Gravidute si mamici de Cluj- 70

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Sara.. acum am primit un mesaj pe mesenger de la o prietena, cica un loc de munca in magazin de lux, 12 mil pe luna pt o tipa draguta. Daca vrei detalii sa imi spui, te pun in legatura.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ioana, nu vii in plimbare dupa ora 15?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Victo iesim la plimbare , cred ca pe la 15 .. ca P doarme acum, dupa aia papa dupa care plimbarica, daca nu ploua

Ioana mama de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

asa si la mine, bb doarme..supica e pe foc..dar eu ies si dc ploua.:)

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Fetelor acum am sosit de la medic,MI-A ZIS CA-I IES 4 MASELUTE DEODATA SI UN CANIN,nici nu ma mir ca face ebra in rest bine,decamdata,

I-am zis ca o sa calatoresc cu avionul,stitzi ce mia- zis sa fac dac-i racit si are un pic de muculetzi?-Sa ii pui 2 paharele de plastic la urechi cand decoleaza si aterizeaza,din cauza presiunii.

IOANA-tu nu ai mers la papanasi?
VAI ca asa pofta mi-au fcaut fetele ca nu mai am rabdare pana jung un RO,cred ca-i zic la mama sa ma astepte in aeroport cu papanasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Geany la ce ora aterizezi duminica?Poate venim noi cu papanasii

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

TU FETELOR NICI NU TSIU CUM SA VA MULTUMESC CA SUNTETI TOATE ALATURI DE NOI.GASESTI MULTA IUBIRE SI SPRIJIN AIIC PE FORUM,INTRE ATATEA MAMICI SI SOTII IN ACELASI TIMP.IMI PRIND F BINE PARERILE VOASTRE.AZI M-A SUNAT SI M-A INTREBAT DACA USNT ACASA CA II TREBUIE CERTIFICATUL SAREI,CERTIFICATUL DE CASATORIE SI COPIEDUPA BULETINUL MEU,DECI CLAT PT DIVORT.A VENIT SI I LE-AM DAT.NICI NU S-AR MAI FI DESCALTAT SA INTRE DAC ANU-I SPUNEAU CA TREBE SA LE CAUT.S-A JUCAT 5 MIN CU SARA,NICI NU M-A INTREBTA CUM SE SIMTE CA E RACITA,SAU DAC AMA NEVOIE DE CEVA PT EA.S-A UITTA NUM ALA MINE SA VADA CAT DE PLANSA SUNT,DAR NIMICA N=-A ZIS.SI NU ERAM ASA PLANSDA CA DE OBICEI,CRED CA NU SE VEDEA CHIAR DELOC CA AS FI PLANS.CAND AIESIT I-AM ZIS,PARCACEVA DIN MINE M-A IMPINS CA NU CRED CA M-A INTELES CLAR.LA CARE MI-A RASPUNS CA EL AINTELES F CLAR CE-AM VRUT SA ZIC SI CA GATA........PAAA.SI A IESIT.A MIA ZIS CA VINE MAI INCOLO SA-SI I-A LUCRURILE CARE-I SUNT IMPORTANTE,CA RESTUL LE I-A EL.PARCA VAD CA PLEAC AIN IT IN CURAND SI LE LASA AICI ,CA AIIC STIE CA SUNT IN SIGURANTA.VOM VEDEA CE SE V-A INTAMPLA.SUNT CURIOASA DACA ADEPUS DIVORTUL.DAR IL CRED IN STARE.TAICA-MEO L-A SUNAT DE DIM SA-L AJUTE CU MASINA,SA I-O BAGE IN ESRVICE LA EL LA SERVICI,DAR NICI MACAR NU I-A RASPUNS LA TEL,CRED SE GANDEA CA SUNA CA L-AM PUS EU,SA-L LINISTEASCA...IN FINE.VA MULTUMESC INCA ODATA PT SPRIJIN SI VA MAI TIN EU LA CURENT.SI MIE IMI PARE F RAU CA AM AJUNS IN SITUATIA ASTA.MI-E FRICA NUM ASA NU MI-O I-A PE SARA....OARE POATE?DACA SPUNE CA EL LUCREAZA SI EU NU?
ORICUM M-AM MAILINISTIT VAZAND CATA LUME E IN JURUL MEU SI MA SUSTINE,SI CAM TOATA LUMEA SI MAI ALES CINE IL CUNOASTE IMI SPUNE SA-L LAS IN PACE.CA TOT ASA V-A FI CU EL.PE DE O PARTE IMI PARE SI F RAU DUPA EL.....AVEA SI CALITATI,CATEODATA NE INTELEGEAM BINE,NE IUBEAM....SUNT F CONFUZA IN CONTINUARE.DAR INCERC SA FAC CE ETSE MAI BINE PT NOI IN PRIMUL RAND.PT CA INTOTDEAUN AAM FACUT PT EL.ACUM A O SA INCERC SI EU SA FIU EGOISTA.ORCIUM TIMPUL INAPOI NU-L MAI POTI ADUCE.LA MULTI ANI TIADRIS,.DARIA......SI ALVARO.....CE REPEDE CRESTETI MAI COPILASI.......SI DE SARA MA MIR TOT TIMPUL,CE REPEDE A TRECUT UN AN.GENERATIA ACEASTA DE COPII SE CHEAMA COPII DE CRISTAL,STIATI?SUNT MAI BUNI.....SE ZICE.ULEI DE PESTE EU AM LUAT DIN GRIGORESCU DE LA COLOANE,DACA STITI UNDE ESTE...CA A INTREBTA CINEV AINAINTE.SI TOT AM VRUT SA SCRIU SI AM UITAT....[bang

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

IOANA13 DESPRE CE MAGAZIN ETSE VB?UNDE II?AS VREA SA LUCREZ NORMAL,SA VAD ACUMA....CAM CUM AR FI PROGRAMUL....CU SARA ,STI CUM II.MIE MI-AR FO PLACUT SA INCEP CEVA IN DOMENIUL ECONOMIC,SA-MI GASESC EVENTULA PT INCEPUT O FIRMA UNDE SA ARANJEZ ACTE,SA MA TRIMITA PE LA BANICI..ETCCONTA PRIMARA.APOI CAND MA OBISNUIESC SI PRIND CURAJ MA AVANSEAZA EUI SAU MA MUT....STI?DAR MI-AR PLACE SI IDEEA ASTA...POATE AI PUTEA SA-MI SPUI MAI MULTE,SI APOI VAD EU..MERSI MULT MULT DE TOT,

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ne-am intors de la papanasi, au fost deliciosi insa Alexia a fost maraita,fapt pt care am plecat mai repede.Acum doarme, era super obosita.

Ioana, draga, cu divortul sunt multe posibilitati..nu ma pricep insa stiu ca de obicei se invoca "NEPOTRIVIREA DE CARACTER". Acum voi stiti mai bine ce aveti de impartit si cum veti imparti..bunurile cumparate in timpul casatoriei sunt ale amandurora si se impart..Cat despre Sara , poate e destul de matur sa-si dea seama ca langa tine trebuie sa stea.In rest..Doamne ajuta.

Flori, poti sa incerci sa nu mai folosesti crema de fiecare data ci doar atunci cand e iritat.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Ioana nu stiu despre ce mag, dar iti scriu imediat ce aflu, dupa ce m-a intrebat am citi pe forum si abiaaaa apoi m-am gindit ca poate te-ar interesa.

Geany nu am fost ca P a dormit de la 12 la 13,30 .. dar mi-e o poftaaaa.. si mai vine si Adriana si zice ca au fost ff buni... poate merg cu baiatii deseara, ca tati azi vine pe la 6 acasa.

Ioana mama de

Mergi la inceput