Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

SAlutare tuturor!
Noi tocmai am venit de la doctor,am facut vizita de 3 luni si avem 6900 gr si 66 de cm!!!
In legatura cu papica,noi mancam cam 180 de ml de Nan,avem 5 mese/zi si mai bem cam 20 ml suc de morcovi(dupa care ne dam in vant!!!)
STEFANIA,tare buna cafeaua ta,mai ales ca nu am mai baut de mlta vreme facuta de manutza ta!!!
RGE,ce mai face cavalerul???
Multumesc mult de urari,mi-era tare dor de voi!!!

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

bine ai revenit, Iuli-ana, mi-a fost dor sa te citesc!

Roxana RGE, imi pare rau de problemele pe care le-ai avut din cauza alaptatului. Unii slabesc prea mult, altii ar vrea si nu pot

Alina, din cate stiu eu, nici aici nu se face radiografie asa devreme. Insa la eco se vede in mod normal destul de bibe. Ce nu pricep eu, daca s-a vazut si pana acum cu ochiul liber (pliurile), de ce nu ai fost sfatuita sa-i pui 2 pampersi de la inceput? Cand inca nu este format osul? pentru ca la ca. 6 saptamani se formeaza osul ala de la sold in care intra cel de la picior (nu stiu cum sa explic, nu cunosc denumirile romanesti). Mai sunt aici si un fel de chilotei care se poarta peste hainute (doar cand e in wrap nu-i nevoie), daca ai nevoie sa-mi spui! sunt mai multe feluri:
exemplu:
http://www.amazon.de/Gewebe-Spreizhose-Spreizwindelhose-Gr-bis/dp/B000R9122E
sau:
http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=87248&Do=87256&pId=357523&pNummer=684970&pWerbetraeger=741
offff, sper sa fie totul bine!

[b]Stefi[{b], eu zic sa nu-ti faci inca griji, pentru ca la 3luni 3luni jumate au mai toti bb o faza cam aiurea in ce priveste papica (asta zic ca sa ma imbarbatez si pe mine). Si Floris e aiurea tare cu papica, noaptea mananca excelent, dar ziua e jale, alerg dupa el...

In rest, v-am zis, n-am citit din urma si sper sa fie toti cipilasii sanatosi!

Ce scriati voi aici de dat in judecata? despre ce este voeba? de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

adina este vb despre faptul ca mamaicile primesc f putini bani si prin urmare sunt nevoite sa isi inceapa f drevreme serviciul si astfel isi lipesc copilul de grija lor la o varsta f frageda. s-au obtinut daune morale pt asa ceva.
numa stiti cum e , daunele astea morale se dau pt un prejudiciu deja existent, nu pt unul viitor. nu stiu dc ma intelegeti.

iuliana..mamaaaaaa..ce urias d ecopil! al meu la 5 luni are 6, 760 gr dar mie mi s epare in regula.are niste falcute d enuma..:):)

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

maine mergem si noi la ctrl la sold.
am trecut la pampers no 4!!!! ca suntem cu fundu mare!hihihi

Mergi la inceput

aha...

pai nu stiu, in definitiv nu cred ca exista nici in RO o cotizatie DIRECT ptr timpul cat stai acasa cu copiii, ca atunci femeile fara copii si barbatii de ce l-ar plati? nu stiu daca ma fac inteleasa. In Asutria avem noroc, este foarte ok, dar in majoritatea tarilor vestice se da foarte putin ajutor. Exemplu Olanda: maxim 3 luni dupa nastere. Dupa, trebuie sa te intorci la serviciu, ori ramai fara job si fara bani acasa. Asta e...
Noi ne gandiseram sa ne mutam in Olanda si sa facem acolo bb, dar n-am facut-o din doua motive: 1) Jasmina si 2) pentru ca in Austria se primeste macar ceva bani si poti sta acasa la bb...

Ei, asta e. Dar banii primiti sunt tot o suma fixa, nu in functie de salariu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Victo

adina este vb despre faptul ca mamaicile primesc f putini bani si prin urmare sunt nevoite sa isi inceapa f drevreme serviciul si astfel isi lipesc copilul de grija lor la o varsta f frageda. s-au obtinut daune morale pt asa ceva.
numa stiti cum e , daunele astea morale se dau pt un prejudiciu deja existent, nu pt unul viitor. nu stiu dc ma intelegeti.

iuliana..mamaaaaaa..ce urias d ecopil! al meu la 5 luni are 6, 760 gr dar mie mi s epare in regula.are niste falcute d enuma..:):)

Victo, nici noi u suntem grasani. Dar mie mi se pare ok... Are 6,4 kg cica (azi dimineata erau mai multe, dar cred ca era mancat bine), inaltimea nu o stiu.
Inteleg ce vrei sa spui, trebuie sa se intoarca mamicile lalucru, iar dupa un timp ar putea sa dea in judecata in incertitudinea daca se va primi ceva... nu stiu daca ma fac eu inteleasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

Victo merci pt raspuns!vad ca nimeni nu ne-a bagat in seama afara de tine An inteles bine,nu??! tu inca il alaptez dar ii bagi si sticla dupa...am sa incerc si io asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

adina cum a fost concediul?s-a comportat bine floris? scuze dar n-am citit din urma,poate deja le-ai povestit la fete

Mergi la inceput

Gaby , eu n-am citit decat pe sarite, care era intrebarea?

Mergi la inceput

S-a comportat foarte bine, doar ca nici acolo n-a prea papat. Era curios, obosit de atata apa si caldura, dar i-a placut tare mult. Am fost peste tot, la restaurant, la plimbare, a faost fain.

Mergi la inceput