Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Tare curioasa sunt daca o sa-l mai recunoasca Matei. Si ma mai intreb daca eu o sa mai fiu normala la cap cand va reveni.
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
ce tare
![](cool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
![](inlove.gif)
![](al9leacer.gif)
14 Noiembrie 2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dany26 spune:
quote:
Originally posted by ellisquote:
Originally posted by Victo
ellis, da de ce sa il confunde cu un mos din parc, cati ani are tati?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
ii vede mai des pe mosii aia, decat pe tati!
e tinerel tati, nu-i bai!
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
![](inlove.gif)
![](al9leacer.gif)
14 Noiembrie 2007
creem spune:
Oana iti inteleg disperarea...a mea nici macar patru mese n-are, are doar 3 si una noaptea cand suge un pic. Si nici n-a luat in greutate...offf
Sper sa ne fie mai bine cu supica!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Neata!!!!
Matei a facut aseara Rotarix-ul si a reactionat f bine, adica nu a avut nici o reactie . A fost putin mai iritat cand am venit de la doctor, dar mi-am dat seama ca era super obosit pt ca dupa 20 d eminute de motaiala, si-a revenit la zambete si joaca.
Am si eu o mare problema si sper din tot sufletul sa ma ajutati. Vreau ca din toamna sa ma intorc la munca (am primit o super oferta si nu as vrea sa o refuz pt ca am reusi sa ne cumparam mai rapid apartamentul de 4 camere mult visat) dar AM MARE NEVOIE DE O BONA disponibila din luna august (pt ca vreau sa stau cu ea o luna acasa). Vreau o persoana cu ceva experienta si care sa nu aiba initiative personale (gen sa-i puna sare in mancare ca asa se facea pe vremea ei). Va rog mult sa ma ajutati. Eu stau pe Teiul Doamnei.
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
dany26 spune:
ziua buna mamici si bb-elusi!
si la voi fetelor ramane pe cratita o dunga de rugina dupa fierberea apei??sau faceti supa cu apa plata?
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
bb ysmi, loub_erika, calatoare unde sunteti fetelor???
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
slimatei spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
'Neata! Hop si io in gasca nedormitelor!
Stef, sar'na de cafea, chiar e nevoie, la ce zombie suntem pe aici!Sper sa nu mai treci prin sperietura de ieri.Sa sti ca si pe mine cred ca ma lasa lapticul, am reinceput sa beau ceaiuri, da' ce sa faci cu ele, cand stai cu tzitzi non-stop la inmuiat...si sa vrea, si n-au timp sa produca!
sincer nustiu ce a fost..si eu sper sa nu se mai intample...
eu specific ca am laptic Slava Domnului.. . la mine cred ca functioneaza faza cu apa observ ca atunci cand beau multa produc cand nu... nik...daca mai beau si ceai sau lapte si mai si... problema e ca junioara nu vrea sa traga..stam asa ore intregi si ea prefera sa stea cu tzatza in guritza dar nu sa pape ..asica nu inghite lapticiul cum sa ma explic..macar daca stateam la inmuiat macar sa fi meritat..dar ea nimic..mai i-a o gura...iar se uita in alta marte..se bataie si suceste da din picioruse invarte mainile..le baga pe langa tzatza.. ce mai facem un circ..cand se trateaza de papika...offf pe deoparte abia astept sa se termine perioada asta..
mi-e asa de draga cand papa linistita (mai are si momente de-astea
![](icon_smile_big.gif)
in fine..cred ca ati inteles voi ceva... dar trece ea si asta...
quote:tu crezi ca stefy nu dormea ast'noapte cand scriam..
Mihuta, mama, da' tu de ce nu dormeai? Ca inteleg ca Sophia dormea,nu?
partea proasta ca eu nu mai puteam acum ca si asa stiam ca se va trezi in urmatoareler min...
quote:
Iuli_ana, bine ai revenit!
Valentina, cea mai fericitade
Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
un bun revenit si din partea noastra
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana8188/oana8188.jpg)
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by creem
Oana iti inteleg disperarea...a mea nici macar patru mese n-are, are doar 3 si una noaptea cand suge un pic. Si nici n-a luat in greutate...offf
Sper sa ne fie mai bine cu supica!
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007)
Uffffffff....ce-or avea copiii astia? A mea are 3 luni si jumatate s inca nu i-am dat decat suc vreo 3 zile, dupa care a durut-o burtica f tare si l-am intrerupt; astept sa imi vina comanda cu cereale si o sa incep sa ii dau; ieri am fost la doctorita ei si ea a zis ca pot incepe sa ii dau cereale chiar daca nu are fix 4 luni.
Uite, exact dupa ce am postat mesajul de mai devreme a mancat 135 ml
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Sa stii ca nici a mea nu a luat f mult in greutate in ultima luna (doar 320 grame); ce sa-i fac? asta e....
Oana
![](mamica.gif)
dany26 spune:
creem si oana un si doamne ajuta sa isi revina bb-eii vostri!dar daca iau in greutate...oricat de putin,,...poate nu e grav....
ank si uberbax meris si voua de raspuns
bb meu are nasul infundat dar de 2 sapt, nu stiu de ce nu ii trece.Cat ser pot sa ii pun pe zi , in 24 ore, maxim??? 5 ml sau si mai mult??am aflat ca apa de mare nu e indicata de ce oare?
14 Noiembrie 2007
Victo spune:
stefania..da mama, ceva haleala pt mine..:):)
auzindu-va pe voi..iaca pun si eu de-un ceai..ca vad ca printul meu nu mai e chiar asa d emofturos si inca mai aceepta sanul
ggaby, asa mi-am facut si eu mustrari de constiinta ca in prima luna nu am stiut ca copilul meu plangea de foame. tot asa..dupa o ora de stat la san, dormea 15 min si s epune pe urlat si eu tot ma chinuiam sa aflu cauza. asa ca din luna a doua eu nu mai stau nspe ceasuri sa suga el si sa nu se sature.masa e masa. nu mancam toata ziua.asta e principiul meu, of course. asa ca de fiec data ii dau san, la incpeut cam juma d eora, acum 15-20 de minute, cat vad eu ca trage cu spor. apoi ii fac biberon si stiu ca copilul e satul.si asa cum zicea si drita ta, urm masa nu va fi asa repede, ci cam dupa 3 ore.in intervalul asta dc plange stiu ca are alte cele, dar nu foame.
ps.cu scuzele de rigoare pt fetele care au adoptat sistemul alaptat la cerere. fiecare face cum ii e mai bine copilului ei, bineinteles.
creem, eu prima saptamana ii dau doar zeama, sa s einvete sa inghita.
da ellis, niic eu nu am timp de tv.tp liber e pt forum, se vede, nu? mai ales zilele astea cat e mama la mine.
oana 8188..dar in restul timpului doarme bb tau? si eu am avut asa o perioada. dormea mult si manca doar 4 mese. acum..cand cum..cand 4 mese, cand 5.
nu, dany, cu apa normala. ce fel de cratita ai? poate e vorba de culoarea de la morcov.sau dc e din inox, asa se face ea dc e focul mai mare.
stefania eu zic ca fata ta nu mananca si sta cu tata in gura pt simplul motiv ca nu ii e foame.
oana 8188 nici eu nu am inceput cu suc.m-am gandit tot asa, la burtica.i-l dau dupa 6 luni, cd se mai obisnuieste cu papica.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)