Gravidute si mamici de Cluj- 70
Raspunsuri - Pagina 7
nrl spune:
Ioana, am mai tras o tura de somn intre timp, nu stiu ce are Andrei ca tare des se trezeste noaptea
. Imi pare rau de ce ti se intampla, sa stii ca eu il cresc singura pe Andrei din motive asemanatoare, certuri multe si jigniri din partea lui taica-sau si eu zic ca am facut un lucru foarte bun pentru el. 2 parinti care se cearta tot timpul l-ar face cu siguranta nefericit, si la fel ar fi si cu Sara. Numai tu poti hotari cum e mai bine pentru voi, dar gandeste-te ca Sara merita sa creasca fara certuri, insulte sau, doamne feri, batai. Orice hotarare ai lua, gandeste-te in primul rand la voi doua
.
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
puisorul spune:
Dau
, ieftina si buna ![]()
Sara, imi pare rau de tot ce ti se intampla si suntem alaturi de tine. Si eu sunt de acord cu Nico, decat cu doi parinti care se cearta incontinuu, mai bine cu unul singur. Oricum, tu il cunosti mai bine si stii daca se poate schimba in mai bine sau nu 
Lore scumpa, las ca toate trec. Stii ce ma remonteaza pe mine cand sunt suparata? O programare la coafor si cosmetica. Incearca ca poate ajuta 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
mami_alexia spune:
Buna dimineata!In sfarsit o noapte dormita...sunt fresh
Ioana, imi pare rau ca treci prin asta..nu stiu ce sa-ti zic..eu m-am casatorit din dragoste, din foarte multa dragoste..si impotriva parintilor mei.Iar Adi si Alexia sunt tot ce am pe lume.Insa, daca as avea genul de probleme pe care le ai tu, nu cred ca as ezita sa fac tot ce e posibil astfel incat copilului meu sa ii fie bine.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
pufulet74 spune:
Buna dimineata la toata lumea :)
Alex, felicitari pentru dintisor!!! Si la multe lunitze !
Lore draga, nu stiu daca reusesc sa te inteleg in totalitate pentru ca in mod sigur un copil de virsta lui David e mult mai activ si solicitant fata de cum e Joshua de exemplu. Si eu am momente in care simt ca imi e greu, ca as vrea o pauza dar cum zici tu, dupa o zi de cursuri abia astept sa il vad :)
Eu sunt de felul meu o persoana activa, careia ii place sa faca multe, etc si acum chiar ca ma simt de parca sunt prinsa intr-o capcana din care nu pot sa ies. Insa concluziile la care am ajuns eu sunt: sa continui sa ma duc la cursurile la care pot, tocmai ca sa mai fac si altceva, sa diversific (mai ales ca sunt o pasiune de-a mea) si sa nu ma simt vinovata pentru asta; sa incerc cit pot sa am grija de mine pentru ca astfel implicit si Joshua o sa fie fericit si multumit; sa ma gindesc ca am un sot extraordinar care face cit poate el ca noua sa ne fie bine si care asteapta sa vina seara acasa si sa isi vada oamenii cei mai dragi... si cred ca e important sa vorbesti si sa spui ce simti, poti sa ii spui si lui, nu ca un repros ci pur si simplu, sau ne spui noua care poate intelegem mai mult ....
Eu cred in timpul de calitate petrecut alaturi de copilul tau, daca simti ca nu mai poti, cheama pe cineva sa te ajute si sa stea cu David 2 sau 3 ore pe zi si tu fa ceva care iti face placere, pot fi chiar cursurile daca simti ca ti-ar place, o plimbare sau chiar niste ore bune de somn !
Si cel mai important, asta nu inseamna deloc ca nu esti o mama buna, dimpotriva ! David are nevoie de o mama sanatoasa si multumita alaturi ...
Ioana, m-a intristat tare povestea ta :(
Gindeste-te ca a fi o sotie buna nu inseamna a fi total obedienta si a face toate toanele sotului numai de dragul de a avea un sot ...
Ziceai ca ai tai au divortat daca am inteles eu bine, probabil ca ai suferit foarte mult din cauza asta si inteleg de ce tii cu dintii de ideea ca Sara sa aiba un tata, insa atunci cind nimic nu mai merge si nu gasesti o rezolvare, gindeste-te ca un copil sufera enorm si sa creasca intr-un mediu tensionat si plin de conflicte, chiar mai mult zic eu pentru ca are parte de modele negative de comportament ...asa ca gindeste-te bine si pune in balanta toate aspectele ...
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
mami_alexia spune:
La cat mai multe lunisoare, Tiadris si Daria!Ne vedem la 13.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
nrl spune:
La multi ani!!!

Tidris, Daria si Alvaro

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
anca.b spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI!

TIADRIS, DARIA, ALVARO

Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
Ioana, imi pare rau ca ti s-a intimplat chestia asta urata. tu stii ce e mai bine pentru copilul tau. nu vorbesc in cunostinta de cauza, insa nici eu nu asa accepta un tratament ca acela pe care ti-l aplica sotul tau. de fapt in momentul in care am acceptat sa avem o relatie serioasa si mai mult, sa ne casatorim, i-am spus ca nu voi accepta niciodata sa ma umileasca in vreun fel, ca nu voi fi niciodata menajera in casa (fac ce pot si cand pot, daca nu reusesc asta e, facem amandoi, cand avem timp), ca nu voi tolera abuzuri nici verbale nici de alt fel. am vrut neaparat sa-i spun aceste lucruri pe sleau, stiid care e istoria familiei lui...acuma nu ca nu mai sunt certuri si probleme, sunt insa fara cuvinte jignitoare si fara umilinte, asa cum e normal sa discute doi adulti daca nu se inteleg in vreo privinta.
curaj mult, o sa treci si peste asta... ai facut deja pasul cel mai greu: ai luat o decizie!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
redai spune:
La multi Ani Alvaro
La mai multe lunite Tiadris si Daria

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
redai spune:
Ioana draga de tine. Nu stiu ce sa iti spun.Un lucru stiu sigur: ai un copil superb, sanatos (sotul ma intreaba aproape zilnic ce face "castorul"
).E foarte clar ca un copil nu trebuie sa participe la certurile parintilor.Trebuie sa pui in balanta tot.In primul rand trebuie sa te gandesti la reactia Sarei in vreo 2 ani.In momentul in care o sa inteleaga si ea.Crezi ca e sanatos sa creasca in asemenea conditii?pasul 2 ar fi sa te gandesti care sunt sentimentele tale fata de el.Il mai iubesti asha de mult?Esti dispusa ca Sara sa treaca prin certuri sau vreodata se va schimba?Daca hotarati pana la urma sa divortati trebuie sa gandesti pozitiv.Tu ai un punct de plecare foarte impoortant.O ai pe micutza langa tine,ai niste parinti si bunici care te adora si te ajuta in orice moment si ai o casuta a ta.Eu zic ca aceste aspecte trebuie luate in considerare.Esti inca foarte tanara, ai timp sa mai gasesti pe cineva, poate nu acum sau peste 1-2 ani, poate peste 5 ani, dar ai si tu dreptul sa fii fericita.Sa te simti implinita ca si femeie.El, tatal lui Sara ce a facut pt voi?EU am inteles ca mai nimik.Parintii tai macar iti ofera o stabilitate aici in tara.Parerea mea e ca in nici un caz nu ar mai trebui sa pleci in It.Aici ai macar niste conditii.Explica-i lui si spune-i sa aleaga.Aici macar aveti o casa in care nu platiti chirie, daca ramaneti fara bani aveti cine sa va ajute.Acolo sunteti printre straini.Nu trebuie sa suporti asemenea umilinte numai de dragul ca Sara sa aiba un tata.Un tata adevarat nu merge prin discoteci sau la distractii in timp ce copilul lui e bolnav acasa.Eu cred ca o iubeste pe micutza, la cat e de scumpa si dragalasa nu cred ca cineva nu ar indragio.Un copilas se stie se se faca iubit chiar daca acea persoana nu e membru familiei.
Trebuie sa gandesti totul la rece,in primul rand stabilitatea Sarei si a ta.A avea un tata nu inseamna numai certuri si lipsa de acasa.
Suntem alaturi de tine,pacat ca nu putem face mai mult.
Si NU uita.In primul rand este Sara, dupa aceea tu si dupa este restul lumii.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie