Gravidute si mamici de Cluj- 70
Raspunsuri - Pagina 9
ALEX29 spune:
NEATZA
la multe lunisoare si pt ingerashu nostru ALVARO 

va multumesc mult mult pt urari dragele mele
IOANA(mami de Sara ) o sa fiu mai directa si mi permit sa ti spun :divortz ,NU MAI accepta asa ceva ,nu esti nici ultima nici prima femeie ce creste un copil singura
esti o tipa superba ,plina de viatza ,ai un copil minunat ce mai vrei ?
pt ce sa accepti jigniri si umiliri ?n ai nici un motiv
e decizia ta
vreau sa vad ca esti o femeie puternica si pui binele copilului inainte de orice si oricine
si eu am crescut fara tata si am fost si sunt foarte bine ,asa ca stiu ce vb
mult curaj draga mea si nu uita ca suntem alaturi de tine

LORE trebuie sa ti revii neaparat altfel bataitza ,lasa ca toate trec tu tzutzule si o sa fie bine 
ma duc sa i fac piure la puiutz
tu fetelor
intrebare pt cele care alapteaza
va rog mult sa mi spuneti cand ati inceput diversificarea ati reusit sa i faceti un program bebelui cu mancarea
lui Tiadris nu i place sa pape decat tzitzi pana pe la 12 si nu vreau so fortzez....desi as vrea tare mult sa pot sa i fac un program cu mancarea
cum sa fac ?
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
soanso spune:
LA MULTI ANI! TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!!!!!
Ioana, am citit acum povestea ta trista,imi pare rau sincer ca treci prin asa ceva,iti doresc putere sa iei cea mai buna decizie (asta daca se mai poate face ceva) ,am impresia din ce ai scris mai pe la sfarsit ca sotul tau abia astepta sa-i zici "sa plece din casa ta" sa te faca pe tine vinovata de toata situatia.
eu cred ca nu este suficient de matur ...este avid de distractii ,discoteci,iesiri nocturne,care nu-si mai au locul si rostul intr-o familie cu un copil,da poate sunt eu de moda mai veche dar asa vad eu lucrurile ,eu nu as accepta sa lipseasca sotul meu de acasa si sa plece la discoteca,prin baruri sau aiurea sa nu stiu de el,nu as accepta sub nici o forma sa ma jigneasca,sa vb urat cu mine ,nu mai vb sa dea in mine sau sa vina baut acasa.
daca face aceste lucruri e clar ca nu te respecta si nu merita sa-ti traiesti viata langa el.
ai o familie care te iubeste,te sustine ,este alaturi de tine si te sprijina financiar,iti ofera un camin linistit ,iti va fi greu dar viata merge mai departe si o ai alaturi pe iubita ta Sara .
multa putere si suntem alaturi de tine!
SOSO (20 dec 2005)
geanina-nica spune:
alex
-nu mi-ai raspuns la sprancene
CUM a iesit tortul?
cred ca foatre bun.eu zic sa-i dai laptic in continuare ALVARO NU PREA MANINCA MANCARE PANA PR LA 12-13 .
ioana(mama de Sara)-Si eu sunt deacord cu ce zic fetele,stiu ca i-ti este greu si i-ti trec prin cap o gramda de lucruri,cum sa le impaci sa fie mai bine,dar de ce tot tu si el nimic?
Esti tanara cu forta cu familia langa tine,nu-i greu sa incepi o alta viata,
Eu sunt casatorita de 2 ori,m-am casatorit in RO la 23 de ani si am divortat la 24.din motive de inselat,si tot asa mergea la chefuri,venea baut,dar nu ne certam ,se comporta cu mine ca si cu o printzesa,de fapt cand ne-am despartit ne iubeam dar nu puteam sa fim impreuna mi-am dat seama ca e un amor imposibil,poate ma bate DUMNEZEU,daca spun ca si acum dupa atata are locusorul lui in inima mea,dar e inchis cu lacat.
Eu sunt foarte mandra,si nu accept ca barbatzi sa ne trateze ca pe niste papusi umflate,ei sa aiba drepturi la orice fara sa aiba remuscari si noi nu,care este diferenta dintre noi?NICI una,
Am plecat din tara in acelasi an cand am divortat,(bine eu nu am avut copii)aici mi-am refacut viata de la inceput,acum am un sot super,cu care ma inteleg si ma imtelege bine sa nu crezi nca nu ne mai certam,dar certuri de astea de familie si mai mult eu.dupa care ne impacam repede ca nu putem sa stam certati,![]()
TE PUP DULCE SI CAPUL SUS.VIATA MERGE INNAITE.
geanina-nica spune:
STITI DE CE VALOREAZA FEMEIA MAI MULT?
Valoarea economica a femeii :
1. Are 2 glande mamare care produc 2 litri de lapte in perioada maternitatii: (4 RON/litru, adica
8 RON)
2. Are 2 sunci la picioare: 100 RON/bucata, adica 200 RON
3. Are piept: 15,5 RON
Total: 223.50 RON
Valoarea economica a barbatului:
1. Are o banana 0.30 RON.
Are 2 oua 0.25 RON/buc = 0.50 RON.
Are 2 glande mamare care nu produc nimic 0.00 RON
Total: 0.80 RON.
In plus barbatul produce pierderi, pentru ca ouale lui nu se mananca,
fluierul lui nu suna... si cu timpul banana se strica...
redai spune:

Hai ca am ras una buna.Si in legatura cu parul meu, nu se prea leaga nimeni sa imi de-a alta forma.E extrem de lins si greu de tuns.Toate coafezele la care am fost au zis ca parca fuge pe foarfeca.Nici macar permanentul nu sta pe el.Am incercat cu cativa ani in urma de vreo 2 ori si nu a prins deloc.O sa vad ce fac.
Alex tu unde mergi la coafor?La cine?
quote:
Originally posted by geanina-nica
STITI DE CE VALOREAZA FEMEIA MAI MULT?
Valoarea economica a femeii :
1. Are 2 glande mamare care produc 2 litri de lapte in perioada maternitatii: (4 RON/litru, adica
8 RON)
2. Are 2 sunci la picioare: 100 RON/bucata, adica 200 RON
3. Are piept: 15,5 RON
Total: 223.50 RON
Valoarea economica a barbatului:
1. Are o banana 0.30 RON.
Are 2 oua 0.25 RON/buc = 0.50 RON.
Are 2 glande mamare care nu produc nimic 0.00 RON
Total: 0.80 RON.
In plus barbatul produce pierderi, pentru ca ouale lui nu se mananca,
fluierul lui nu suna... si cu timpul banana se strica...
GEANY SI ALVARO (3-10-2006) http://www.flickr.com/photos/gfan/
Davidwww.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
Ioana13 spune:
Lore mie tare mi-a placut cum iti statea parul la 8 martie. Parea foarte des si sanatos.. nu il mai tot critica atita!!!! Tare frumoasa erai
.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
RAMONELLA spune:
Neata.
La multi ani,Tiadris,Daria si Alvaro!!!!!Sa cresteti mari si sanatosi!!!!

Ioana mi-au dat lacrimile cand am citit povestea ta.Poate nu asta iti doresti sa auzi,dar sincer nu cred ca are rost sa mai stai cu el.E clar ca nu te iubeste si singurul motiv pentru care mai sta cu tine e Sara.E dureros,te cred,dar nu merita sa stai cu el doar pentru fetita.Si in plus cum se coporta cu tine.Eu n-as accepta asa ceva.Mie Radu nu mi-a reprosat niciodata ca sunt vasele murdare,ca e dezordine in casa,ca n-am facut mancare.De multe ori n-am chef si cu asta basta.Tot eu le fac pana la urma.Din ceea ce spui tu acolo,e clar ca nu s-a maturizat.Din moment ce distractiile sunt pe primul plan si nu familia.Nu zic,mai trebuie si distractie,dar in limitele bunului simt.Stiu ca te dor cuvintele noastre,dar crede-ma acest om nu te iubeste.Nu are rost sa mai stai cu el.Esti tanara,poti sa-ti refaci viata.Socrii mei au divortat dupa 27 de ani.El a umblat toata viata din floare in floare,a avut o gramada de aventuri,si soacramea a ramas cu el pentru copii.Si acum,dupa 27 de ani,gata,au divortat.Si mai si plange dupa el,ca ii e drag.O tot cert,sa nu mai planga,pentru ce???Ca atoata viata a inselat-o,si venea de la alta si dupa aceea se culca cu ea in pat.I-am zis ca mai bine divorta prima data,si isi putea reface viata.Da a ramas pentru copii.Eu zic ca asemenea femei sunt proaste.Nu fi si tu asa.Stiu ca e greu.Foarte greu.El daca va tine la fetita,o va vizita si va ramane in viata ei si tata tot tata ramane.Imi pare tare rau pentru tine,dar nimeni nu merita sa fie batjocorit.Si in plus cred ca esti cu moralul la pamant si ii transmiti si la Sara.Lasa-l in saracie,ca nu te merita!!!!!
Puisor si eu ma duc sambata la Medstar la Andreica.De la 10 am programare.Poate ne intalnim.![]()
Lore poate David are doar o perioada in care e asa,nu stiu ce sa zic.Nu-l lasa sa te simta agitata.Eu cred ca o sa-si revina pana la urma.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii
balaceanu_l spune:
Ioana mami de Sara,Imi pare rau de drama prin care treci,Sa nu regreti niciodata cele spuse sotului tau ca din cate am citit eu e un las care nu stie sa iubeasca si sa pretiiasca ceea ce i-a dat Dumnezeu,Nu va merita sa va aiba pentru ca o mama/sotie trebuie iubita pentru toate eforturile pe care le face,si el nu prea face asta.Stiai ca dupe noile statistici sunt 2 barbati la o femeie asa ca lumea e pline de barbati care te vor iubi pe tine si pe puiul tau,
Si parinti meui sunt despartiti de cand aveam cateva luni,exact acelasi caracter ca al sotului tau si am un tata care ma iubeste si ma sprijina acum,Tu sti cel mai bine dar nu te purta prin o casnicie care nu mai are iubire,respect si loialitate.
Aveti grija de voi.Fi tare mami!

Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Victo spune:
lore, sry pt starea ta, dar cum zic si fetele si acu imediat citesc si povestea Ioanei..sa stii ca nu tuturor le merge totul ca pe roze...
ca nu ne plangem aici unde vb numa despre minunile noastre, asta-i altceva..
cred ca fiec dintre noi mai are ba o cearta cu sotul, cu soacra..ba e super obosita si i se pare ca copilu numa maraie toata ziua..ce sa mai zic de bani..caci cu cat ai, cu atat te bagi in cheltuieli mari, si in concluzie tot nu ai. ca dc ai un slariu mai mic iti iei un ap cu 2 cam sa zicem si dc ai un sal mai mare iti iei o casa..si rate tot platesti..sau la masini..eu stiu...un logan sau un audi..deci ideea e ca banii tot se duc.
acuma citesc sa vad Ioana noastra de ce e ea suparici
da, am citit tot. e greu, intr-adevar. si parintii mei au divortat cd eu aveam 8 ani iar tatal meu vitreg a fost(si este) un om f rau.nici nu stiu ce sa iti zic. si eu crescand asa mi-am spus ca copiii mei vor avea parintii lor langa ei.dar nici certuri zilnice nu-i un cadru tocmai prielnic pt o crestere sanatoasa. bineinteles ca nu iti voi spune eu acuma divorteaza sau nu.asta tu vei hotari. imp pt Sara este sa aiba langa ea un parinte-sau 2 parinti iubitori, care nu sunt nervosi toata ziua, care se joaca cu ea, o ingrijesc, ii zambesc.acum cu banii, e greu intr-adevar.trebuie sa faci cumva sa te ajute cineva sau sa incepi sa lucrezi ceva, orice.daca zici ca parintii te pot ajuta cu fetita, ai unde sa o alsi, stii ca e pe maini bune.
bine ca te-ai mai descarcat, desi unele dintre noi iti suntem total straine. eu spre exemplu chiar nu te stiu deloc. te pup si...ce sa zic..multa inspiratie!
ani, da eu il dau d efiec data cu crema pe pitic
lore, oare nu ii iese vruen dintisor, maseluta ceva lui David de e asa?
la multe lunite printului Alvaro si minunatei Tiadris
lore dc vrei iti dau nr de tel al unui tip care tunde f fain.numa ca parul meu nu e drept si ca sa se vada tunsoarea lui...tre sa stau cu placa si alte chestii si mi-e lene...
da..fetelor clar ca nu pot ajunge la papanasi..spre rusinea MEA, m-am trezit la 10 jumate..ca a stat mama cu bb..si acuma tre sa ii fac imediat supica...deci...alta data..eventual dupa ora 2, cand bebicii nu mai papa.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)