Gravidute si mamici de Cluj- 70

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

LA MULTI ANI TIADRIS, DARIA SI ALVARO!!!
Sa va intreb ceva. Voi ii faceti pe bebici cu crema la fundulet de cate ori ii schimbati? Ca la al meu sot i se pare ca o fac prea des.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ne-am facut programare pe sambata la Medstar la dr. Andreica. A fost cineva de curand la el, imi zice-ti si mie cat costa o consultatie?

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

m-am servit Ani;)

La multi ani! pentru 2 printese: Tiadris si Daria si pentru cavalerul toreador Alvaro!!Sa cresteti mari si cumininti

Lore, sper ca esti mai ok...adevarul este ca intaram vrand-nevrand intr-o rutina...dar trebuie sa te gandesti (eu cel putin asa fac) ca asta este timpul pretios pe care il avem cu copilasii nostri, timp care nu se va intoarce niciodata...si chiar daca sunt mai plangaciosi o sa vina o vreme cred ca ne va fi extrem de dor de aceste zile...peste anu cand vor fi mari si nu o sa mai avem ocazia sa fim atat de mult alaturi de ei si atat de aproape...

Ioana, exact ca si Flory zic si eu...si sincera sa fiu, mi-au dat lacrimile...esti o femeie frumoasa cu o fetita superba...nu ma gandeam niciodata ca tatal sarei ar putea fi altel decat fericit la maxim sa va aiba...Zic si eu ca si Nico...cred ca sunt unii barbati care nu merita efortul. Pentru binele tau si al Sarei. Acum depinde de tine pana unde vrei sa mergi cu compromisul, pentru ca suna dur, dar tu stii mai bine ca traiesti un compromis...iubirea din pacate, uneori si de ambele parti nu e indeajuns. Lucrurile care decurg din ea trebuie sa fie pozitive: respect, apreciere, intelegere, bucuria de a fi cu celalat...cu atat mai mult cand este vorba si de un copil, mai exact copilul LUI!dar cu siguranta ca exista situatii in care un copil e extrem de fereicit si crescut de un singur parinte, nu te autoinvinovati daca veti decide sa divortati si sara, cand va fi timpul, va intelege decizia ta! Uite, eu cred ca asa cum un act nu te lega, nici nu te desparte...daca iubirea voastra intr-adevar e data sa traiasca, nu o va distruge despartirea voastra...poate chiar dimpotriva va fi o galeata de apa rece in capul sotului tau ca nu poate trai fara voi, indiferent unde...iar daca acest sentiment a disparut deja...cred ca e ca si cum ai tine dupa gratii o pasare care are deja aripile taiate...

E complicat, mi-e greu sa ma pun in locul tau, cred ca oricareia dintre noi care nu a trecut printr-o situatie de genul ii e greu..dar crede-ma, se poate altfel...si cred ca meritam fiecare sansa de a fi intr-adevar iubite si apreciate.

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Acum sa va spun si despre noi.In aceeasi situatie suntem.Sunt terminata,plansa , cu ochii umflati.Noaptea trecuta iar ne-a prins ora 2.Toata noaptea s-a trezit din ora in ora.Sper sa treaca perioada asta repede si sa redevina copilul de alta data.

Geany Cand ai timp sa te uiti la o poza cu mine si sa iti dai cu parerea.Oare cum mi-ar asta cu breton.Nu ca as vrea eu neaparat, dar mi-a rupot asta mic foarte mult par din fata si am cateva fire,mai multe, care imi satu incontinuu in sus.M-am gandit ca daca m-as face un pic de breton.Nu am avut niciodata.Nu stiu ce sa fac.te rog mult....sa iti dai cxu parerea, dar sincer.Oricum cred ca aha de ciudat m-as simti...Asha...si ma gandeam sa imi vopsesc parul maroul ala mai deschis, gen cum e Alex.Oare se poate fara decolorat?Firul meu de par e tare subtire...Dar nici asha nu mai pot sa stau...ca am jumate parul suvitat si jumate culoarea naturatla.Arata ca naiba

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Ani eu nu mai folosesc crema la fundulet de pe la 4 luni (daca nu ma insel).Acum il mai dau foarte rar, numai daca vad ca apare vreo iritatie mica sau vreo pata mai rosie.Il mai dau dupa baita cu crema lui de la Avene , dar nu de fiecare data.Eu zic sa inecrci sa vezi daca ii merge fara crema.Eu m-am pus in locul copilului si stiu ca nu mi-ar place sa fiu "unsa" la poponeatza.La inceput e necesar, dar pe parcurs consider ca nu mai este nevoie.Asta e parerea mea personala.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ioana de Sara tu esti o femeie foarte frumoasa care are o fetita superbaaaa. Trebuie sa fii tare si puternica pt fetita ta. E super ca ai familia aproape de tine. Daca crezi ca el nu se poate schimba, e mai usor pt copil un divort la virsta mica decit cind va fi mai mare. Mai bine sa aiba un tata la distanta si care o viziteaza din cind in cind, decit unu aproape care provoaca un mediu plin de conflicte. Tu esti o mama super, ai reusit sa ai lapte cu atitea probleme pe cap (eu cred ca l-am pierdut de la stresu ca nu am destul...) ... revin ca trebe sa vina cineva la noi

Lore nu cumva e mai agitat David de cind ii dai lapte HA? ca am citit pe un forum de inca 2 copilasi care sint agitati si beau acelasi lapte. poate exiat vreo legatura daca ii provoaca dureri de burtica....

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Puisor 40 ron e consultatia simpla, fara ecografii

Co vad ca am scris acelasi lucru, cu femeie frumoasa si fetita superba... fara sa vad

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Da...Ioana, mami de P;) am scris la fel fara sa ne intelegem!!! Deci, Ioana, mami de Sara...vezi cum stau lucrurile!

Hello, mamica de Sara Ioana printesa de pe Campului...ce faceti voi, dragelor? totul ok? Gabitzoooooo!!!!!!!!!!

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Ioana scumpa David nu e agitat in sensul ca plange si chetii de astea.El vrea sa stea in picioare, nu mai vrea in premergator,vrea sa ma plimb cu el prin casa,vrea sa se joace.Noaptea trecuta probabil ca am schimbat camera s-a tot trezit.Nu mai puteam sa dorm cu sotul,macar el sa se odihneasca.Sper sa nu fie cum zici tu, de la lapte.Acum inerc sa nu il mai las sa doarma peste zi cat vrea el.Sa vedem ce se intampla la noapte.

Alex tu pe unde sti?cred ca de la prajiturica de azi noapte ti se trage

Gabi,Oana,Cristina,Adriana,Anca(Soanso) pe unde umblati?

David

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

buna fetelor-MULTUMUM PENTRU URARI

SI LA MULTE LUNISOARE PENTRU PRINTESELE NOASTRE TIADRIS SI DARIA

Acum ne pregatim sa mergem la medic azi noapte mi-a facut iar febra,dar i-am dat din nou ibubrofen,si i-a trecut.acum sa vad ce-mi zive doc.daca ma primeste ca cica sunt ingreva,dar vreau sa-mi de-a un raspuns mai ales ca ne pregatim de drum.deabia stept.yupiiiiiiiii

lore-ti-ar sta bine cu btreton ,tiar scoate in evidenta ochi aia mari si frumosi pe care-i ai ,doar ca ar trebui un breton intr-o parte putin ca am vazut ca ai un vartecus,
Cu culoarrea super ti-ar sta ti-ar da lumina la fata,cred ca ai un ton la fata mai inchis sau ma insel?
si da se poate si fara decolorare,doar sa stie coafeza cum.si eu te-as dunde un pic ti-as da alta forma.ai o fata expresiva.

Mergi la inceput