema. Era obosit, a adormit dar nu-si facuse inca plinul de papa, asa ca s-a trezit sa mai ia o portie...
Victo, eu am facut taman pe dos, in prima luna o puneam la san cate o ora, 2, 3 dupa care ii dadeam supliment. Tocmai ca nu suportam sa o stiu flamanda. Dupa un timp am inceput sa fac cum zici tu, o tineam cat vedeam ca suge, apoi bgam bibe. In timp n-a mai vrut bibe, mai intai la o masa, apoi la doua. Si nici acum n-as lasa-o sa planga de foame.
Acum la noi e perioada aia de distractabilitate sau cum se spune, ca ziua o fugaresc sa-i bag sanul in gura, iar noaptea trage de bluza sa ajunga mai repede la el.
mami de Sophia
adinag spune:
ptr cine il intereseaza, cresterea in greutate medie la copiii alaptati (din realitate, nu dupa niste carti cu surse dubioase):
in primele 3-4 luni: intre 113-227g / saptamana
incepand din luna a patra se ia mai putin in greutate:
in urmatoarele 4-6 luni: 85 - 142g / saptamana
de la 6 - 12luni: 42 - 85g / saptamana
deci mamici cu bb peste 4 luni, e normal sa ia asa putin in greutate!
popbianca spune:
nelone,chiar asa rau e omul ala,pai cum? nu te intelegi cu el sa va mai lase o luna?nasoala situatia; imi pare rau...dar ideea de plati in continuare chirie viitorilor proprietari macar o perioada este buna...poate vor fi mai intelegatori
ellis spune:
ooof, imi pere rau pt mamicile ale caror bulgarasi nu papa bine...Oana, Creem, Roxxy..parca mai erau...of, stiu cum e, dar acum gaza mea si-a revenit, nu papa ea 200 ca altii, dar papa 140-160 si sunt multumita, macar nu mai varsa; Doamne Ajuta sa-si revina si ai vostri mai repede!
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
ellis spune:
quote:
Originally posted by dany26
creem si oana unsi doamne ajuta sa isi revina bb-eii vostri!dar daca iau in greutate...oricat de putin,,...poate nu e grav....
ank si uberbax meris si voua de raspuns
bb meu are nasul infundat dar de 2 sapt, nu stiu de ce nu ii trece.Cat ser pot sa ii pun pe zi , in 24 ore, maxim??? 5 ml sau si mai mult??am aflat ca apa de mare nu e indicata de ce oare?
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZECOMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
poti 10 ml
Ellis,
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
POVESTEA NASTERII
ellis spune:
DANY, pune-i ser inainte de fiecare masa si curata-l cu pompita; intre mese mai pune-i ser si lasa-l sa-i fluidizeze mucisorii; poti sa-i pui vibrocyl inainte de masa cate o pic, cam de 3-4 ori /zi; sau pivalone.
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Am fost la coafor Ce bine a fost
, m-am tuns, epilat, manichiura, pedichiura ...yuppy , ce rasfat
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
popbianca spune:
mbontos,ce dragut e Bogdanel al tau!
slimatei, dace mandra-i ea asa!cu masinuta "decapotata"
am vazut fetelor ca ati amintit de galactogyl,acesta cred ca nu se importa,iar inlocuitorul se numeste Galaforde la Sun Medic ,intrebati la farmacii,e pe comanda
Oana r, tatic fericit cu doua sufletele in brate!sa nu mai vb. de rochitele micutei
ggaby, concluzia mea este ca copilul nu s-a saturat, s-a alintat doar la san si a adormit relaxat ....dupa care l-a trezit foamea
oana 8188,Creem in aceiasi situatie suntem si noi...doar ca am inceput diversificarea ...cum sa fac ...sa-i dau laptele sau legume la masa de la pranz?
dany26, eu fol un steamer de la tefal,care abureste acolo asa legumele vreo 30 de min; eu stiu ca apa plata nu se fierbe...daca nu e curata apa, fierbe apa ,si dupa aia sa o fol. supica
ellis, asa as vrea si eu ...ca Alessia...dar Ana daca papa 150ml nu mai mananca 5-6 ore rezultat 4mese /zi
lalaD ,si eu am fost vineri +sambata ...extraordinar ce bine m-am simtit,pacat ca nu ne-am dus nicaieri, ca aveam freza